Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 518.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Θέλω να κάνω αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα πριν μου έρθει ένα κινητό που παρήγγειλα. Κατέβασα το mi unlock, έκανα σύνδεση στον λογαριασμό κ έφθασα στο σημείο του 1ου screenshot. Πατάω go κ με πηγαίνει στο: Unlock Your Mi Device. Πατάω unlock now κ με πηγαίνει στο 2ο screenshot. Κ έτσι έχω κολλήσει σ' ένα φαύλο κύκλο. Βάση των οδηγιών πρέπει να πάει μετά το unlock now στην αίτηση. Τι πάει στραβά;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από apo.stam: “@MIUI_ART πρωτ' απ' ολα συγγνώμη για την επισήμανση. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μεσα σε κάποιο θέμα να κανω αναζήτηση γι' απαντήσεις με βαση του μοντέλου του κινητου που μ' ενδιαφέρει; ” Η απλή αναζήτηση σου βγάζει απλά Θέματα με βάση το κριτήριο που βάζεις. Πάτησε στις προχωρημένες ρυθμισεις της αναζ'ητησης και θα δεις ότι σου επιτρέπει να αναζητήσεις μέχρι και ποστ συγκεκριμένου χρήστη ” Αυτό που ρωτάω θα το πω μ'ενα παραδειγμα: θελω στο συγκεκριμένο …
-
@MIUI_ART πρωτ' απ' ολα συγγνώμη για την επισήμανση. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μεσα σε κάποιο θέμα να κανω αναζήτηση γι' απαντήσεις με βαση του μοντέλου του κινητου που μ' ενδιαφέρει;
-
Για mi pad γιατι δεν βγαίνουν πλέον rom; Είτε dev, είτε stable;;
-
Έστειλα την εφαρμογή της xiaomi miui Hellas στο mi pad μου που έχει miui 7 κ δεν μου την κάνει εγκατάσταση, παρόλο που έχει ενεργοποιηθεί να δέχεται εφαρμογές πέραν του play store. Είναι μόνο για την 8;
-
Παράθεση από Jojo: “Παιδιά έχει περάσει κανείς την τελευταία stable (7.5.1 σωστά?) σε Redmi 3 pro? Έχει βγάλει κανένα πρόβλημα? ” Την εχω περασει στο redmi 3 pro ενος φιλου που εχω αλλα χωρις sim κ σε περιηγηση που εχω κανει δεν ειδα καποιο προβλημα. Φυσικά χωρίς πολλές ενεργές εφαρμογές
-
Για το mi pad γιατι δεν βγαινει 8αρα;
-
Παιδια για το redmi 3 pro ειστε ευχαριστημενοι με την 7.5.1;