Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 518.
-
Εχει περάσει κανείς σε mi6 sagit;
-
Ενώ η xiaomi σταματάει τις ρομ τον Ιούνιο για το mi6, βλέπω ότι του δίνουν το miui 12!!
-
Καλησπέρα. Για το mi 6 μας "σπρώχνει" προς αγορά νέας συσκευής από το καλοκαίρι!!
-
Τι είναι κ πως τα διαγράφουμε;
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από apo.stam: “Στην αναγνώριση κλήσης στο band όταν έχω στο όνομα της επαφής πάνω από 2 λέξεις δεν κυλάει κ μου δείχνει μόνο την 1η λέξη. Συμβαίνει σε όλους; Έχω το επίσημο τελευταίο mifit. ” Κι εμένα έτσι είναιΣτάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε εμένα πάντως κυλάει κανονικά κ όνομα και επίθετο, έχω βάλει το MiFit κ τα αντίστοιχα Resources που ανέφερα πιο πάνω. ” Ποιο από τα 2 έβαλες;
-
Στην αναγνώριση κλήσης στο band όταν έχω στο όνομα της επαφής πάνω από 2 λέξεις δεν κυλάει κ μου δείχνει μόνο την 1η λέξη. Συμβαίνει σε όλους; Έχω το επίσημο τελευταίο mifit.
-
Παράθεση από NiTroGen: “Ναι, περνά το v88-10922. Είμαι περίεργος να δω αν τα resources δημιούργησαν το πρόβλημα... ” Έχω το επίσημο mifit. Σε περίπτωση που περνάμε τα δικά σου res, θα γίνονται κανονικά οι αναβαθμίσεις κ θα πρέπει κάθε φορά να περνάμε τα δικά σου res;
-
Καλημέρα. Ένας συνάδερφος, μου έφερε το καινούργιο mia3 που πήρε ο γιος του. Το πρόβλημα είναι ότι κατά την διάρκεια που έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έμεινε από μπαταρία. Το αποτέλεσμα είναι το κινητό να μένει σε fastboot mode. Με πατημένο συνεχώς το power μου βγάζει στιγμιαία το android one κ στο καπάκι το fastboot mode. Μπορώ να κάνω κάτι;
-
Καλησπέρα. Με την καινούργια ενημέρωση (επίσημη 4.0.15) δεν έχω αναγνώριση καλουντος στο band.
-
Παράθεση από dnomikos: “Φαντάζομαι και τα δικαιώματα της εφαρμογής σε επαφές κλπ είναι εντάξει... Αν δεν οφείλεται σε conflict με κάτι άλλο πχ Notify & Fitness, τότε κάτι συμβαίνει με την ίδια τη ROM. Δεν υπάρχει κάτι άλλο... Τελευταία δοκιμή είναι να αφαιρέσεις τελείως τις άλλες σχετικές εφαρμογές, να ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη της εφοαρμογής Mi Fit και ίσως και να κάνεις reset στο ίδιο το Band. ” Τελικά διέγραψα το mi fit, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο band, κατέβασα το m…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από apo.stam: “έχω την δική σας εφαρμογή. Είχα κάνει εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν άλλαξε κάτι. ” Έχεις δώσει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις; ” Έχω δώσει στα πάντα. Όλες οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Κ στην εισερχόμενη κλήση μου έρχεται κανονικά απλά δεν μου δείχνει το όνομα επαφής
-
Παράθεση από dnomikos: “Ποια εφαρμογή έχεις την επίσημη ή τη δική μας; Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και ξαναδώσε σωστά όλα τα δικαιώματα. ” έχω την δική σας εφαρμογή. Είχα κάνει εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
Παράθεση από apo.stam: “καλησπέρα. Χθες έκανα αναβάθμιση στο κινητό την xtrv 9.12.5 κ από τότε δεν μου δείχνει το όνομα του καλουντος στο mi band 4 χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο band. Τι μπορώ να κάνω; ” Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
-
καλησπέρα. Χθες έκανα αναβάθμιση στο κινητό την xtrv 9.12.5 κ από τότε δεν μου δείχνει το όνομα του καλουντος στο mi band 4 χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο band. Τι μπορώ να κάνω;