Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 518.
-
@MIUI_ART στα downloads της κάθε ρομ, έχεις για το mi pad (mocha) ως τελευταία developer την 6.12.22 ενώ σ' αυτό το θέμα δεν υπάρχει. Πήγα να την βάλω στο pad κ μου έχει κολλήσει στο mi logo από χθες το βράδυ. Πιθανόν να μην είναι δικιά του ή να υπάρχει κάποιο λάθος. Ας γίνει μια διόρθωση. Ευχαριστώ. Πήγα στην τελευταία ρομ που δίνεις για το mocha κ είναι η 6.11.3 αλλά το link βγάζει 404 not found το ίδιο κ η 6.10.27 =============== Νοε 27th 2017, 11:42pm =============== Παράθεση από apo.stam: “…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από apo.stam: “Για το mi 3 βλέπω ότι συνεχίζουν οι ρομ. Είχε ειπωθεί ότι η προηγούμενη είναι κ η τελευταία. Ευχάριστη εξέλιξη. ” Όσο παράξενο και να σου φαίνεται η ROM είναι για το Mi-4.Μπορεί να εμφανίσει μερικά Bug στο Mi-3 που στο Mi-4 δεν θα τα έχει. ” Οποτε να μην την δοκιμάσω; Μέχρι τώρα όμως μοιραζόμασταν την ίδια ρομ. Γιατί τότε δεν είχαμε θέμα;
-
Για το mi 3 βλέπω ότι συνεχίζουν οι ρομ. Είχε ειπωθεί ότι η προηγούμενη είναι κ η τελευταία. Ευχάριστη εξέλιξη.
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΤα σενάρια που είναι στα κινέζικα πως τα ξέρετε. Υπάρχουν κάπου μεταφρασμένα; Έχω την rgb xiaomi.
-
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά για το mi3 (βάση του αρχικού ποστ) η 7.11.9 είναι η τελευταία dev rom ή θα υπάρξει συνέχεια κ υποστήριξη από την κοινότητα;
-
Έχει βάλει κανείς την άρωμα σε mi3 (cancro);
-
Καλημέρα Παράθεση από blackm76: “Παιδιά προσπαθώ από το πρωί να κατεβάσω την aroma rom για το mi3 μου αλλά συνέχεια λέει αποτυχία λήψης. Δοκίμασα και από pc αλλά πάλι τα ίδια. Πως μπορώ να την κατεβάσω; ” Πριν λίγο κατέβασα από mozilla την άρωμα, κανονικά, για το mi3.Από internet explorer την διέκοψε με σφάλμα.
-
Στο mi3 έκανα flash το twrp που είναι στην αρχή κ μετά πάτησα reboot recovery για να μπει στο νέο twrp κ είναι κολλημένο στο mi logo κάνα μισάωρο.
-
Για να βάλω το twrp για το mi3 που έχετε στην αρχή θα πρέπει να το κάνω flash όπως κ τις ρομ ή ακολουθώ άλλη διαδικασία;
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Παραδόθηκαν και οι πρώτες ROM XTRV-7.9.14 για τα RedMi 1S (Armani) / Hongmi-RedRice / RedMi Note 3g / RedMi Note 4G (Dior) Βγήκαν νέες Fixed ROM (XTRV-7.9.16) που διορθώνουν τα προβλήματα εγκατάστασης ειδικά σε AROMA ROM για τα RedMi Note 2 (Hermes) / RedMi 4A (Rolex) Σημείωση : Για να μπορέσετε να κάνετε εγκατάσταση της ROM για το RedMi 4A (Rolex), κάντε πρώτα Flash από Fastboot το παρακάτω TWR…
-
Παράθεση από blackm76: “Παιδιά καμία βοήθεια για αυτό πού σάς είπα; γιατί το έπαθε η συσκευή μου; τώρα έχω φλασαρει την ρομ αλλά 2 πράγματα πού ήθελα δεν τα πέρασε κάι έχω μείνει με twrp 2.8.7.0. Να ξαναπεράσω τον ποίο καινούριο η μα περιμένω την καινούργια έκδοση τής ρομ; ” Από την Κυριακή που έχω περάσει την aroma ρομ (αν την πέρασα τελικά γιατί στο τηλ μου γράφει 7.9.7) στο mi3 την πέρασα με το twrp virgo κ όλα καλά. Κ σ'εμένα λίγο πριν την εγκατάσταση μου έγραφε ότι είναι για virgo κ όχι για…
-
Μόλις έβαλα την ρομ στο mi3 με τις οδηγίες του @MIUI_ART από προηγούμενο ποστ 122 (twrp Virgo). Όλα καλά με την εγκατάσταση. Απλά στο about phone, μου δείχνει ότι έχει την 7.9.7.
-
Σε mi3 την έχει βάλει κανείς;
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες εδώ ---> Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά) Μάλλον εδώ ---> Flash την MIUI V8 στο Mi-PAD για πρώτη ” παρόλο που έχω mi recovery; Οι οδηγίες πάντως δεν είναι για το mi recovery Γενικά δεν μπορώ να βρω κάτι όσο κ αν έχω ψάξει. Ίσως με κάποιο τρόπο να αλλάξω το mi recovery σε twrp
-
κατάφερα κ έκανα εγκατάσταση την fastboot rom (5.10.15) για το mi pad. Ένα άλλο πρόβλημα που μου βγήκε είναι ότι ενώ μου βγάζει αναβάθμιση για την ρομ (7.9.14) με το που πάει να κάνει εγκατάσταση μου βγάζει update failed. Πως το διορθώνω; Η συγκεκριμένη fastboot rom έχει το mi recovery. Πως μπορώ να περάσω το twrp ή έστω μια ελληνική ρομ; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει ποιον οδηγό ν' ακολουθήσω;
-
Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το mi pad (mocha). Είχα rom, αν θυμάμαι καλά, την έκδοση 6.11.3 dev κ το στο twrp είχα την έκδοση 3.0.2-0. Αποφάσισα να αναβαθμίσω το twrp στο 3.1.0-0 κ όλα πήγαν καλά. Είδα ότι είχε βγει κ μια τελευταία ρομ η 6.12.22 dev κ είπα να την βάλω. Από εκεί κ μετά αρχίζει το πρόβλημα μου. Κατέβασα την ρομ στο κινητό κ από το apk της αναβάθμισης προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση. Αφού (πιθανόν) πέρασε την ρομ με έβγαλε στο twrp όπου έκανα καθαρισμό wipe (cache, dalvik cache)…
-
Παράθεση από amalag: “Παράθεση από apo.stam: “Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω; ” Τσέκαρε αν έχει κλειδώσει ο bootloader.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο mi3 δεν ήταν ποτέ κλειδωμένος ο bbotloader Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από apo.stam: “Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την…
-
Μια βοήθεια παιδιά. Προσπάθησα να κάνω flash την aroma rom χωρίς εξαγωγή του twrp κ μου σταμάτησε στο 60% κάνει reboot κ μου έχει κολλήσει εδώ κ μισή ώρα στο mi logo κ φυσικά βράζει το κινητο. Τι να κάνω;