Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 518.
-
Καλημέρα. Στο mi3 με την τελευταία ρομ 6.9.29 είδα μετά από 10 μέρες ότι έχει πάρα πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας. Ελπίζω κ οι επόμενες να είναι το ίδιο!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@apo.stam εγω σου είπα να πας στο en.miui.com Παράθεση από Bodai: “@apo.stam επειδή μέχρι πρόσφατα υπήρχε σοβαρό θεμα με το ξεκλείδωμα του Mi4c κάνε μερικές προσπάθειες ακόμα και αν δεν έχουν αποτέλεσμα πήγαινε και κάνε ενα ποστ στο SubForum Complaints του en.miui.com ” και εσυ τι έκανες?? Παράθεση από apo.stam: “Έστειλα email στην xiaomi κ μου απάντησαν σε 5' ” Δεν φταίει ούτε η sim που δεν είναι μέσα. Οσο για το 2ο μνμ μαλλον φταίει η εκδοση του MiFlash Πήγαινε εδώ -> Comp…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔοκίμασα κ την άλλη έκδοση MiFlashUnlock v1.0.1225 κ στην προσπάθεια επαλήθευσης του λογαριασμού μου βγάζει το ακόλουθο:
-
Μήνυμα@Bodai Προσπαθώντας να δω τι φταίει που δεν ξεκλειδώνει το κινητό διαπίστωσα αυτό: Φταίει το ότι δεν έχω μέσα την sim;
-
ΜήνυμαΣ' ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά είμαι στο επόμενο στάδιο. Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον Bootloader με το MiFlashUnlock (για το mi4c μιλάω). Έστειλα email στην xiaomi κ μου απάντησαν σε 5'. Δες τις φώτο:
-
Μήνυμα@spideman3 όταν λες αίτηση; Μιλάς για το sms που σου έρχεται; Γιατί αυτό μου ήρθε στις 7/10. Γενικά διάβασα σ'αυτό το θέμα ότι στα mi4c έχουν πρόβλημα για ξεκλείδωμα
-
ΜήνυμαΝα προαπαθήσω με ανεπίσημο τρόπο ή να περιμένω την βδομάδα που μου έγραψαν στο email; "Έχω εκτεθεί" κ στο φίλο μου που δεν το έχει στο χέρι του ακόμη!!
-
Μήνυμα@Bodai Επειδή βλέπω ότι δεν ισχύουν οι 2-3 μέρες (δοκιμάζω κάθε μέρα από το Σάββατο που μου απάντησαν στο email) για να ξεκλειδώσω το mi4c, τι κάνω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από apo.stam: “Σε περίπτωση που σε 2-3 μέρες δεν ειναι εφικτό να ξεκλειδωσω, ποιες ειναι οι επόμενες ενέργειες; ” Σου απάντησε κάποιος στο ποστ που έκανες στα Complaints του en.miui.com ?? ” Δεν έχει απαντησει κανείς στο forum κ δεν νομιζω οτι θα γινει. Δεν ειδα ν' απαντανε κ σε κανέναν.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από apo.stam: “Θα πρέπει να μπαίνω στο forum για να δω αν μου απάντησαν ή να δοκιμάζω κάθε λίγο να κάνω unlock; ” Και ναι και όχι. Αν θυμάμαι καλά υπήρξαν περιπτώσεις όπου απλά μετά απο 2-3 μέρες ξεκλείδωσαν (σαν να είχαν ξαναπάρει άδεια) ” Σε περίπτωση που σε 2-3 μέρες δεν ειναι εφικτό να ξεκλειδωσω, ποιες ειναι οι επόμενες ενέργειες;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@apo.stam επειδή μέχρι πρόσφατα υπήρχε σοβαρό θεμα με το ξεκλείδωμα του Mi4c κάνε μερικές προσπάθειες ακόμα και αν δεν έχουν αποτέλεσμα πήγαινε και κάνε ενα ποστ στο SubForum Complaints του en.miui.com Θα σου ζητηθούν κάποια στοιχεία και λογικά μετά απο 2-3 μέρες απλά θα ξεκλειδώσειΥπ ” Υπάρχει περίπτωση μετά από κάποιες προσπάθειες να έχω αποτέλεσμα;;; Μόνο στο mi4c υπάρχει το πρόβλημα; Θα πρέπει να μπαίνω στο forum για να δω αν μου απάντησαν ή να δοκιμάζω κάθε λίγο να κάνω…
-
ΜήνυμαΔιάβασα μέχρι 18 σελίδα αλλά δεν βρήκα λύση στο πρόβλημα μου. Έχω ένα καινούργιο mi4c για έναν φίλο κ θέλω να του βάλω ελληνική stable. Έχω πάρει έγκριση από xiaomi, κατέβασα κ έκανα εγκατάσταση την china developer rom για το συγκεκριμένο κινητό κ προσπαθώ να το ξεκλειδώσω αλλά μου βγάζει το 1ο στιγμιότυπο. Έχω τσεκάρει ότι κ το κινητό κ στο MiFlashUnlock έχω τον ίδιο λογαριασμό. Δοκίμασα κ το Hotspot Shield αλλά τίποτα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από apo.stam: “κ πως μπορω να το λυσω; ” να υποθέσω ότι δεν έχεις ρυθμίσει τους browser να κάνουν διαγραφή ιστορικού και cache όταν τους κλείνεις + ότι ίσως αποθηκεύεις και τους κωδικούς σου ?Αν ναι, είναι λογικό, βλέπει αυτόματα την προηγούμενη σύνδεση που έχεις κάνει...ειδικά σε IE και Chrome. Κατέβασε και τρίτο browser και θα μπορέσεις να κάνεις και άλλη αίτηση. ” Σ' ευχαριστώ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τα φανταστώ όλα αυτά. Έχεις δίκιο σ' όλα. Θα τα δοκιμάσω ό…
-
Στην 2η ερωτηση βρηκα την απάντηση (απο το mi account). Στην 1η ερωτηση, ειπα να κανω αυτο που μου πρότεινε ο @NasDriver (αλλαγη browser, χρησιμοποιώ Firefox). Προσπάθησα απο Explorer κ καταφερα κ έκανα αιτηση για τον 2ο λογαριασμό. Λεω αν προσπαθησω κ απο τον Chrome θα καταφερω κ τον 3ο!! Δυστυχώς τζίφος. Μου έβγαζε παλι: "submitted. Please wait for the review" Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτό, κ πως μπορω να το λυσω; Οσοι εχουν παραγγείλει 2 ή 3 κινητά κ έπρεπε να τα ξεκλειδωσουν τι εκ…
-
Κατάφερα κ έκανα αιτηση κ περιμενω απάντηση. Εχω καποιες ερωτήσεις: 1. Ενώ αυτη την στιγμη εχω 3 λογαριασμους mi, δεν μπορω να κανω αίτηση στους αλλους 2 λογαριασμους για ξεκλείδωμα (καθότι θα κανω παραγγελίες για αλλα 2 κινητά). Με το που κανω login στους αλλους 2 λογαριασμούς στο mi account κ πηγαινω να κανω unlock, μου βγαζει: "submitted. Please wait for the review" 2. Στην πιο κατω φωτο, πως μπορω να βρω το όνομα που εχω δηλωσει;
-
καλησπέρα. Μετά το βήμα β2 με βγάζει στην εικόνα: κ δεν μπορώ να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα