Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 264.
-
Καλησπέρα. Προχτές πήρα στη γυναίκα μου το mi a2 lite και μέχρι στιγμής φαίνεται εξαιρετικό, ταχύτατο και άψογη οθόνη. Είδα όμως κάτι που ενοχλεί πολύ. Διαφημίσεις. Όταν τελειώσει η κλήση, εμφανίζονται διαφημίσεις το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό. Έχετε κάποια ιδέα πως μπορεί να απενεργοποιηθεί η εμφάνισή τους;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από pechr: “Κατά την γνώμη μου το μονο μειονέκτημα που έχει η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι ότι κλείνει την τοποθεσία (GPS) της συσκευης, με ότι συνεπάγεται αυτό: Ενημερώσεις καιρού, ειδοποιήσεις άφιξης και κυκλοφορίας στους χάρτες κλπ ” Μέχρι τώρα είχα ενεργή (έτσι είναι By default η ρύθμιση στις rom) την εξοικονόμηση, από χτες μετά την απάντηση του φίλου την απενεργοποίησα, και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι ότι στη λίστα εφαρμογών δεν είδα κάτι που να σχετίζεται με κλήση ή sms.…
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παιδιά εγω να σας πω πάντως δεν έχω θέματα γενικά... Έχω την arΩma 7,9,16 Beta. Προφανώς δεν έχω θέματα γιατί δεν έχω και πολλές εφαρμογές google, πχ youtube, gmail. Το μόνο μου θέμα είναι η διαχείριση μπαταρίας την οποία καταπίνει κανονικά(μόνο οταν έχω ανοιχτό ιντερνετ όμως!). Προφανώς κάποια εφαρμογή οταν συνδέεται με το ιντερνετ κάνει leak...? Σαφώς το πως συμπεριφέρομαι στην μπαταρία μου δεν έχει καμια σχέση με του @pechr που απλά το αφήνω κάθε βράδυ όλο το βρ…
-
Έστειλα στη διεύθυνση που είχε στο Play Store στο Keep και μου απάντησαν τα παρακάτω. Re: [4-8609000023957] Google Keep * Inbox * x profile_mask2.png * [table] * apps-help@google.com [/td] [td]1:34 PM (11 minutes ago) [/td] [td][/td] cleardot.gifcleardot.gif [/td] [/tr] [tr] * to me cleardot.gif [/td] [/tr] [/table] Hello, Thank you for contacting Google. Please note that this is a no-reply email address. See below for information on how to receive support for your issue. Help and troubleshootin…
-
Παράθεση από chrdes: “@pechr το 6.5 ώρες το έκανες μια φορά, ή κάθε φορά; Και πως βγήκε το 6,5 να υποθέσω για να φτάσει το 100; Ρωτάω για να το δοκιμάσω , χωρίς χρονοδιακόπτη που δεν έχω. Εγώ συνήθως την άφηνα όλο το βράδυ και κάνα δυο φορές το βρήκα κλειστό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 500*6,5=3250mAh
-
Λες λοιπόν να κατεβάσω από το link τη fastboot και να φλασάρω. Υποθέτω βάζει και τη system κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όπως έκανε η δική μας για την 6.5.5. Αναρωτιέμαι αν μπαίνει με την ίδια διαδικασία που έκανα για τη δική μας fastboot Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
-
@chrdes Το πρόβλημά μου δεν είναι το google play. Το πρόβλημά μου είναι ότι το κινητό σβήνει όταν με καλέσουν. Από αυτό ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις rom και απλά επειδή ασχολήθηκα γενικότερα με τη λειτουργία, αναφέρθηκα και στο πρόβλημα με το play. Έχεις link με τη rom που αναφέρεις; Δεν χάνω κάτι να δοκιμάσω. Factory reset δεν αρκεί για να την φλασάρω? Εδω? MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
@pechr Έκανα τη διαδικασία με το φλασάρισμα της fastboot, όλα καλά και άνοιξε με την 6.5.5. Κατόπιν είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και φλάσαρα το τελευταίο twrp ώστε να πάω σε πιο πρόσφατη rom. Τέλος φλάσαρα την 9.2.3 stable που είπες πως είσαι ευχαριστημένος. Φυσικά το google play και το update services έκαναν και πάλι τα δικά τους. Τέλος, πάω να βάλω viber και μόλις με κάλεσε η εφαρμογή για επιβεβαίωση (έτσι λειτουργεί για όσους τυχόν δεν το ξέρουν, σε καλεί στον αριθμό που έβαλες) το κινητό έκ…
-
Πάντως δεν είμαι βέβαιος, ότι το πρόβλημα είναι η Google, και όχι η ROM. Επειδή το RN2 μου παρουσιάζει πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, όποια rom κι αν έχω βάλει, κλείνει μόνο του πολλές φορές, και γενικώς με δυσχεραίνει πάρα πολύ (και να πω ότι άλλαξα μπαταρία πριν δύο μήνες, πήρα nohon από aliexpress), πήρα ένα παλιό Lenovo S660 που έχω, και χρησιμοποιώ αυτό εδώ και δύο μέρες, μέχρι να πάρω άλλο. Το lenovo δεν έχει κανένα πρόβλημα.