Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 264.
-
Καλημέρα, δεν είμαι ευχαριστημένος, έχει μέτρια διαχείριση μνήμης και διάρκεια μπαταρίας. Μετά το install, αφού μπήκε στο system, έκανα και πάλι μία επανεκκίνηση. Αφού άνοιξε, έβγαλε μήνυμα η εφαρμογή Mi Home δεν ανταποκρίνεται. Μετά από επανεκκίνηση, και από εκεί και μετά δεν το ξαναέβγαλε. Η εφαρμογή Facebook κολλάει συχνά. Σήμερα μετά από τέτοιο κόλλημα έκανε μόνο του reboot.
-
Καλημέρα, Δύο παρατηρήσεις που αφορούν τις τελευταίες rom 6.5.χ, οχι μονο την 6.5.12 σε redmi note 2. 1.Στην εφαρμογή facebook στις ειδοποιήσεις. Οταν πατας πανω σε μια ειδοποίηση το φυσιολογικο ειναι να την ανοιγει. Καποιες φορες απο ενα σημειο και επειτα σταματαει να ανοιγει ειδοποιησεις και στρωνει μονο αν κανεις καθαρισμο στο κέντρο ασφαλείας. Μαλλον κατι με τη μνημη. 2.Κατι δεν παει καλα με τη συνδεση δεδομενων του κινητου. Εχω cosmote, και στο ιδιο σημειο τις ιδιες ωρες της ημερας, χανεται…
-
Παράθεση από gkalen: “@thomas01 Όχι , ότι κανείς με τη GTV θα κάνεις και μ'αυτη .... Και clean install να κάνεις πάλι κατά τον ίδιο τρόπο που κανείς και με GTV , μπορείς να διαβάσεις και στη "περιγραφή" και στο πρώτο ποστ στο τοπικ με τα μαγείρεματα , ή διαδικασία είναι ίδια για κάθε ρομ και κάθε συσκευή . Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @gkalen Συνήθως μόνο wipe cache & dalvik κάνω. Αρκεί για τη δική σου;
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από thomas01: “Έκανα δοκιμές για να δω αν μπορεί να λειτουργήσει μια εφαρμογή που κρασάρει, πχ το google keep. Ούτε με καθαρισμό δεδομένων, ούτε με επαναφορά από backup της miui, ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Κάτι βαθύτερο στο λειτουργικό προκαλεί το πρόβλημα. ” Αν διαβάσεις στο ποστ #69 και στο τοπικ του RN2 σας έχω ήδη εξηγήσει που είναι το πρόβλημα και έχω δώσει και τρεις λύσεις , εφόσον κάνεις δοκιμές , δοκίμασε και κάποια από τις λύσεις που προτε…
-
Παράθεση από phonekiller: “Παράθεση από gkalen: “μπες recovery με τα πληκτρα μετα το πρωτο που θα κανεις θα ειναι reboot σε recovery ξανα και τσεκαρε αν τωρα το βλεπει το ζιπ .. επισης δοκιμασε ν’αλλαξεις twrp μετα μπορεις να πας με fastboot rom και mi flash tool πληρες οδηγο για τα παντα ολα εχει ο @GR_Macedon , εδω ... XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone θα βρεις λινκ με οδηγους και οτι αλλο χρειαστεις σ’αυτο το τοπικ για το RN2 ” Τελικά την κάρτα δεν την έβλετε σε FAT32. …
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Παράθεση από thomas01: “Έκανα δοκιμές για να δω αν μπορεί να λειτουργήσει μια εφαρμογή που κρασάρει, πχ το google keep. Ούτε με καθαρισμό δεδομένων, ούτε με επαναφορά από backup της miui, ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Κάτι βαθύτερο στο λειτουργικό προκαλεί το πρόβλημα. ” Σε εμένα δεν κλείνει αλλά δεν συγχρονίζει. Αν πάς στις ρυθμίσεις του προγράμματος μήπως έχεις ενεργοποιημένη την κοινή χρήση ; Δοκίμασε να την αλλάξεις.Πάντως εγώ πέρασα την custom ρομ του…
-
Έκανα δοκιμές για να δω αν μπορεί να λειτουργήσει μια εφαρμογή που κρασάρει, πχ το google keep. Ούτε με καθαρισμό δεδομένων, ούτε με επαναφορά από backup της miui, ούτε με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Κάτι βαθύτερο στο λειτουργικό προκαλεί το πρόβλημα.
