Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 518.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΟποτε τι κανω; Βαζω την γνήσια μεσα απο την αναβάθμιση;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεχω το mi5s κ φοραω την πιο κάτω ρομ. Για να βάλω την official developer rom που πρέπει για να ξεκλειδωσω, πρεπει να κάνω fr ή μέσα από την αναβάθμιση;
-
Σε mi3 εκτος της διαγραφης της γραμματοσειράς που ειχα καιρο, βλεπω οτι ενω έχω βάλει κάποιους ηχους στις ομαδες επαφων μου, οταν με παίρνουν τηλ δεν ακούγεται ο συγκεκριμένος ήχος!
-
Έκανα εγκατασταση με fr στο mi3 την beta2 7.1.12. Όλα καλά με την ρομ, έπρεπε να ενημερωθούν ολες οι εφαρμογες με τους κωδικούς. Φωτογραφίες, ήχοι επανηλθαν απο το back up που ειχα πάρει. @gkalen Εχω χάσει την γραμματοσειρά που ειχα μεχρι κ την προηγουμενη ρομ κ ηθελα να ρωτησω αν μπορω να την βρω καπου ή να κατεβάσω από κάπου; O root explorer χρειαζεται καπου ή θα χρειαστεί αργοτερα;[quelle][/quelle]
-
@gkalen για να σβήσω το mi remote σβήνω αυτό; κ κάτι άλλο: το smart home μεσα στη ρομ είναι η εφαρμογή mi home;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Και εγώ επίσης χωρίς factory και είναι μια χαρά. (Factory σκέφτομαι να κάνω όταν βγει με aroma installer ). Στo about beta 1 λέει πάντως και στο λινκ της πρώτης σελίδας πάλι beta 1, οπότε δεν βγήκε ακόμα η beta ” Με την διαχείρηση μπαταρίας υπάρχει ένα θέμα. Με το ζόρι βγάζει μια μέρα. Πριν 2 ρομ, στο τέλος της μέρας είχα 30-40%!
-
@dnomikos έγραψες: Ειδικά στο cancro που δοκιμάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα την XTRVbeta2-7.1.5, ήθελε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ factory reset γιατί αλλιώς έπεφτε σε bootloop. Factory reset λοιπόν, να κάτσει καλά η ROM μια και καλή wink.png Η 7.1.5 τελικά στο cancro είναι beta2; γιατί την πέρασα χωρίς fr!
-
Παράθεση από blackm76: “Πέρασα την καινούργια Ρομ στο mi3 μου. Κόλλημα πλέον δεν υπάρχει αλλά δε λειτουργούν τα δεδομένα. Υπάρχει λύση; ” Εγώ που πέρασα στο mi3 δεν είχα πρόβλημα με τα δεδομένα. Για τα κρυφά αρχεία πας: αρχεία->τηλέφωνο->σέρνεις την οθόνη προς τα κάτω για να σου εμφανιστούν Γιατί ενώ έχω βάλει σε μακρύ πάτημα του πλήκτρου "πίσω" να γίνεται εκκίνηση του google now, το χάνει κάθε λίγο; Πηγαίνω: Εφαρμογές->προεπιλογές->βοηθός & φωνητική είσοδος->εφαρμογή βοηθός->launcher3, αλλά μετ…
-
@gkalen για να μπορέσω να σβήσω το τηλεχειριστήριο (Mi remote) από το mi3, διαγράφω αυτό το αρχείο;
-
Σχεδον καθημερινή ψήφος από εμένα με τα username: apo.stam kama.eiri
-
Θέλει ξεκλείδωμα κ το mi3 κ mipad που δεν ηταν ποτε κλειδωμενα;
-
Για να καταλάβω, για να μπορέσω να περάσω από σήμερα ελληνική ρόμ σε mi3, mipad, redmi note 2, θα πρέπει να ξανακάνω αίτηση για ξεκλέιδωμα στην xiaomi; Πως μπορώ να δοκιμάσω αν μου έχει κλειδωθεί;
-
Με την συγκεκριμένη κ την προηγουμενη ρομ, δεν μπορω να κατεβάσω ρομ από το φορουμ στο mi3
-
Προσπαθω να κατεβάσω την ρομ για το mi3 απο το κινητό κ από το mi pad. Στο μεν mi3 δεν μπορω να την κατεβάσω (μου βγαζει τα mirror στο mi3 αλλα οταν πατω πανω δεν μου βγαζει επιλογη ανοιγμα, αποθηκευση) κ στο mipad μου την κατεβαζει μεχρι 60%-70% κ σταματαει. Στο mi3 εχω την xtrv beta1 6.11.10 κ στο pad την gtv 6.11.3 Εχω δοκιμασει απο 2 φορές τουλαχιστον στο καθένα.
-
Σε mi3 με την 6.11.10 κ στο καινούργιο xiaomigr app καθε φορα που ειμαι σε καποιο θέμα κ γυριζω το κινητό απο καθετη σε οριζοντια προβολη κ αντίστροφα, με πεταει στην αρχική σελιδα του φορουμ. Θελει διόρθωση.
-
Αν κατεβάσω απο τον σύνδεσμο του mi3/mi4 την ρομ που ειναι για mocha θα ειμαι οκ ή να μην το ρισκάρω ;
-
- Σε mi pad κρασαρει με το που παω να μπω στις ρυθμισεις κ εκτός αυτού με πεταξε κ απο το wifi. Την ξαναπερασα 2η φορα κ παλι τα ιδια