Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 518.
-
Παράθεση από NasDriver: “Όχι, αυτή είναι απλής αναβάθμισης, πάτα δίπλα στο flashing guide > fastboot rom αριστερά στην στήλη και θα σε βγάλει στις fastboot rom ” Το θέμα είναι ότι πάτησα δίπλα κ μου έβγαλε fastboot roms αλλά όχι του Hermes. Ίσως λόγω παλαιότητας δεν τις έχουν; Το θέμα είναι που να την βρω;
-
Παράθεση από geozn8: “Φίλε @knight666 αν έχεις την τελευταία stable 1.0.6.16 η οποία σε μένα δεν έπαιζε σωστά έδειχνε λάθος μετρήσεις στο αρχικό ρολόι τότε θα βάλεις v62!! Αν βάλεις την 1.0.7.10 τότε βάζετε τα v66. Έγω έχω κρατήσει την 1.0.7.10 την οποία και προτείνω μιας και παίζει άψογα και αν βάλετε και το NiTro-GR-V66_beta2 res θα δείτε και τα νέα εικονίδια στο μενού και υπομενού. ” Έχουμε κάποιες φώτο από τα νέα εικονίδια;
-
Παράθεση από papaki72: “Καλημέρα σας, Έχω το Redmi 6 με το MIUI global 10.4.4. Έχει αρκετά προβληματάκια, με το πιο ενοχλητικό τ' ότι όταν έχω ενεργοποιήσει το full screen display/full screen gestures, πολλές φορές όταν κάνω slide up για να διώξω μια ανοιχτή εφαρμογή παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα με το slide up and hold χωρίς να εμφανίζεται κανένα εικονίδιο, όπως το X για να τερματήσω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και όπου κι αν αγγίξω την οθόνη τις τερματίζει όλες. Μπορώ να κάνω κάτι; Είναι δυνατό να…
-
Παράθεση από sakis*68: “ΣΕ Μi6 ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ . ” εκτος της μπαταρίας
-
έχουμε θέμα με τα watchface;
-
Παράθεση από smitsos: “Σε mi6 όλα καλά! ” Με απλό φλας πάνω στην 9.9.3;
-
Παράθεση από Unexpected: “Επιτυχής εγκατάσταση και σε Mi 6. Χρειάστηκε Format χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά απο αρκετό ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα προβληματικό στην ρομ εκτός απο τν σαρωτη που αν πας να τον ανοίξεις την πρώτη φορά απο το γρήγορο μενού δεν βγαίνει απο την αρχική οθόνη. Αλλά αν το ανοίξεις κανονικά όπως και τις υπόλοιπες εφαρμογές ξεκολλάει ” Έπρεπε να κάνεις format data για να την περάσεις; Πάνω από την προηγούμενη με απλό φλας δεν περνούσε;
-
Παράθεση από studiosakis: “καλημέρα Τίποτα...τα ίδια Εχω ανοιχτο το mi fit και απλώς κουνάω το χέρι και αυτό γράφει βήματα. Σας συμβαίνει και σε σας παιδιά που το έχετε; ” Καλησπέρα. Σήμερα καθώς πήγαινα με το αμάξι για μπαλα, κούνησα το χέρι κ είδα κ εγώ ότι μου έγραψε περίπου 100 βήματα έτσι για πλάκα. Κ κάτι ακόμη: πριν ξεκινήσω την μπάλα έβαλα στο band προπονηση->άσκηση κ κάποια στιγμή απενεργοποιήθηκε μόνο του. Για να πατηθηκε μόνο του, δύσκολο. Η μόνη εξήγηση ίσως είναι ότι με το που έπιασ…