-
Παράθεση από thomas01: “Στο Album εμφανίζει μόνο 1407 φωτογραφίες, από τις 1736 που έχω στο φάκελο camera. Εμφανίζει μέχρι την 2 Ιανουαρίου. Όσες έχω τραβήξει από τότε και έπειτα δεν τις εμφανίζει ούτε στο photos ούτε στο albums. Είδα όμως ότι έχει λυθεί ένα παλιότερο πρόβλημα, αυτό της εμφάνισης φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, πχ 26/12, σε δύο groups. Πλέον τις εμφανίζει σε ένα group. Προσπαθώντας να βρω αν διορθώνεται, τελικά εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες. Πρέπει μάλλον να οφείλετα…
-
Στο Album εμφανίζει μόνο 1407 φωτογραφίες, από τις 1736 που έχω στο φάκελο camera. Εμφανίζει μέχρι την 2 Ιανουαρίου. Όσες έχω τραβήξει από τότε και έπειτα δεν τις εμφανίζει ούτε στο photos ούτε στο albums. Είδα όμως ότι έχει λυθεί ένα παλιότερο πρόβλημα, αυτό της εμφάνισης φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, πχ 26/12, σε δύο groups. Πλέον τις εμφανίζει σε ένα group. Προσπαθώντας να βρω αν διορθώνεται, τελικά εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες. Πρέπει μάλλον να οφείλεται στο ότι ενεργοποίησα κ…
-
Μετα από επεξεργασία txt αρχείου στην external sd με τον editor του es διαχείριση αρχείων, προσπαθώ να σώσω και δεν αφήνει. Έχω δώσει ήδη root δικαίωμα στην εφαρμογή. Rom 6.1.29 dev Το είχε ξανακάνει παλιότερα αλλά κάτι έκανα και έστρωσε. Επισυναπτω screen shot όπου ζητάει να επιλεξω το psth της κσρυας. Το ερώτημα μου είναι αν ξέρετε να μου πειτε που να το κανω αυτο. Ευχαριστώ πολύ.
-
Μπράβο σας για την άψογη υποστήριξη!!!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από dimixanovios: “φακέλους data βρίσκω 3-4 αλλά κανείς δεν περιέχει υποφάκελο property.. Παράθεση από GR_Macedon: “ισως γι αυτό δεν δουλεύει σωστά. Το data και property τα βρήκες; ” ” ο φάκελος data βρίσκεται στον ριζικο καταλογο. Οχι στην sd card0 ή sd card1 ” Καλημερα. Είδα το ερώτημα, μου φάνηκε χρήσιμο και ειπα να δοκίμασε να το ενεργοποιησω. Πράγματι δεν υπάρχει το αρχείο. Την 5.12.31 έχω.
-
Καλησπέρα, Θα ήθελα επισημάνω ένα bug στην εφαρμογή Άλμπουμ. Στην καρτέλα «Φωτογραφίες» εμφανίζει τις φωτογραφίες γκρουπαρισμένες ανά ημερομηνία. Τράβηξα πολλές φωτογραφίες στις 26 Δεκεμβρίου. Αυτές τις χωρίζει και τις εμφανίζει κάτω από δύοgroup ημερομηνιών, 25 Δεκεμβρίου και 26 Δεκεμβρίου. Όλες όσες έχουν ώρα μέχρι 17:59, τις εμφανίζει σαν να έχουν ληφθεί στις 25 Δεκεμβρίου (η τελευταία από αυτές έχει ώρα 26/12/2015, 17:52), και όσες λήφθησαν μετά τις 18:00, τις εμφανίζει στις 26 Δεκεμβρίου (η…
-
Καλησπέρα. Διαπίστωσα ότι στην εφαρμογή Άλμπουμ δεν γκρουπαρει στη σωστή ημερομηνία κάποιες φωτογραφίες. Συγκεκριμενα εβγαλα αρκετές την 27/12, οι οποίες απεικονίζονται με τη σωστή ημερομηνία στην εφαρμογή Αρχεία αλλά και στον ES file explorer. Στο Άλμπουμ όμως κάποιες απο αυτες τις δείχνει κάτω από την ημερομηνία 26/12 και κάποιες την 27/12. Δεν έχω κάνει καμία αντιγραφή από και προς το κινητό. Κάποια ιδέα;
-
Παράθεση από thomas01: “Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από thomas01: “Παράθεση: “ ” Στο redmi note 2 που έχω μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει. Ως φλας στην κάμερα δουλεύει κανονικά. ” Δοκίμασε και με την εφαρμογή από το Flashlight από playstore . Αν σου δουλέψει αυτή τότε κάνε , αν δεν έχεις κάνει wipe case , TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) μόνο το μέρος Ά για να μην χάσεις τα δεδομένα σου. Αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. ” δεν είναι θέμα wipe, γιατί πριν την εγκατάσταση της…
-
Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από thomas01: “Παράθεση: “ ” Στο redmi note 2 που έχω μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει. Ως φλας στην κάμερα δουλεύει κανονικά. ” Δοκίμασε και με την εφαρμογή από το Flashlight από playstore . Αν σου δουλέψει αυτή τότε κάνε , αν δεν έχεις κάνει wipe case , TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) μόνο το μέρος Ά για να μην χάσεις τα δεδομένα σου. Αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. ” δεν είναι θέμα wipe, γιατί πριν την εγκατάσταση της rom, έκανα wipe delvik …
-
Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από roseman1986: “Παράθεση από thomas01: “Καλησπέρα, Δεν δουλεύει πλέον ο φακός στην τελευταία rom. ” Στο Redmi 2 (2014813) δουλεύει κανονικά.Σαν φλας μέσο την κάμερας σου λειτουργεί ; ” Και σε εμένα δουλεύει κανονικά στο Xiaomi_Redmi_2_TD ” Στο redmi note 2 που έχω μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει. Ως φλας στην κάμερα δουλεύει κανονικά.
-
Καλησπέρα, Δεν δουλεύει πλέον ο φακός στην τελευταία rom.
-
Ψήφισε και ή σύζυγος bella01
-
Μόλις ψηφισα με το ίδιο nick που έχω και εδώ: thomas01