Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 518.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαέκανα εγκατάσταση το mipcsuite, αναγνώρισε πρώτα την συσκευή πριν μπει σε fastboot κ μετά όταν βάζω την συσκευή σε fastboot μου βγάζει: device isn't supported
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Οπως είναι σε fastboot η συσκευη κλείσε το MiFlash και ανοιξε το MiPcSuite να σου περάσει drivers. Και μόλις τελειώσει αυτό τσέκαρε πάλι αν το βλέπει ο η/υ σου σωστά και ξανακάνε την διαδικασία με το MiFlash .. ” Συγνώμη για την άγνοια μου αλλά που το βρίσκω το mipcsuite;
-
Μήνυματι είναι το edl mode; Στην διαχείρηση συσκευών μου το είχε δείξει όπως στην φώτο που έχετε στην 1η σελίδα (βήμα 5)
-
Μήνυμαμπήκα σε fastboot αλλά το pc μου δεν το βλέπει είχα κολλήσει εδώ:
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apo.stam: “είμαι στο miflash κ μου έβγαλε αυτό το μνμ Τι δεν έχω κάνει σωστά κ τι μπορώ να κάνω τώρα;” Σ'αυτο το σημείο είχα κολλήσει Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔεν ξερω αν αναφερεσαι σ'εμενα αλλα δεν λειτουργει. Εχω κολλήσει στο φλασαρισμα κ δεν προχωραει η διαδικασια. Υπαρχει καποια λυση;
-
Μήνυμαστο miflash έβαλα τον φάκελο ido κ όχι τον ido image. Επίσης το κινητό ήταν κλειστό χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ (ακολούθησα τα βήματα). Τώρα πλέον το έχω ανοίξει. Να ξανακάνω κάποια βήματα από την διαδικασία κ από ποιό;
-
Μήνυμαείμαι στο miflash κ μου έβγαλε αυτό το μνμ Τι δεν έχω κάνει σωστά κ τι μπορώ να κάνω τώρα;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jp7rgv: “Κατεβάζοντας το adb universal drivers δεν είχε επιλογή run as administrator μόνο εγκατάσταση. Έκανα κάτι λάθος? Τώρα έχει γίνει εγκατάσταση πρόγραμμα clockworkmod και μέσα εκεί start ADB Server όπου κάνοντας δεξί κλικ δεν έχει πάλι επιλογή run as administrator παρα μόνο start και από κάτω αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας, κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κ σ'εμένα το ίδιο. Δεν βγάζει επιλογή να το τρέξω ως διαχειριστής. Τι κάνω, το τρέχω…
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλορίζικο, αν θες ελληνική stable α βάλεις την 7.3.1.0. Για την 7.3.2.0 έχουν αναφερθεί κάποια θέματα με την σύνδεση στο google play store. Υπόψη, η ρομ που έχεις δεν είναι official ” Που σημαινει τι, οτι δεν ειναι official; Σου ειναι ευκολο να με παραπεμψεις στα επομενα βηματα;
-
καλημερα.Μόλις χθες παρέλαβα το redmi 3 pro από vickmall για έναν φίλο κ θέλω να του περάσω την τελευταία stable. Όσοι έχουν την συσκευή είναι ευχαριστημένοι από την stable V7.3.χ.χ; Η διαδικασία για να την περάσω είναι μεσω TWRP ή μέσω αναβαθμισης miui;
-
Roidmi
apo.stam - - MIUI Store
Μήνυμαείχα την εντύπωση ότι υποστηρίζει ανοικτή ακρόαση, αλλά μάλλον λάθος μου!
-
Roidmi
apo.stam - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Μπα δε νομίζω. Καθώς όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο επιτρέπει στην bluetooth συσκευή να χρησιμοποιεί τους ήχους που έρχονται μέσω του phone app. Που σημαίνει οτι έτσι θα έπρεπε να δουλεύει. Εαν δε δουλεύει υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηρίζεται. Θα το δοκιμάσω και εγώ όταν μπορέσω και θα ποστάρω αποτέλεσμα. ” τελικά υποστηρίζει ανοικτή ακρόαση στο αμάξι, το δοκίμασες; Εμένα με ενεργοποιημένες κ τις 2 επιλογές (ακουστικά, πολυμέσα) μέσα στις επιλογές της σύζευξης, δεν λε…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από apo.stam: “Απλα για να επιβεβαιωσω τα βηματα: κατεβαζω την ρομ, μπαινω σε TWRP Recovery, παιρνω back up, κανω factory reset, κανω install την νεα ρομ κ τελος restore το backup. Ετσι; ” Αν το back up σου είναι Miui 7 οι εφαρμογές θα κρασάρουν. Αλλά κράτα ένα για παν ενδεχόμενο. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Πως γινεται να μην ειναι το backup miui 7; Αν οι εφαρμογες θα κρασάρουν ποιος ο λογος τοτε του backup;
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΑπλα για να επιβεβαιωσω τα βηματα: κατεβαζω την ρομ, μπαινω σε TWRP Recovery, παιρνω back up, κανω factory reset, κανω install την νεα ρομ κ τελος restore το backup. Ετσι;
-
Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
Roidmi
apo.stam - - MIUI Store
Μήνυματο είχα ενεργοποιημένο. Μήπως θα έπρεπε να μην είναι;