Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 518.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠληροφοριακά, μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ τις καταλήξκεις των αρχείων. Έχω win 10
-
Μήνυμα@lallasgr για να μην κάνω κανα λάθος. Δεν χρειάζεται να μετονομάσω το αρχείο μου βάζοντας ".img"; @geoanto555 Πως ενεργοποιώ τις καταλήξεις;
-
ΜήνυμαΣτον οδηγό γράφει: Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp.img Στο ξεζιπαρισμένο αρχείο του TWRP υπάρχει αρχείο "twrp" χωρίς το ".img" Ποιό πληκτρολογούμε τελικά;
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
Μήνυμακαλησπέρα. Είμαι στην φάση να περάσω στο mi5s μια official rom μεσω του MiPCSuite. Έχω κάποιες απορίες προκειμένου ν' αποφύγω τα εμπόδια που συνάντησαν κάποια παιδιά εδώ: 1. Ποιο pcsuite να χρησιμοποιήσω; Αγγλικό ή κινέζικο; 2. Ποιά official rom να κατεβάσω; global, κινεζικη stable, κινεζικη developer; =============== Ιαν 25th 2017, 9:56am =============== Καλημέρα. Ακολούθησα την διαδικασία που περιγράφετε στην αρχή. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας στο κινητό έδειχνε την (φώτο m). Η διαδικασία…
-
Παράθεση από spideman3: “@apo.stam διάβασε αυτόν τον οδηγό του lallasgr εκεί που αναφέρεται στο Mipc Suite Αγγλικό - Κινέζικό. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” Άν δεις το πιο πάνω ποστ μου, αναφέρομαι σ' αυτό κ εκφράζω απορία για το ποια ρομ είναι η official recovery rom;
-
@Bodai για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader πρέπει να βάλω official developer rom. Μπαίνοντας σε recovery mode μου βγάζει την παρακάτω εικόνα, οπότε κ σταματώ. Προσπαθώντας μεσα από το αγγλικό MiPCSuite μου βγάζει την 2η φώτο. Είπα να δοκιμάσω τον 2ο τρόπο από εδώ κ να κατεβάσω την τελευταία official recovery rom. Πηγαίνω στο επίσημο σαιτ της miui, βρίσκω το μοντέλο μου (mi5s) αλλά δεν ξέρω ποια ρομ να κατεβάσω;
-
βλέπω το ίδιο με το 1502 post. Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια @geoanto555 κ όλους τους υπόλοιπους αλλά θα αφήσω γι' αύριο την συνέχεια. Ίσως με το teamviewer να κάναμε καλύτερη δουλειά. Καλό βράδυ
-
ok σε ποιο θέμα; το ότι δεν μπορώ να δω στο cmd αν είναι κλειδωμένο ή όχι; Το ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω μια επίσημη ρομ;
-
Όταν λες το 2015 (που το βρηκα) κ το 2016 (δεν την βρηκα την διαδρομη), να επιλεξω ένα απ'αυτα κ να κανω την ενημέρωση; έκανα το 2015 κ μου άλλαξε όνομα στην διαχείριση Στο cmd πάλι το ίδιο μου βγάζει
-
Για όποιον μπορεί κ θέλει να βοηθήσει: έχω mi5s, μου το έστειλαν με fake ρομ, δεν μπορώ να δω αν έχω κλειδωμένο ή όχι bootlaoder, θέλω να βάλω official rom αλλά δεν μπαίνει σε recovery mode
-
εννοείς τους ΙΜΕΙ, ΜΕΙD κ SN; Που να τους βάλω;
-
Στο κουτί γράφει κινέζικα κ τον αριθμό 821
-
@geoanto555 Τελικά το διόρθωσα κ μου την αναγνώρισε σωστά αλλά νέο πρόβλημα
-
@geoanto555 είχες δίκιο κ το διόρθωσα αλλα τώρα δεν βγάζει τίποτα
-
@geoanto555 μου βγάζει αυτό
-
Καλησπερα. Σήμερα παρέλαβα το mi5s με την πιο κάτω ρομ. Απ' ότι μου είπαν είναι fake η ρομ. Εχω προχωρησει μεχρι κ το 2ο βημα κ προσπαθω να μπω σε recovery mode απο την αναβαθμιση αλλα αντι γι'αυτο μου βγαζει την πιο κατω φωτο. Πως θα περάσω την official rom;