Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 264.
-
Να ενημερώσω ότι ενώ έκανα wipe dalvik, cache και άνοιξε, στη συνέχεια στο επόμενο reboot, εκανε πάλι το ίδιο κόλλημα. Αναγκάστηκα να κάνω FR και εγκατάσταση της 8.4.19. Ευτυχώς έκανα και ένα reboot χωρίς πρόβλημα. Βλέπω ότι συνεχίζει να έχει περίεργη συμπεριφορά το play store (μάλιστα δεν έχει πάει στην τελευταία έκδοση). Αναμένουμε μήπως βγει κάποιο συμπέρασμα αν είναι θέμα της Google με συγκεκριμένες rom. Εκείνο που έχω να παρατηρήσω όμως είναι το εξής. Έκανα format data, reboot to recovery, …
-
@chrdes Στο δικό μου hermes είχε τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με το play store, κάποιες φορές έλεγε ότι η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη. Αλλά σήμερα το χοντρό πρόβλημα το είχε της γυναίκας μου, όπως έγραψα παραπάνω, παρόμοιο με το δικό σου. @NasDriver Ανέστη, όχι δεν είχες γράψει και δεν θυμόμουν.
-
Σημερα πρωί εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχει δώσει κανένα άλλο σημάδι, δεν κάνει boot. Το πρόβλημα προέκυψε ως εξής. Το κινητό ήταν κανονικά σε λειτουργία και το έβγαλα από τη φόρτιση. Έκανα επανεκκίνηση, βγήκε το logo mi, μετά το logo xtrv όπως πάντα, αλλά έπειτα αντί να ανοίξει κανονικά, ξαναβγήκε το logo mi. Φοράει 9.5.4. (Να σημειώσω πως πριν τρεις μήνες άλλαξα μπαταρία nohon)
-
@MIUI_ART Έλαβα προχθές "VIP email [OTA Vip] XTRV 8.9.20 & όλες οι VIP ROM" Στο προφίλ μου έχω δηλωμένο Redmi Note 2 (hermes). Να υποθέσω ότι ήρθε κατά λάθος;
-
@MIUI_ART Υπάρχει περίπτωση να βγει η 10 και για hermes (από το δικό σας team, αν δεν βγάλει η xiaomi επίσημη) ή να το ξεχάσουμε και θα μείνουμε στην 9;
-
Καλη τύχη σε όλους!
-
Από ότι είδα και άλλοι έχουν πρόβλημα με συγχρονισμό των email σε google account. Έχω την τελευταία developer xtrv aroma 8.4.19 η οποία εγκαταστάθηκε μετά απο FR. Εχω δύο google accounts. Στο ένα κάνει συγχρονισμό, στο άλλο όχι. Τελευταία φορά έκανε στις 29/6. Δεν υπάρχει θέμα με το password, στις άλλες google εφαρμογές συγχρονίζει κανονικά. Θέλω να επισημάνω ότι είχα εγκαταστήσει τη ROM Μόλις είχε βγει, παρουσίασε τα ίδια προβλήματα με συγχρονισμό μετά από κανέναν μήνα περίπου. Πριν από ένα μήν…
-
Προσοχή, έχουν έρθει VIP email για Scorpio ενώ είναι δηλωμένο το Hermes.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Έχετε να προτείνετε κάποιον root unistaller για να ξηλώσω το yellow pages?