Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 518.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από apo.stam: “Είναι ίδιες; Ποια εγκαθιστώ; Έχω την: MiFit-4.0.12-Greek_MB4-RU-lang ” Όχι τη no-OTA που υπάρχει στο νήμα του Mi Band 4... Βάλε μια από τις δύο που έχουμε σε αυτό το νήμα στην πρώτη σελίδα. είναι ίδιες...η διαφορά τους είναι στο firmware για το Mi Band 3 που περιέχουν. ” Αν βάλω αυτή από την 1η σελίδα οι αναβαθμίσεις θα έρχονται αυτόματα ή θα πρέπει να τις εγκαθιστώ χειροκίνητα;
-
Παράθεση από dnomikos: “Καλημέρα, Ναι την περνάς από πάνω αν είχες τη δική μας 4.0.12 και όσο αφορά το Mi Band 4, ναι θα κάνει αναβάθμιση μόνο του. ” Είναι ίδιες; Ποια εγκαθιστώ; Έχω την: MiFit-4.0.12-Greek_MB4-RU-lang
-
Παράθεση από paulpap: “εκανες την ενεργοποιηση μεσω dialer? για κοιτα post 471. Αφου σου λεει "δυνατοτητα κλησης μεσω wifi ->ενεργό" βάλε αεροπλανακι, ανοιξε wifi, συνδεσου στον router σου και στη συνεχεια παρε τηλ. πρεπει να δουλευει και θα σου βγαλει μονο τοτε το σηματακι στην μπαρα. ” Το έχω κάνει κ αυτό αλλά τίποτα
-
Παράθεση από chrispsil: “Παράθεση από apo.stam: “Υπάρχει κάποιος με mi6 να έχει wifi calling ή σε κάποιο κινητό που δεν υποστηρίζει η cosmote το wifi calling κ να του δουλεύει;; Φυσικά να μας πει κ τον τρόπο! ” Μπορείς να πάρεις τηλ το 13888 και να πεις ότι έχεις καποιο μοντέλο που υποστηρίζει το wifi call. Στο γουγλ εχει αν ψάξεις "cosmote wifi calling συσκευές ". Πες τους ότι έχεις ενα απο τ διαθέσιμα να στ ενεργοποιησουν. Αμα σου πουν τπτ περίεργα πες εχω το ΜΙ9 τώρα. Θα στ κάνουν. Ο αδερφός …
-
Παράθεση από Ilmarios: “Ααααα και κάτι ακόμη... Στο mi6 τα εικονίδια στις ρυθμίσεις έτσι φαίνονται? Αλλάζουν? ” Ναι έτσι είναι κ σε εμένα
-
Στην καινούργια ρομ έχω παρατηρήσει ότι κατά την διάρκεια της φόρτισης, ενώ η οθόνη είναι σβηστή ανά 3-4 δευτερόλεπτα ανάβει. Ακόμη όταν είναι στην φόρτιση κ ξεκλειδώσω το κινητό με πηγαίνει στην αναζήτηση google κ όχι στην αρχική οθόνη. Όταν δεν είναι στην φόρτιση δεν συμβαίνει τίποτα από τα πιο πάνω.
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα κι από εμένα. Όλα καλά προς το παρόν σε mi mix 2. Παρατήρησα ότι βγήκε αυτό το εικονίδιο που όταν το πατάς βγαίνει μυνημα όπως φαίνεται στη φωτογραφία...;;;; 06df8a9f86b6dd2d7c0d677abe163298.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα. Όλα καλά σε mi 6 απλά μου εμφάνισε αυτά τα 2 κ δεν μπορώ να τα διαγράψω!
-
Παράθεση από NiTroGen: “ Επίσης από την υπογραφή μου μπορείτε να βρείτε τα custom resources v78 χωρίς συντμήσεις και αλλαγμένα εικονίδια. ” βάζοντας το επίσημο mifit από το play store, μπορουμε να βάλουμε τα δικά σου resources;
-
Παράθεση από PJG: “Παράθεση από mutunas: “Καλησπέρα, Βρε παιδιά έχει βρει κανείς τρόπο να εμφανίζονται τα αυτοκόλλητα του viber, αντί του μηνύματος "ο τάδε σας έστειλε ένα αυτοκόλλητο"; Σε miband 3 αναφέρομαι... Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα, Παίξε με τις ρυθμίσεις του viber! ” Καλημέρα. Κ σ' εμένα στο mi band 4 το ίδιο μου γράφει. Όταν λες παίξε με τις ρυθμίσεις, εννοείς ότι υπάρχει λύση ή το λες έτσι;
-
Η διαδικασία είναι μόνο να βάλουμε το αποσυμπιεσμένο αρχείο σου μέσω notify;
-
Παράθεση από NiTroGen: “Ναι, αλλά εναλλακτικά μπορείς να βάλεις τα δικά μου resources αντί για αυτά της 1ης σελίδας. ” Καλημέρα. Έχω βάλει το δικό σου res αλλά δεν παρατηρώ κάποια διαφορά σε σχέση με της 1ης σελίδας. Έχω 1.0.6.24 mifit 4.0.11 Έχω διαφορετικό watchface από το default (αν παίζει κάποιο ρόλο)
-
Παράθεση από NiTroGen: “Καλησπέρα σε όλους. Ετοίμασα ένα αρχείο με custom resources v65, για την τελευταία επίσημη έκδοση, το οποίο είναι μίξη από τα custom resources FatchOS του the_dise (εικονίδια μενού) και Mario του toaxel (καρδιά παλμών και καιρός) και κάποια εικονίδια που βρήκα online και μου άρεσαν. Άλλαξα λίγο την απόδοση της μετάφρασης ώστε να μου φαίνεται εμένα καλύτερα (πχ. "Επιλογές" αντί για "Περισσότερα"), έχω όλες της μέρες με πλήρες όνομα και όχι σύντμηση (εκτός της Παρασκευής πο…