Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 518.
-
@derveni όπως έγραψα κ πιο πάνω, η μοναδική αντίδραση του κινητού είναι σε fastboot mode μόνο
-
επειδή κάπου σ' έχασα, πως να μπω στο TWRP ενώ δεν το βλέπει το pc;
-
Φαντάζομαι ότι εννοείς να το περάσω μέσα από τον cmd; Το θέμα είναι ότι δεν μου το βλέπει ως κωδικό
-
καλημέρα. έχω στα χέρια μου ένα Redmi 4 Prime που του είχα περάσει πριν κανά μήνα την τελευταία ελληνική stable ρομ κ μου το έχουν φέρει σήμερα με κολλημένη την οθόνη στο logo mi (χωρίς το android κ τις 3 τελίτσες από κάτω). Με πατημένο παρατεταμένα το power ή power+ volume up με πάει στην κολλημένη οθόνη. Με power + volume down με πάει σε fastboot mode. Σε έλεγχο που έκανα έχει ξεκλείδωτο bootloader. Πως μπορώ να το επαναφέρω;
-
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα. Από χθες προσπαθούσα να ξεκλειδώσω στο Redmi 4 Prime τον bootloader με την ρομ που είχε το κινητό από την αρχή (official global 8.1 stable 8.1.2.0) αλλά μάταια. Σήμερα ήρθε στο κινητό αναβάθμιση η global 8.2 stable 8.2.1.0 κ είπα να ξαναδοκιμάσω να ξεκλειδώσω κ προς έκπληξη μου, ξεκλείδωσε αμέσως. Τώρα δεν ξέρω αν όντως έφταιγε η ρομ αλλά το αναφέρω για την ιστορία κ για οποιονδήποτε δοκιμάζει να ξεκλειδώσει κ ας επιβεβαιώσει. Θα πρέπει ν' αναφέρω ότι από recovery δεν έμπαινε το κινητό…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να την περάσεις μέσω του ενσωματωμένου updater του κινητού. Απλά κατέβασέ την στο PC, πέρνα τo zip στο κινητό, και μετά Tools -> Αναβάθμιση -> Τρεις τελείες επάνω δεξιά -> Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης. ” Μέσα από την αναβάθμιση δεν μου το δέχεται.
-
Μήνυμακ κάτι άλλο. Για να περάσω την developer china, ποιόν οδηγό ακολουθώ;
-
ΜήνυμαΈχω ελέγξει τον bootloader κ είναι κλειδωμένος. Θα δοκιμάσω να ξεκλειδώσω με την συγκεκριμένη ρομ. Μια ερώτηση: Στο βήμα 6. Πήγαμε Developer options > Mi Unlock status --> Add account and device και κατόπιν σετάραμε το Mi Account όχι με email ή με τηλέφωνο αλλά με το account ID. Θα βάλω το δικό μου mi account που έχω στο mi3 μου κ έχω άδεια για ξεκλείδωμα από τότε που έχω το κινητό μου. Θα έχω θέμα ή θα πρέπει να κάνω αίτηση με το ήδη δικό του mi account;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έχεις το "απλο" Redmi 4 (Prada) αλλά το Redmi 4 Prime (Markw) ” Να ΄σαι καλά. Από που το καταλαβαίνεις; Γιατί στο about phone δεν το γράφει; Οπότε θα πρέπει να κατεβάσω την developer china για να ξεκλειδώσω;
-
ΜήνυμαΣτο επίσημο site της miui για το συγκεκριμένο κινητό, δεν βλέπω να έχει official global, παρά μόνο official china. Που θα βρω να κατεβάσω official global developer για να ξεκλειδώσω;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχω στα χέρια μου ένα redmi 4 με την συγκεκριμένη ρομ. Είναι γνήσια;
-
Παράθεση από NasDriver: “Ussb debugging, OEM unlock, find device είναι όλα ΟΝ ? ” Usb debugging κ find device είναι on .Το oem unlock δεν ξέρω που βρίσκεται Παράθεση από lallasgr: “Έχεις δοκιμάσει να περάσεις την Developer Global Rom μέσω του Updater της MIUI??? ” Επειδή έχω stable, μπορώ να περάσω developer από την αναβάθμιση; Δεν χρειάζεται fr όπως στις ελληνικές; Για ξεκλείδωμα είναι καλύτερα η china developer ή η global developer; Πήγα να περάσω την china developer κ μου έβγαλε αυτό ========…
-
@NasDriver Καλημέρα. Έκανα τα πιο πάνω που μου είπες κ μου έβγαλε αυτό. Άρα αναγνωρίζει την συσκευή. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να ξεκλειδώσω(διαπίστωσα ότι είναι κλειδωμένος κ έχω πάρει άδεια από την xiaomi) με την γνήσια stable που φαίνεται 3 νήματα πιο πάνω κ μου βγάζει αυτό. Στην διαχείριση συσκευών επιμένει να μην το αναγνωρίζει. Είπα να βάλω developer china rom για πιο σίγουρη επιτυχία αλλά κ εκεί με το pcsuite μου βγάζει αυτό.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
Μήνυμακαλημέρα Ποια από τις stable προτείνετε; =============== Ιαν 26th 2017, 9:24am =============== κ κάτι ακόμη. Πως βάζω αγγλικά;