Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 518.
-
Car charger
apo.stam - - Car charger
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisgeo: “Απίστευτα στιβαρή συσκευή, με απλό καλώδιο usb φόρτιζε πολύ αργά, μα παρά πολύ αργά το κινητό. Μόλις έβαλα καλώδιο xiaomi το φορτίζει όπως το περίμενα, ακριβό μεν αλλά απίστευτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkap ” από που πήρες το καλώδιο xiaomi κ πόσο; ή χρησιμοποίησες τα καλώδια που είχαν τα κινητά για την φόρτιση;
-
Roidmi
apo.stam - - MIUI Store
ΜήνυμαΕπειδή υπάρχουν 2 τόπικ για την συσκευή είπα να γράψω κ εδώ ένα πρόβλημα που πιθανόν να έχω. Ενώ έχω σύνδεση με bluetooth, δεν μου δίνει την δυνατότητα για ανοικτή ακρόαση όταν παίρνω ή με παίρνουν τηλ
-
@spideman3 ευχαριστώ
-
καλησπέρα. Παρατήρησα κάποια θέματα με το messenger στο mi3. 1) Προσπαθώ να στείλω κάποιες φώτο που έχω τραβήξει από το κινητό μου στο messenger κ δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω την πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου. Μου βγάζει παράθυρο με το να επιτρέψω ή όχι την πρόσβαση αλλά δεν δέχεται την επιλογή "επιτρεψε" παρά μόνο την "απερριψε". Στα άλλα app (viber, whatsapp) δεν έχω θέμα 2) Ενώ ενεργοποιώ τις "εικόνες συνομιλητών" στο messenger, μου το απενεργοποιεί από μόνο του μετά από κάποι…
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΦλάσαρω την ρομ κ πιθανόν να είναι όλα καλα. Μια μικρή επισήμανση που δεν την γράφετε στις οδηγίες αλλά υπάρχει στο βίντεο, είναι ότι, αφού συνδέσουμε το κινητό μας κ πριν το refresh θα πρέπει να τικαρουμε το "flash all" στο κάτω μέρος του παραθύρου για να βρει την συσκευη μας. Σε εμένα ήταν τικαρισμενο το "flash all except storage" κ έλεγα γιατί δεν μου την βλέπει. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας
-
ΜήνυμαΤο advanced που πρεπει να πατήσουμε που βρίσκεται κ δεν το βλεπω; Το βρήκα οκ
-
ΜήνυμαΜε το που τρεχω το Miflash μου βγαζει αυτο. Συνεχιζω κανονικα;
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΊσως δεν εξήγησα σωστά το τι θέλω να κανω: θέλω να ξανά στήσω το κινητό μου από την αρχη, καθαρό, με ελληνική ρομ. Πιστεύω ότι έχει γίνει κάπως αργο κ έχει κάποιο ίσως ιό, γιατί με το που ανοίγω το ίντερνετ καθώς κ κάποιες εφαρμογές (messenger, fb) μου κάνει κάποιον θορυβο. Ευχαριστω
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΣου ειναι δυσκολο να μου δωσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Που θα βρω την fastboost, ποιο ειναι το Miflash; καποιον οδηγο; τι πρεπει να προσεξω;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα. Θελω να κανω το mi3 οπως το πηρα την 1η μερα. Εχω την GTV 6.3.24 developer κ εχω recovery 3.0.0-0 Θελω να ρωτήσω: 1. "ειναι απαραίτητο να εχουμε ενα NANDroid Backup" που να το έχουμε, στο κινητο ή Η/Υ κ που το βρισκω; 2. "δειτε αν δουλεύει το Sideload" πως θα το δούμε κ που (κινητό ή Η/Υ); 3. Θα περάσω την καινουργια ρομ gtv 6.3.31; 4. Επειδη εχω το recovery 3.0.0 στα βήματα 6-9 πως τα κανω; (wipe cache, wipe dalvik/art φανταζομαι τα τικάρω) τα αλλα δυο ποια ειναι; 5. Το βημα 10 που βρ…
-
Εχω την εντυπωση οτι η μπαταρία είναι 4100 Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0 inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 616 Octa Core 1.5GHz 4100Mah battery Fingerprint - Golden
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το Nova Go όσες φορές και αν έχω δοκιμάσει να το κάνω να τρέξει δεν κατάφερα τίποτα. Πρέπει να υπάρχουν 2 συνθήκες για να τρέξει. 1. Να έχεις Stable ROM χωρίς καθόλου ROOT (su) 2. H συσκευή να είναι στην λίστα του Nova Go ως συμβατή (Χαζή πρακτική καθώς όλες σχεδόν οι συσκευές είναι συμβατές). ” Σε κάποια παλαιότερη ελληνική ρομ (δεν θυμάμαι ποια) στο mipad που το ειχα δοκιμάσει, έπαιζε κανονικά. Φυσικα αρκετα πριν κανει αναβαθμίσεις του app η nova go. Οπότε δεν ισχύει η …
-
καλημέρα.Ξέρει κανείς να μου πει (admin) για το redmi 3 αν θα υπάρξει ελληνική ρομ;
-
Στο mi3 σε καθε εγκατάσταση ρομ (2 τελευταίες), μου επαναφέρει το default θεμα στις γραμματοσειρες κ κατα δευτερον μου επαναφέρει ανα τακτα διαστήματα το default πληκτρολόγιο κ οχι το SwiftKey που εχω επιλέξει
-
Την εγκατάσταση θα την κανουμε απο το recovery ή απο την εφαρμογή της αναβάθμισης;
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή μας επιτυχία. Ο επόμενος στόχος