Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 264.
-
Νομίζω η 7.6.8 δεν είναι AROMA, είδα τα VIP email που έρχονται και δεν βρήκα να έχει έρθει για AROMA έκδοση. Αλλά εαν πιστεύεις ότι θα βοηθήσει, δεν χάθηκε ο κόσμος να κάνω κι ένα FR. Για το θέμα της μπαταρίας, πιστεύεις ότι καλό είναι να την αλλάξω; Ή θα μπλέξω καθώς διάβασα άλλους που την άλλαξαν και έχουν θέματα; Ίσως καλύτερα να μην κρατάει πολύ, παρά να έχω προβλήματα.
-
@klag Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης επέλεξα προεπιλογή, και στο σημείο που έδινε δυνατότητα απεγκατάστασης των εφαρμογών miui δεν επέλεξα να απεγκατασταθεί καμία. Σε ποιό σημείο της εγκατάστασης να κάνω κάποια διαφοροποίηση; Ισως τελικά θέλει FR =============== Μαι 28th 2017, 5:35pm =============== @gkalen @MIUI_ART Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος ακόμα και με FR βγάζει ότι Pixel Launcher has stopped και κολλάει άσχημα εκεί. Δεν μπορώ να μπω κανονικά. Κατάφερα τραβώντας την οθόνη να μ…
-
OK σε hermes με FR και επαναφορά από mi cloud.
-
Στην οθονη κλειδώματος σε hermes λέει swipe to unlock αντί πχ συρετε για να ξεκλειδώσει
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Wind έχεις ως Provider ? ” Cosmote, με δύο κάρτες sim, μία τηλέφωνο και μία data
-
Ολα εντάξει σε hermes με factory reset τα τελευταία updates, νομίζω καλύτερα από ότι χωρίς. Ένα θέμα μόνο έχω δει, που είναι εκνευριστικο αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι όντως πρόβλημα. Λέει σε κάθε restart Sim card activation failed. Κάποια ιδέα;
-
Εντάξει η εγκατάσταση σε hermes RN2. Μέχρι στιγμής ομαλή λειτουργία. Έκανα FR μετά από ιδέα από το φίλο @Giannisagal, είχα καιρό να κάνω. Δεν βλέπω να εγκαταστάθηκε ο root explorer.
-
Ολα καλα σε hermes.
-
Έχω ψηφίσει κάθε μέρα με το δικό μου 1595811478 και της συζύγου 1595887152.
-
Καλημέρα. Ελπίζω να έχει διορθωθεί το gps, καθώς στις τελευταίες είναι άλλα αντ' άλλων.