Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 264.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγώ δεν έχω κολλήματα στο RN2 όπως άλλοι. Έχω να παρατηρήσω για το update, ότι όταν πήγε να κατεβάσει τη ROM με update ΟΤΑ δεν κατέβηκε, αλλά όταν το διέκοψα και πήγα από τις ρυθΜίσεις και την κατέβασα.
-
Στο Redmi Note 2 της συζύγου έγινε κανονικά update από ΟΤΑ χτες. Πριν λίγο το έκλεισα για να βγάλω την SD card, και όταν το ξανάνοιξα έκανε μόνο του wipe caches (με τη γνωστή μπάρα να ανεβαίνει). Άνοιξε κανονικά.
-
Σε Redmi Note 2 όταν η μπαταρία φτάσει κάτω από το 30% η συσκευή "παγώνει" δηλ δεν ανταποκρίνεται, φαίνεται κλειστή αλλά αν καλέσεις δείχνει σαν να μιλάει. Αν τη βάλεις να φορτίσει τότε κάνει boot.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ok με ΟΤΑ σε redmi note 2. Χρειάστηκε 2ο κατέβασμα στο 1ο έβγαλε σφάλμα.
-
Σε Redmi Note 2 κάνει ένα-δύο reboot την ημέρα.
-
Αν κάποιος developer ενδιαφέρεται για το Log σε Redmi Note 2 εχει αρκετά CANNOT LINK EXECUTABLE
-
Οκ με OTA update σε Redmi Note 2 χτες. Μεχρι στιγμής μετά από 24ω όλα καλά.
-
οκ το patch σε Redmi Note 2
-
Σε Redmi Note 2 έλαβα το patch σε vip mail και θα το βάλω σε λίγο. Το email που ήρθε για 7.10.26 έχει στο θέμα [OTA Vip Mail] XTRV 7.10.26 & ARΩMA για το RedMi Note 2 (Hermes) αλλά λέει Επίσημη αποστολή mail ΟΤΑ ROM (RedMi Note 2 Hermes) – XTRV-7.10.19 AROMA (V9 Developer) και τα filenames είναι 7.10.19.
-
Η aroma με ota update μπήκε μια χαρά.
-
κι εμένα μου έκανε επανεκκίνηση σήμερα στο 63%
-
@ermis21 κάνε υπoμονή, θα βγει νέα rom χωρίς το πρόβλημα με το bootloop
-
@gkalen ΟΚ η 7.9.16 που έφτιαξες.
-
@fog Αν σου πω ότι το βρήκα και το έκανα την ώρα που έγραφες copy paste! Από @BanditGR "Παιδιά το έχουμε ξαναπεί. Το Factory reset δεν είναι τίποτε άλλο ουσιαστικά από τα 3 wipes (data, cache, dalvik/ART cache) μαζί. Από το Android Honeycomb (3.0) και μετά, o εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος, γνωστός και ως internal storage ή internal SD Card (ή απλά SDcard σε κάποιες περιπτώσεις), δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας υπο-φάκελλος μέσα στο /data και συγκεκριμένα είναι το /data/media. Από το Android Jel…
-
θα το δοκιμάσω να τι σβήνει την επόμενη φορά που θα βάλω νέα rom.
-
Ποιά επιλογή κάνει format data? Αν θέλεις δες και τα άλλα που πρόσθεσα στην προηγούμενη απάντησή μου.