Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-518 από 518.
-
Καλημέρα θα υπαρχει αναβάθμιση κ για το mi pad;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από apo.stam: “Εχω γραψει κ πριν. Εχω παρει μολις το mipad κ θα ηθελα να μου πειτε ποια rom να βάλω κ με ποιο τρόπο; Ευχαριστώ” To flash το κάνουμε από τo Mi recovery αφού μετονομάσουμε την ROM σε update.zip youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5htdeIWFbzs ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…4-4-mocha-GTV-5-4-10-zip/ ή αν θέλεις περιμένεις λιγάκι μέχρι αύριο που θα βγεί η τελευταία Version” Ευχαριστώ πολυ admin
-
Εχω γραψει κ πριν. Εχω παρει μολις το mipad κ θα ηθελα να μου πειτε ποια rom να βάλω κ με ποιο τρόπο; Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα. Μολις παρέλαβα το MiPad. Ηθελα να ρωτήσω ποια rom να βάλω κ με ποιο τρόπο;
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 5.3.27 κ βλέπω ότι όταν πάω στις επαφές κ κάνω αναζήτηση κάποιας επαφής στα αγγλικά, κολλάει το πληκτρολόγιο. Αναζήτηση στα ελληνικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Καλησπέρα ποια ακριβως ρομ κατεβαζω για το s2; δουλεύει καλά; ευχαριστώ
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από apo.stam: “Καλημέρα. Έχω περάσει την 5.2.6 κ παρατηρώ ότι με το που γυρνάω στην αρχική οθόνη, είτε από το internet είτε απο κάποια εφαρμογή, μου κάνει αρκετά συχνά φόρτωση του launcher” Απ' ότι βλέπω αρκετοί έχουμε αυτό το πρόβλημα.... Με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Ελπίζω να λυθεί στην επόμενη.” Ούτε εγώ το είχα. Ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί.Ευχαριστώ
-
Καλημέρα. Έχω περάσει την 5.2.6 κ παρατηρώ ότι με το που γυρνάω στην αρχική οθόνη, είτε από το internet είτε απο κάποια εφαρμογή, μου κάνει αρκετά συχνά φόρτωση του launcher
-
Ας κερδίσει ο.... τυχερότερος!!!
-
Μια ερώτηση: ποια ειναι η χρηση του "τηλεχειρισμος"; κ πως δουλεύει;
-
καλησπέρα. Μέσω του ΟΤΑ updater δεν μπορώ να κατεβάσω την 4.12.02 κ την κατέβασα από εδώ στο κινητό μου. Πάω στην αναβάθμιση->μενού-> επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery αλλά μου βγάζει διαφορετικό μενού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Κ κάτι άλλο: στην 4.11.21 δεν μπορούσα να κάνω περιστροφή στα sms κ στο email όταν ήθελα να διαβάσω ή να γράψω. Ακόμη ο διακόπτης της περιστροφής στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι ενεργός όταν δεν είναι "φωτεινός". Ευχαριστώ
-
Στο ξυπνητήρι με το που πας να βάλεις "ήχο αφύπνισης", βγάζει "Δυστυχώς, η εφαρμογή Ρολόι έχει σταματήσει" Το ίδιο βγάζει κ όταν πας από τις ρυθμίσεις-> επιλέξτε τον προεπιλεγμένο ήχο
-
Μεσω του OTA updater εχω κατεβασει την rom κ μου λεει οτι δεν μπορεί να κανει flash. Οποτε το κανω με τον παραδοσιακο τροπο;
-
Ναι εχω την δικη σας τελευταία rom. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα. Σημερα μου ήρθε ενημερωση η 4.11.21. Αξιζει; γράφει οτι κανει καποιες διορθωσεις κ προσθετει καποια καινουργια
-
Μου εχει ερθει ειδοποίηση για ενημέρωση της rom. Παταω ενημερωση αλλα δεν κανει λήψη των δεδομενων. Γιατι;
-
1. οπότε κρατάω την συμπιεσμένη rom κ μετά (βήμα-βήμα); θα μου επηρεάσει επαφές, ήχους, φώτος; 2. όταν λες Ελληνική, εννοείς έκδοση (που το βλέπω;) ή αν έχει την ελληνική γλώσσα στις επιλογές; Γιατί δεν μου ενεργοποιεί το ΜΙ λογαριασμό;
-
Καλημέρα. Έχω το Mi3w κ είμαι καινούργιος με το συγκεκριμένο κινητό(1 βδομάδα) αλλά κ στην κοινότητα. Είμαι ψιλοάσχετος με τις ορολογίες που χρησιμοποιείτε αλλά κ με τον προγραμματισμό. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1) Έχω κατεβάσει την Mi3w full rom, έχω κάνει αποσυμπίεση του αρχείου κ θα ήθελα τα επόμενα βήματα για να την εγκαταστήσω. 2) Έχω προσπαθήσει να κάνω ΜΙ λογαριασμό με hotmail ή gmail κ με τον αρ. τηλεφώνου αλλά δεν μου τον ενεργοποιεί. Γιατί; 3) Πως μπορώ να εξαφανίσω τα κινέζικα στα προτει…