Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 518.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gregoire: “καλημερα σε mi3 η arΩma δεν περασε η απλη xtrv περασε ” Θα πρέπει να κάνεις πρώτα flash το TWRP που θα βρεις μέσα στην Rom, στο φάκελο, xiaomi-miui-hellas/recovery για να μπορέσεις να βάλεις την AROMA Rom ” Θα κάνω αποκοπή το TWRP χύμα στο κινητό, θα το κάνω flash μέσα από το TWRP σαν να είναι rom κ ενω είμαι μέσα στο καινούργιο twrp θα κάνω flash την aroma rom;
-
Καλημέρα παιδιά. Σε mi3 την έχει δοκιμάσει κανείς;
-
καλησπέρα. κάνω εγκατάσταση στο mido την τελευταία άρωμα. Επειδή όμως κάνω 1η φορά εγκατάσταση άρωμα ρομ θα ήθελα κάποια βοήθεια. 1.Στο πληκτρολόγιο, αν επιλέξω το swiftkey θα μπει κ το android IME πληκτρολόγιο; 2. Αν επιλέξω τον nova launcher θα έχω την επιλογή μετά να βάλω τον default; 3. Η ίδια ερώτηση κ για την κάμερα 4. Το dpi τι είναι κ ποιο να επιλέξω (stock 480, 400, 440, 520);
-
Να σου πω παράδειγμα κακοπληρωτή; Έχεις δοκιμάσει να ζητήσεις διακοπή συμβολαίου ή να γυρίσεις το συμβόλαιο σε καρτοκινητό, φυσικά, εφόσον έχει λήξει το συμβόλαιο σου; Σου ζητάνε ένα ποσό (20€ κ πάνω ανάλογα την εταιρία). Αν δεν είσαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσεις το νούμερο κ να μην πληρώσεις το νταβατζιλίκι τους, γίνεσαι κακοπληρωτής από την συσσώρευση των παγίων που συνεχίζουν να σου χρεώνουν!
-
"Η ένταξη ενός συνδρομητή στο σύστημα ανταλλαγής πληροφόρησης δεν συνεπάγεται με κανένα τρόπο τον αποκλεισμό του από τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες" Πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτό δεν θα εφαρμόζεται; Τα πάντα ξεκινούν με τους πιό "αθώους" σκοπούς κ καταλήγουν πάντα εις βάρος του καταναλωτή!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
apo.stam - - Recoveries
Μήνυμαμε το πέρασμα της rom 7.5.4 στο mi3 πέρασε κ το καινούργιο twrp;
-
Σε mi5 έχω ένα θέμα: ενώ μιλάω μου κάνει επανεκκινηση μετά από 5'-10' ομιλίας. Δεν το κάνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Φοράει την 8.2.2.0 stable. Το κάνει κ σε κανέναν άλλο;
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Παράθεση από chief: “Από twrp τη βάζει όχι από την αναβάθμιση ” να υποθέσω χωρίς fr;
-
Ένας φίλος μου έχει το mi5 (gemini) την πιο κάτω ρομ κ θέλει να βάλει την καινούργια 8.2.2.0. Την βάζει απλά από την αναβάθμιση ή πρέπει να κάνει κάτι άλλο;
-
Παράθεση από spideman3: “Σχετικά με το θέμα συγχρονισμού δοκιμάστε το παρακάτω: 1. Settings - Installed apps - Mi Cloud - App permissions - Enable all 2. Settings - Installed apps - Xiaomi sim activate service - App permissions - Enable all Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με τις οδηγίες σου κατάφερα κ έκανα συγχρονισμό σε mi3, χωρίς ενεργοποίηση του pay στο 1. Μ' έσωσες. Σ΄ευχαριστώ.
-
@gkalen Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Σε προηγούμενες ρομ για το mi3 έσβηνα από το zip το super User. Στην τωρινή μπορώ να σβήσω αυτά που έχω μαρκάρει;
-
Xiaomi yeelight
Μήνυμακαλησπερα παιδιά. Εχω μια λαμπα yeelight led white, την εχω συνδέσει, εχω κανει εγκατάσταση του apk αλλά δεν ανταποκρίνεται στις εντολές. Αλλη μια ερώτηση: Στα δικτυα wifi βρισκει την yeelight. Πρέπει να συνδεθώ εκεί; Κ γενικά οδηγός σύνδεσης υπαρχει κάπου;
-
@George Kaggelaris Προς το παρον καταφερα κ περασα την fastboot global stable rom. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Αυριο από την δουλειά θα προσπαθήσω να περασω την ελληνική ρομ. Ευτυχώς δεν κλείδωσε! =============== Μαρ 30th 2017, 9:56am =============== Όλα καλά τελικά με το πέρασμα της ελληνικής ρομ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @George Kaggelaris Απ' ότι ρώτησα, το παιδί που το είχε, έσβησε μάλλον κάποιο αρχείο από το κινητό κ όταν έκλεισε απλά δεν μπορούσε να το ανοίξει κ κολλούσε η οθόνη σ…
-
Το ενδιαφέρον σας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι απίστευτο. Παρολο που δεν εχω ασχοληθεί ακομη με το θέμα, δεν ξερω ποιον να πρωτοδιαλεξω να με βοηθήσει @NasDriver, @George Kaggelaris, @derveni. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικά!
-
Πως να την φλασαρω; Με το mipcsuite;
-
Παράθεση από apo.stam: “καλημέρα. έχω στα χέρια μου ένα Redmi 4 Prime που του είχα περάσει πριν κανά μήνα την τελευταία ελληνική stable ρομ κ μου το έχουν φέρει σήμερα με κολλημένη την οθόνη στο logo mi (χωρίς το android κ τις 3 τελίτσες από κάτω). Με πατημένο παρατεταμένα το power ή power + volume up με πάει στην κολλημένη οθόνη. Με power + volume down με πάει σε fastboot mode. Σε έλεγχο που έκανα έχει ξεκλείδωτο bootloader. Πως μπορώ να το επαναφέρω; ” @derveni Το έγραψα στο πρωταρχικό μνμ: με…