Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 518.

• Παράθεση από amavroudis: “@apo.stam θέλει με χρονοδιάγραμμα, από ότι λέει... ” Νομιζω ότι ζητούσε το flight mode (aeroplane όπως το λέει)

• @intheend η λειτουργία πτήσης βρίσκεται στην κουρτίνα που κατεβάζεις από επανω ή ρυθμίσεις->περισσότερα->λειτουργία πτήσης

• Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Facebook? Μου κρασαρει συνέχεια το app Εκανα clean cashe, data και uninstall αλλά τίποτα.. Καμία ιδέα? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Ούτε εγώ θέματα με fb κ messenger

• Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από prekasg: “Πρώτες εντυπώσεις από τη νέα άρωμα σε mi6 Το viber ξανά τα ίδια... Έρχεται μήνυμα και δεν χτυπάει Δεν μ αρεσει εμφανισιακά η κουρτίνα όταν κατεβάζεις ο τρόπος που τα δείχνει Δυστυχώς δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση που έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό Ως ταχύτητα δεν έχω δει διάφορες με την προηγούμενη απλή xtrv china που ειχα Στα + η με διαφορα βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας που είναι πολύ καλύτερα από πριν Θα επανέλθω με ότι νεότερο…

• Παράθεση από gkalen: “@george s Δε θα συμφωνήσω για τη stable , θεωρώ ότι είναι εξίσου δυνατή όπως και η developer .. Η ενημέρωση μέσα από τις ρυθμίσεις καταργήθηκε για να μην υπάρχει πρόβλημα στα updates , μόνο οι VIP έχουν τη δυνατότητα ΟΤΑ προς το παρόν .. Edit Οι ρομς για hermes και hennessy είναι ότι καλύτερο έχει βγει για τις συσκευές σας .. Σε αυτό βοήθησαν τα μέλη που μας έδωσαν τις συσκευές για να μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά , έχω και τις δύο συσκευές στα χέρια μου και ξέρω καλά πως …

• Παράθεση από prekasg: “Πρώτες εντυπώσεις από τη νέα άρωμα σε mi6 Το viber ξανά τα ίδια... Έρχεται μήνυμα και δεν χτυπάει Δεν μ αρεσει εμφανισιακά η κουρτίνα όταν κατεβάζεις ο τρόπος που τα δείχνει Δυστυχώς δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση που έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό Ως ταχύτητα δεν έχω δει διάφορες με την προηγούμενη απλή xtrv china που ειχα Στα + η με διαφορα βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας που είναι πολύ καλύτερα από πριν Θα επανέλθω με ότι νεότερο διαπιστώσω ” Παράθεση α…

• Σε mi6 την έχει περάσει κανείς; Αν ναι πως είναι η διαδικασία;

• Παράθεση από george s: “Φίλε μου Απόστολε Καλημέρα! Το τηλ. κλείνει , δεν κάνει επανεκκίνηση ....χμμμ το κάνει με nohon μπαταρία...θα δοκιμάσω και τη "μαμά" αν τη βρώ.... Σ ευχαριστώ για την υπόδειξη ! ” Διάβασε στο συγκεκριμένο νήμα από το ποστ 10193-10199 αν απαντούν κάποιες από τις απορίες σου.

• Παράθεση από george s: “Καλημέρα στο φόρουμ! Ηθελα να ρωτήσω αν εχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο , το τηλ. να κλείνει μόνο του αφού έχει φορτίσει πλήρως και παραμένει στη φόρτιση.... Σ εμένα συμβαίνει και με 8.4.12 και με 8.4.19 dev. και παλαιότερα με 9.5.4 και 9.2.4 stable , χωρίς εννοείται να εχει γίνει κάποια ρύθμιση μέσα απ τη διαχείριση ενέργειας.... ” Αν εννοείς να κάνει επανεκκίνηση μετά από πολύωρη φόρτιση, πιθανόν να οφείλεται σε όχι γνήσια μπαταρία που έχεις βάλει. Αν δεν έχεις αλλ…

• Καλήμερα. Έχει βάλει κανείς την καινούργια stable 9.5 από global source να μας πει εντυπώσεις;

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από apo.stam: “@pechr έχω βάλει πρόσφατα την nohon. Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η μπαταρία; ” Η μη γνήσιες μπαταρίες τα κάνουν αυτά...Έχω μια fake xiaomi και μια nohon ...και οι δύο μου το κάνουν αυτό. Δεν μου το κάνει η γνήσια. ” υπάρχει κάποια λύση ή ζούμε με αυτό; Το κάνει μόνο στην φορτιση κ σε ποια στιγμή;

• @pechr έχω βάλει πρόσφατα την nohon. Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η μπαταρία;

• Έχω περασμένη την άρωμα stable 9.2.3.0 στο redmi note 2 κ έχω ένα θέμα: Για κάποιο λόγο ενώ το κινητό φορτίζει το βράδυ, το πρωί ενώ είναι στο 100% το κινητό φαίνεται σαν να έχει κάνει επανεκκίνηση κ χρειάζεται να βάζω κωδικούς για τις 2 κάρτες σιμ που έχω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το προκαλεί;

• Μπορεί κάποιος να μου πει εντυπώσεις από την 9.2.4.0 ελληνική; Ειμαι στην 9.2.3.0 ελληνική

• Παράθεση από Delimx: “Εν τέλει έχει θέμα η μουφα bm45 μια και συνεχίζει να σβήνει το κινητό, επομένως επιστρέφει στο κατάστημα και θα πάρω τα χρήματα μου πίσω.Nohon μπορώ να βρω από την Ελλάδα ετοιμοπαραδοτη ;Γενικά μόνο από Κίνα την έχω βρει αλλά με το τελωνείο σκέφτομαι πως θα έρθει στα χέρια μου το καλοκαίρι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διάβασε στο μνμ αρ. 10149 του συγκεκριμένου νήματος κ πράξε όπως νομίζεις

• Παράθεση από eti666: “Παράθεση από apo.stam: “Μου ήρθε η μπαταρία nohon από AliExpress κ το κινητό επανήρθε στις αρχικές διάρκειες. Πολύ καλή ” πόσο καιρο έκανε να έρθει? Εμένα πάει 2,5 μήνες κ τπτ ακόμη από nohon factory store μέσω ali express.δεν πρόλαβα να κανω κ επέκταση χρόνου παραδοσης γμτ.... ” Η μπαταρία έφυγε στις 1-3-18 κ παρέλαβα στις 14-3-18 με την δωρεάν μέθοδο. Είναι από τις πιο γρήγορες παραλαβές που μου έχουν τύχει. Σπάνια περίπτωση. Την πήρα από εδώ. Αν έχει περάσει ο χρόνος που…

• Μου ήρθε η μπαταρία nohon από AliExpress κ το κινητό επανήρθε στις αρχικές διάρκειες. Πολύ καλή

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsiaras: “@MIUI_ART εκτέλεσα τις οδηγίες σου κατά γράμμα δεν άλλαξε κάτι πάλι μου rooted ενώ δεν είμαι ” Ποια εφαρμογή σου βγάζει μήνυμα πως είσαι ROOT?Έχω και εγώ το Mi-6 αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.. ” Στο δικό μου mi 6, βγάζει στην alpha, Πειραιώς κ Nova go

• Έχω περάσει την aroma 9.2 stable όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά έχω θέμα με τα δεδομένα. Ενώ τα ενεργοποιω δεν μπαίνω.