Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 264.
-
@dnomikos Ευχαριστώ πολύ, αυτό φανταζόμουν.
-
Δεν είχα αυτόματη ρύθμιση. Πάντως μόλις το έκανα βάζοντας Ηνωμένες Πολιτείες, και διαπίστωσα ότι και πάλι σύστημα γράφει. Το ξανάλλαξα σε Ελλάδα, οπότε θα το δω το βράδυ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thomas01: “ ” Μήπως δεν έχεις βάλει Region (Περιοχή) Ελλάδα ? ” Ελλαδα έχω.
-
Ειναι 1 παρά 10 το πρωί και δείχνει 12:50 μμ. Έπρεπε να λέει πμ.
-
Σε RN2 όλα καλά η Αρωμα. Κάθε δύο μέρες συνηθίζω να κάνω επανεκίννηση. Παρατήρησα ότι δύο φορές κόλλησε στο logo XTRV χωρίς να ολοκληρώσει και έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία. (Δεν αναφέρομαι στην επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση της rom). Το έκανε και σε προηγούμενες version της global (πχ στην 15)
-
OK σε hermes. Από ΟΤΑ πάνω στην 8.3.1. Στην 8.3.1 είχα κάνει format data και factory reset για να γίνει εντελώς clean install. Στην 8.3.1 είχα κάνει root με magisk για δοκιμή, αλλά όταν μπήκα στο twrp μου ζητούσε να εγκαταστήσει SuperSU. Στην 8.3.8 έβαλα SuperSU όπως σε όλες μέχρι τώρα. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με m banking ούτε στην 8.3.1 ούτε στην 8.3.8.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μόλις ξαναέκανα εγκατάσταση από updater την 11. Στο τέλος, μόλις επέλεξα να κάνει επανεκκίνηση και να κάνει καθαρισμό των caches έβγαλε κάποιο μήνυμα που αν πρόλαβα να δω έλεγε: received error on uevent. Προχθές που έκανα αρχικά εγκατάσταση δεν είχε βγάλει μήνυμα. Edit Άνοιξε κανονικά
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από cacau: “Περάστηκε σε RN2 Hermes μετά από format (είχα stable 8.02), όλα καλά δείχνει πολύ γρήγορη και η μπαταρία νορμάλ. Ευχαριστούμε και καλές γιορτές! ” Πόσο χώρο σου κράτησε στην εσωτερική SD?
-
Μέχρι στιγμής στο RN2 ολα καλά σε γενικές γραμμες. Σταματησε να εμφανίζεται το Network is unavailable που εμφανιζόταν συχνά στις δύο τελευταίες. Το swift keyboard και πάλι δεν εγκαταστάθηκε παρόλο που το επέλεξα κατά την εγκατάσταση. Στο gmail συνεχιζει να παρουσιάζει προβλήματα με τον ορθογραφο που όταν πας να σβήσεις εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο και δεν μπορείς να συνεχίσεις.
-
Την πρώτη φορά που εγκατέστησα την AROMA πριν 4-5 ROM, δεν είχα επιλέξει το swift keyboard. Στις δύο τελευταίες ROM το επέλεξα αλλά παρόλα αυτά δεν το εγκατέστησε.
-
Σωστός, είναι μία λύση για να μη μείνουμε χωρίς τηλ. Δεν θα καταλάβουμε όμως αν έκανε reboot.
-
Σε Redmi Note 2 η AROMA καλά προς το παρόν. Φαίνεται ότι διορθώθηκαν τα FC, και τα κολλήματα. Μου έκανε όμως μόνο του reboot το βράδυ.
-
Το ανέφερα και στην προηγούμενη ROM, συνέβη και σε αυτή (AROMA) σε Redmi Note 2. Κατά την εγκατάσταση επέλεξα να εγκατασταθεί και το swift keyboard, παρόλα αυτά μόνο το google υπάρχει.
-
Σε Redmi Note 2 βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με την 7.11.16 ως προς τις καθυστερήσεις να φορτώσει ή να αλλάξει οθόνη, εφαρμογή κλπ, αλλά εξακολουθεί να κλείνει εφαρμογές και να κολλάει (όχι τόσο πολύ όσο στην 16), μάλλον όταν κάνει έντονη χρήση δεδομένων. Η καλύτερη από τις τελευταίες είναι η 7.11.9.
-
Τραγικη διαχείριση μνήμης. Τρομερά κολλήματα. Ελπίζω να τα διορθώσει η επόμενη.
-
Σε αυτή τη ROM έχω κι εγώ πρόβλημα με καθυστερήσεις και λαγκαρίσματα στο Redmi Note 2. Δεν το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα. Έχω κάνει πρόσφατα, πριν τρεις ROM, FR και FD.
-
Ok σε RN2 η AROMA με OTA Update, αλλά το αρχείο κατεβαίνει μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις. Αν προσπαθήσεις επιλέγοντας το notification σου λέει ότι δεν πέτυχε, παρόλο που το αρχείο φαίνεται να έχει κάτέβει στην sd. Επέλεξα στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση να βάλει και το swift πληκτρολόγιο, αλλά είδα όταν άνοιξε ότι έχει μόνο το google.