Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 518.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Πέρασα την xtrv rom στο mi3 αλλά κατά την ολοκλήρωση μου έβγαλε αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι σημαντικό, απλά το αναφέρω.
-
@MIUI_ART Πάλι το ίδιο σφάλμα μου βγάζει Στο μνμ που μου βγάζει install twrp app πατάω install ή όχι;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμη η νέα XTRV-8.1.11 ROM για το Mi-6 (Sagit), που είναι βασισμένη σε Android 8. Προσοχή όμως !!! Πάρτε ένα πλήρες Backup από το TWRP Recovery πριν προχωρήσετε στο Flash. Είναι Android 8 (Oreo) και θα πρέπει να κάνετε Flash το νέο TWRP που σας δίνουμε παρακάτω. Κάνετε πρώτα Flash από Fastboot το παρακάτω TWRP Recovery πριν το Flash τηςROM. (Μην βάλετε κανένα άλλο TWRP από αλλού, ούτε από το Xiaomi.eu γιατί θα έχετε…
-
Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6
apo.stam - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμα@derveni σ' ευχαριστώ αλλά όλα αυτά τα έχω κάνει ήδη. Θα ακολουθήσω τον οδηγό του @George Kaggelaris για να περάσω την dev rom. Καλημέρα. Ακολούθησα τον οδηγό κ κατάφερα να περάσω την dev global rom με κλειδωμένο bootloader κ είμαι στην αναμονή για ξεκλείδωμα μετά τις 72 ώρες!
-
Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6
apo.stam - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Από Παρασκευή έχω το mi 6 κ έχω το ίδιο πρόβλημα με τα παιδιά πιο πάνω. Φθάνει 99% κ δεν ξεκλειδώνει. Έχω γνήσια global stable rom κ όταν πάω να περάσω dev από την εφαρμογή της αναβάθμισης μου βγάζει αυτό. Με πιο τρόπο περάσατε την dev;
-
Κατάφερα κ άνοιξα το κινητό. Απλά κατέβασα την τελευταία xtrv rom(όχι άρωμα) σε ένα USB otg κ ξανά έκανα install την ρομ από το φλασακι. Φυσικά το twrp παρέμεινε το παλιό. Ευτυχώς θα έχω αύριο κινητό!
-
Παράθεση από makisfz: “Δε το φλασαρε το καινούργιο ξανά προσπάθησε να το φλασαρεις και κοίτα όταν φλασαρει αν βγάλει κάποιο error Redmi Note 3 pro ” Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο θέμα στην εγκατάσταση. Κάτι άλλο φταίει
-
Παράθεση από makisfz: “Προσπάθησε να μπεις στο twrp κράτα πατημένο το power μόλις κλείσει volume up+power ” Μπήκα στο παλιό twrp 3.1.0-1 κ σε reboot στο system ή στο recovery μου κολλάει στο mi logo
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από apo.stam: “Το οποίο εγκαθιστώ όπως όλα τα άλλα twrp recovery; ” Κάνεις flash το ZIP όπως ακριβώς κάνεις και με τις ROM.Δηλαδή θα το κάνεις Flash από το TWRP Recovery που έχεις τώρα. Μετά θα κάνεις Reboot στο TWRP Recovery που εγκατέστησες και θα μπορέσεις να κάνεις flash κανονικά και χωρίς πρόβλημα την ARΩMA ROM. ” Λοιπόν έκανα εγκατάσταση του twrp κ στο reboot στο recovery έχει κολλήσει το κινητό στο mi logo.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από apo.stam: “Καλή χρονιά σε όλους. Σε mi3 cancro συνεχίζει να μην μπορώ να εγκαταστήσω την άρωμα αλλά να μπορώ την xtrv. ” Για να βάλεις την AROMA στο Mi-3W θα πρέπει να κάνεις flash πρώτα το ειδικό TWRP Recovery που έχουμε φτιάξει. Είναι εδώ => twrp-Mi3WC-Mi4-aroma.zip ” Το οποίο εγκαθιστώ όπως όλα τα άλλα twrp recovery;
-
Καλή χρονιά σε όλους. Σε mi3 cancro συνεχίζει να μην μπορώ να εγκαταστήσω την άρωμα αλλά να μπορώ την xtrv.
-
Στο mi 3 κατέβασα την άρωμα κ όταν κάνω το flash απλά μου κάνει reboot την συσκευή κ δεν την εγκαθιστά. Θα δοκιμάσω κ την xtrv Η xtrv εγκαταστάθηκε κανονικά. Ευχαριστώ τα παιδιά για την συνεχή δουλειά που κάνουν εδώ μέσα κ εύχομαι καλές γιορτές κ καλά Χριστούγεννα σε όλους.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Επείσης είναι πλέον ενημερωμένα και τα Downloads με τις ROM. => xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365 ” Επειδή βλέπω ότι κ για το mi3 (cancro) είναι ενημερωμένες οι τελευταιες ρομ, τελικά τι ισχύει; Συνεχίζουμε να κάνουμε τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις;
-
Xiaomi Mi Pad
Μήνυμα@sotirisgk Εχω βάλει εδώ κ λιγο καιρό την stable 8.1.2.0 αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Τρώει αρκετά κολλήματα. Φορούσα την τελευταία developer ρομ (δεν θυμάμαι ποια) πριν την 6.12.22 αλλά έκανα το λάθος να προσπαθήσω να βάλω την τελευταία (6.12.22) η οποία δεν είναι σωστή κ κόλλησε το pad στο mi logo. Περιμένω κάποια απάντηση από κάποιον διαχειριστή