Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 264.
-
@fog Και γιατί κάποιος να κάνει format data; Η πλειονότητα των χρηστών θα μείνει στο twrp και θα κάνει τη δουλειά από εκεί. (παρεπιπτόντως σωστή η παρατήρηση καθώς δεν πρόσεξα ότι ο @BanditGR έγραψε format data και όχι wipe) χτες (μετά από αποτυχημένη εγκατάσταση της 7.9.16) προσπάθησα να κάνω restore backup που είχα πάρει από το twrp (3.1.1-0 της 7.9.7) με τικαρισμένα όλα. Είχε κολλήσει στο xtrv logo πολύ ώρα και τελικά το έκοψα και ξαναπέρασα από πάνω την 7.9.7. Καμιά ιδέα γιατί κόλλησε, αν κό…
-
@BanditGR στο twrp έχει ξεχωριστή επιλογή για wipe data και Internal. Είσαι σίγουρος ότι αν αποθηκεύσεις τη ROM σε έναν φάκελο στην Internal κάρτα και κάνεις wipe μόνο data, και όχι internal, θα σβηστεί; Δεν μου φαίνεται λογικό.
-
@gkalen Σου έστειλα μήνυμα.
-
Από 7.9.7 σε 7.9.16 aroma με full wipes dalvik, cache, data, internal πεφτει σε bootloop. (Να επισημάνω ότι από το Νοέμβριο του 2015 που έχω τη συσκευή μέχρι τώρα έχω ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που δίνονται εδώ και δεν έχω δοκιμάσει να πειραματιστώ με twrp. Επίσης στη συσκευή έχω βάλει μόνο ελληνικές gtv και xtrv. Το twrp έχει μπει στη συσκευή μεσω των διαφόρων rom).
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε hermes η aroma με FR & custom install έβγαλε failed to mount /system (invalid argument) Παίζει ρόλο που επέλεξα να μην εγκαταστήσω το twrp? Κάποια οδηγία για να εγκαταστήσω την aroma χωρίς πρόβλημα? Βάζω τη xtrv προς το παρόν. edit η xtrv μπηκε σφαιρα
-
Παράθεση από proskopos: “καλημερα και καλη εβδομαδα για redmi note 2 εχει δυο download link και το ενα εχει το ονομα kate τι σημαινει? επισης εγω που ειμαι σε stable 8.5.2.0 για nα βαλω αυτες μπαινω σε revovery και κανω full erase? ” Το kate είναι RN 3 όχι RN 2. Είναι σωστό το Link? @MIUI_ART
-
@caeser @NasDriver Από τις 18 Αυγ η συσκευή δεν έχει κάνει επανεκκίνηση. Φοράει την xtrv 7.6.8. Τι άλλαξε από τότε που έβαλα την 7.6.8 μεχρι τις 18/8 σε σχέση με το τώρα; Απάντηση:Το rootαρα με supersu. Συνειδητοποίησα ότι τα προβλήματα με τις επανεκκινήσεις συνέπεσαν με το διάστημα που οι rom σταμάτησαν να έρχονται rootαρισμένες και παρόλο που έβαζα κάθε νεα rom, τον τελευταίο καιρό μετά την εγκατάσταση δεν έμπαινα στη διαδικασια να τις rootάρω. Αρχικά θεώρησα πως μπορεί να έφταιγε η μαμίσια μπ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αντιθέτως, εγω πήρα τη nohon, επειδή είχα προβλήματα επανενκκινήσεων τον τελευταίο καιρό (ίσως με τις δύο τελευταίες xtrv) και θεώρησα ότι μπορεί να οφείλονται στη μπαταρία. Το κινητό το έχω από τον 12/2015 η μπαταρία τα έπαιξε τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα την ημέρα που περέλαβα τη nohon η μαμίσια πηγε από το 100 στο 40 αμέσως
-
Σχολια για τις 2 nohon που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ στις 11/8. Με πολύ βαριά χρήση 3g και εφαρμογής FB που ως γνωστόν ξεσκίζει τη μπαταρία, κρατάει περίπου 6 ώρες. (Σε 4g δεν διανοηθηκα να πάω). Αυτό είναι περιπου όσο κρατούσε και η μαμίσια πριν τα παίξει. Η nohon αργεί περισσότερο να φορτίσει από τη μαμίσια. Το θέμα μου είναι ότι δεν σταμάτησαν οι επανεκκινήσεις οι οποίες ήταν και ο αρχικός λόγος που θέλησα να αλλάξω μπαταρία. (στην πορεία η μαμισια τα έφτυσε και μάλιστα την ημέρα που παρέλαβα τ…
-
Σε δύο hermes (το δικό μου και της γυναίκας μου) με 7.6.8, κάνει επανεκκίνηση μόνο του ίσως και μια φορά την ημέρα. Τις συσκευές τις έχουμε σχεδόν δύο χρόνια και θεώρησα ότι μπορεί να οφείλεται στην μπαταρία. Πήρα δύο nohon τις οποίες χρησιμοποιούμε εδώ και μερικές μέρες. Παρόλα αυτά οι επανεκκινήσεις συνεχίζουν. Το πρόβλημα είχε συμβεί ίσως πρώτη φορά με την προηγούμενη rom. Έχετε κάποια ιδέα ; (Έκανα μέχρι και wipe dalvik/cache όταν έβαλα τις nohon, αλλά το προβλημα με τις επανεκκινήσεις παραμ…