Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 518.
-
Παράθεση από prekasg: “και εγω την προηγουμενη εκδοση εβαλα στο mi4 ... αλλα δεν το υποστηριζει το κινητο λεει ... 725341137a89ac0dc85d3938b268e3635fcf10878c63b0c6.jpg stable rom εχω εδω το αρχειο για οποιον θελει. (ΠΡΟΣΟΧΗ ! απενεργοποιηστε τα αυτοματα UPDATE απο το Playstore. Αν γινει αναβαθμιση δεν θα παιζει) ge.tt/7uZgB8H2/v/0?c ” Αυτό το αρχείο; το εχεις δοκιμασει εσυ, παίζει; στο mi3 που κατέβασα αυτο το app, δεν μου το ανοίγει. Στο pad το ανοίγει αλλα το μπλοκαρουν βγαζοντας μνμ οτι πρεπε…
-
Παράθεση από apo.stam: “Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια στην εγκατασταση αλλα κ σ'ολη την ομαδα. Ηθελα να πω οτι δεν βλεπω καποια διαφορα σε σχεση με την kit kat. Παρατηρω ισως, μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια; Το MI Voice εχει καταργηθει; ” Παρατηρησα επίσης οτι οταν κάνω επανεκκίνηση, χάνω τις εικονες που εχω βαλει στην αρχική οθόνη κ στην οθόνη κλειδωματος
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια στην εγκατασταση αλλα κ σ'ολη την ομαδα. Ηθελα να πω οτι δεν βλεπω καποια διαφορα σε σχεση με την kit kat. Παρατηρω ισως, μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια; Το MI Voice εχει καταργηθει;
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
apo.stam - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα. Για να μην κανω καποιο λαθος στην εγκατασταση της καινουργιας ρομ στο mi3, ρωταω αν καταλαβα καλά: Εχω περασμένη την gtv 6.1.7 Κατεβαζω στο κινητο μου την 5.12.17 αλλά κ την 6.1.21 Περνάω την 5.12.17 πρώτα (ουσιαστικα γυρναω πισω σε ρομ) μεσω της αναβαθμισης της MIUI κ μολις "ανοίξει" το κινητό μου, περνάω την 6.1.21(στο καπακι) παλι μεσω της αναβαθμισης της MIUI (αφου περιμένω αρκετα σε χρονο μεχρι να "ανοιξει" το κινητο) Επειτα αφηνω την συσκευη να ηρεμήσει (ποσο;) κ κανω απανωτά 2 ε…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από apo.stam: “καλησπέρα παιδιά. Σε mi3, mipad ολα καλά προς το παρόν. Στο redmi note 2 prime δεν μου ενεργοποιεί το mi voice κ δειχνει να φορτώνει συνέχεια. Υπάρχει κάποια λύση; ” Με την προηγούμενη έκδοση σου δούλευε, γιατί νομίζω είναι μόνο για Κίνα. ” Σε μένα δουλεύει το mivoice πάντως. ” Στο mi3 έχει ενεργοποιηθεί το mi voice, στο redmi note 2 δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει. Την προηγούμενη έκδοση δεν την είχα βάλει στο prime. …
-
καλησπέρα παιδιά. Σε mi3, mipad ολα καλά προς το παρόν. Στο redmi note 2 prime δεν μου ενεργοποιεί το mi voice κ δειχνει να φορτώνει συνέχεια. Υπάρχει κάποια λύση;
-
καλησπερα. Επιβεβαιωνω κ εγω στο mi3 το κόλλημα, καποιες φορές, οταν με παιρνουν τηλ, στην 5.11.26 Στο mi pad εχω την τελευταια ρομ κ οταν ανοιγω καποιο email με ενημερωτικό περιεχομενο (merimobiles, banggood, κ.α.) μου τα δειχνει με παρα πολυ μικρη γραμματοσειρά.
-
ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας. Ψήφισα με το ιδιο ονομα που ειμαι κ εδώ
-
εχω mi account αλλά δεν ξερω πως να ψηφίσω. Εχω 23 νομίσματα. Που θα πρεπει να κανω ποστ για να κερδισω νομισματα; Μπορει καποιος να με βοηθησει;
-
Με το που πηγα να περασω την καινούργια ρομ στο mi pad εβγαλε αυτο το μνμ: Δεν ειναι δυνατη η ενημέρωση αυτή την στιγμή Κ δεν μπορω ν' ανεβασω στιγμιοτυπο
-
εκανα το 1ο (τσεκαρα την αυτόματη συνδεση) κ μαλλον ειναι αυτο. Θα το δω αυριο. Σ'ευχαριστω προκαταβολικά. Για το 2ο, δεν βρίσκω την εφαρμογή του wifi. Υπαρχει;
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από apo.stam: “εχω την εντυπωσηοτι στο mi3 παλι δεν κραταει το wifi ” Φίλε μου παρακολουθώ το θέμα σου και σε προηγούμενες rom και νομίζω ότι το πρόβλημα σου είναι στην συσκευή σου. Δες για κάποια εφαρμογή μήπως κάνει την ζημιά, αλλιώς κάνε καθαρή εγκατάσταση. Γιατί εγώ συνέχεια πειραματίζομαι με costum rom και beta rom android 6.0 και τέτοιο θέμα δεν έχω. ” Το θεμα με το wifi το εχω σ'αυτην κ στην προηγουμενη ρομ μόνο. Η μοναδικη εφαρμογή που εχω βαλει ειναι: b…
-
εχω την εντυπωσηοτι στο mi3 παλι δεν κραταει το wifi
-
καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά στο mi3, καθε φορά που φεύγω απο το οικιακό μου δίκτυο wifi κ σε κάθε επανεκκινηση του κινητού, δεν μπαίνει αυτόματα το wifi. Πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις κ να επιλέξω το wifi για να ξαναμπει!
-
Καλημέρα. Οπως εχει προαναφερθει, απο κατόχους mi3, κ σε εμένα κολλάει αρκετές φορές το κινητο σε πολλες εφαρμογές με την 5.11.5, οπως επίσης χρειαζεται 2-3 φορες να πατησω καπου στην οθονη(οχι παντα κ οχι συγκεκριμενα σε καποιο σημειο) για να ενεργοποιησω καποια εφαρμογη ή το πληκτρολόγιο
-
Έχω παρατηρήσει σε πολλές rom, οταν είμαι σε κάποιο παιχνίδι με πλήρη οθόνη κ με πάρουν τηλ, βγαίνει το όνομα του καλουντος με το πρασινο κ το κοκκινο κουμπί στο πανω μερος της οθονης να τρέμει. Είναι καποιο bug;
-
Στο mi 3 κ στο mipad μου ολα εντάξει
-
Εχω την εντύπωση ότι κ στο mi3 κ στο mipad γίνεται γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας. Απ'οσο έχω διαβάσει το έχουν παρατηρήσει κ άλλοι??