Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 518.
-
Παράθεση από lallasgr: “Βασικά αυτό που έχεις να κάνει είναι να το βάλεις σε fastboot και να φλασάρεις με το miflash μια official fastboot rom. Μετά το κινητό θα ανοίξει μια χαρά και μετά κάνεις πάλι την διαδικασία να περάσεις την Ελληνική και του εκτυπώνεις μια σελίδα με τον οδηγό για αναβάθμιση ρομ για να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος με τα wipes! smile.png ” Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει ουτε σε fastboot απο το κινητο κ γενικα το μονο που κανει (power+up ή power+down ή σκετο power) ειναι στιγμι…
-
@'NasDriver δίκιο είχες. Μπήκα στο recovery 3.χ.χ, έκανα τα wipes (1ο,3ο κ 5ο), πήγα install εγκατέστησα την stable 7.3.1.0 κ όταν τελείωσε έκανα reboot κ μου ζήτησε να εγκαταστήσω το super su (δεν το έκανα) κ μετά μαύρισε η οθόνη κ δεν ανοίγει. Σε προσπαθεια με πατημένο παρατεταμένα το power κάνει πως ανοίγει (δείχνει στιγμιαία το logo της mi) κ ξανά μαύρο. Τα ίδια κ όταν πατώ power+volume up
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμααπλά το τηλ που θέλω να ξεκλειδώσω είναι φίλου. Στο τηλ μου (mi3) είμαι συνδεδεμένος κανονικά με τον λογαριασμό που έχω κάνει την αίτηση. Μήπως πρέπει να κάνω αποσύνδεση από το δικό μου;
-
Μήνυμακαλημέρα. Μου ήρθε μνμ σήμερα από xiaomi για εγκριση για ξεκλείδωμα. Έκανα τα βήματα κ μου βγάζει το παρακάτω μνμ:
-
Μήνυμακαλησπέρα. Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα κ περιμένω sms. Επειδή θέλω να ξεκλειδώσω μια συσκευή η οποία δεν είναι δική μου κ την πήρα πρόσφατα, πως ακριβώς θα έχει η διαδικασία; κ κάτι ακόμη: κατέβασα την εφαρμογή miflashunlock κ δεν μπορώ να την τρέξω Μου την κατεβάζει έτσι:
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@'NasDriver ξέρω ότι είμαι off topic αλλά μπορείς να με παραπέμψεις στο νήμα για το επόμενο βήμα;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Μήνυμα@'NasDriver όλα ok κ ευχαριστώ πάρα πολύ τον @lallasgr για την βοήθειά του. Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη έκδοση του MiFlash. Από εδώ κ πέρα ακολουθω τον οδηγό για εγκατάσταση της ελληνικής stable v7.3.1.0.;
-
Μήνυμαη έκδοση miflash που είχα ήταν η 2015731. κατέβασα την καινούργια κ έκανα εκτέλεση ως διαχειριστής @'NasDriver ορίστε η φώτο:
-
Μήνυμα@lallasgr καλημέρα. Να σου τα πω λίγο από την αρχή μήπως κ βγάλω κάποια άκρη. Πριν 3 μέρες αγόρασα για έναν φίλο το Redmi 3 pro (φώτο 2). Σκέφτομαι να του περάσω μια ελληνική stable κ έτσι έγραψα στο ανάλογο νήμα. Από εκεί με παρέπεμψε ο nasdriver στο συγκεκριμένο νήμα. Διαβάζοντας τις οδηγίες από την αρχή, έφθασα μέχρι το βήμα 7, ακριβώς όπως τα λέει μέσα. Εκεί άνοιξα το miflash, πάτησα το refresh , μου φόρτωσε το κινητό ως COM10. Πάτησα στο browse, επέλεξα το τον φάκελο Ido, τίκαρα το flash al…
-
Μήνυμα@lallasgr έκανα αυτό που μου είπες (δεν ήταν ενεργοποιημένο το USB Debugging). το ενεργοποίησα αλλά δυστυχώς πάλι τα ίδια μου κάνει στο mipcsuite . Δυο σειρές πιο κάτω από το USB Debugging έχει μια επιλογή: fastboot mode (flash your device via USB). Είναι απενεργοποιημένο. Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω. Ίσως με κάποιον μαζί να ξανακάνω αύριο από την αρχή κάποια πράγματα. Ευχαριστώ όλους που με υπομονή απάντησαν σε αρχάριες ερωτήσεις μου!
-
Μήνυματο έτρεξα ως διαχειρστής. βάζω το κινητό σε fastboot κ το συνδέω με το pc αρκετές φορές. μου βγάζει μνμ getting info για λίγο κ μετά device isn't supported