Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 518.
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από cgkionis87: “Καλημέρα σε όλη την ομάδα, Φανατικός Xiaomαμακιας και εγώ (Κινητά, Ακουστικά, Mi Band) είπα να δοκιμάσω και την λάμπα της Xiaomi (Yeelight With & Colour). Την πήρα για χρήση στο δωμάτιο. Κάπου διάβασα ότι αν ανοιγοκλείσεις 5 φορές τον διακόπτη κάνει reset ισχύει? Οπότε ουσιαστικά δεν μπορείς να την λειτουργείς από τον διακόπτη παρά μόνο από το κινητό? Επίσης θα ήθελα να βάλω έναν προγραμματισμό. Να δουλεύει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ και μετά ουσιαστικά να …
-
Στο band όταν με καλούν από αριθμό (όχι συγκεκριμένους) που δεν είναι περασμένος στις επαφές, δεν τον δείχνει. Ανά τακτά διαστήματα μου ανοίγει η εφαρμογή mi fit από μόνη της ( 4.0.7 έκδοση). Το mi fit κ fw 1.0.5.66 είναι από αυτό το νήμα
-
Καλημέρα. Ο διακόπτης απενεργοποίησης των διαφημίσεων υπάρχει κάπου; κ αν ναι που;
-
Παράθεση από amavroudis: “Τώρα που έγινε η αναβάθμιση συνεχίζει να έχει θέμα; Δεν ανοίγει από standby; Δεν κάνει επανεκκίνηση; Θα δοκιμάσεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; ” Γενικά δεν έχει κάποιο άλλο θέμα. Από standby ανοίγει. Επανεκκίνηση κάνει κ ανοίγει. Μόνο σε update του συστήματος δεν ανοίγει
-
Καλησπέρα. Ένας συνάδερφος μου πήρε από σκρουτζομάγαζο το redmi note 6 pro κ έχει το εξής πρόβλημα: Στις 2 φορές που του ήρθε η αναβάθμιση συστήματος κ την έκανε, το κινητό δεν ανοίγει (το κινητό είναι φορτισμένο). Εάν πατήσεις το power παρατεταμένα, μου κάνει μια δόνηση, δείχνει το mi logo στιγμιαία κ ξανά μαύρη η οθόνη. Μπαίνεισε fastboot mode αλλά όχι σε recovery. Η λύση για ν' ανοίξει το κινητό είναι να το αφήσω για ένα 10' στην φόρτιση κ μετά με παρατεταμένο πάτημα του power ανοίγει κανονικ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “New - App drawer option added ” Όλα καλά σε sagit. Το πιο πάνω που ακριβώς το βρίσκω;
-
Παράθεση από vsk: “Καλημέρα! Το Notify 8.11.3 Pro απορρίπτει το αρχείο ως invalid firmware file. Φυσικά εννοείται ότι το έχω αποσυμπιέσει κι έχω δοκιμάσει να το ξανακατεβάσω, αλλά δεν μου το "παίρνει" με τίποτα. Εντωμεταξύ λείπουν από το Notify οι επιλογές για αλλαγή γλώσσας στο band. Τρέχει κάτι με το Notify; ” Εγώ έχω την συγκεκριμένη έκδοση κ μου έκανε κανονικά εγκατάσταση αλλά έχει κ την αλλαγή γλώσσας του band
-
Παράθεση από sakis*68: “Kαλημερα Ε Πες το αρχηγε μου και σαλταραμε ” Εγώ πήγα από την αναβάθμιση, την κατέβασα κ όλα οκ (για sagit)
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από Gorbilos1986: “Γεια σας υπάρχει περίπτωση να έχουμε Ελληνικό μενού στο band και τους χαρακτήρες που ανέβασε ο στο forum σε άλλο νήμα ο nitrogen; ” Οι χαρακτήρες ταιριάζουν με οποιοδήποτε firmware.Εγώ έχω εγκαταστήσει το 1ο font που έδωσα, αυτό που αφαιρεί μόνο τα κενά στα ελληνικά από το αγγλικό μενού (μεγάλη γραμματοσειρά), διότι αποδίδει καλύτερα τη μικρή γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στην ελληνική μετάφραση και έχει και smilies.…
-
Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από Gorbilos1986: “Γεια σας υπάρχει περίπτωση να έχουμε Ελληνικό μενού στο band και τους χαρακτήρες που ανέβασε ο στο forum σε άλλο νήμα ο nitrogen; ” Οι χαρακτήρες ταιριάζουν με οποιοδήποτε firmware. Εγώ έχω εγκαταστήσει το 1ο font που έδωσα, αυτό που αφαιρεί μόνο τα κενά στα ελληνικά από το αγγλικό μενού (μεγάλη γραμματοσειρά), διότι αποδίδει καλύτερα τη μικρή γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στην ελληνική μετάφραση και έχει και smilies. Το επισυνάπτω επίσης ε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Αυτό το Update θα δοθεί ταυτόχρονα μέσω ΟΤΑ σε όλους τους VIP και τα απλά μέλη αυτή την φορά. Συνολικά είναι 16 ROM - όλες βασισμένες σε Android Pie και Android Q ” Εγώ μόλις κατέβασα την ρομ για το sagit αλλά δεν την έχω περάσει. Να περιμένω το νέο update;
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν διαλέξεις άλλο πλήκτρο δουλεύει; ” ούτε με άλλο συνδιασμό πλήκτρων δουλεύει
-
Εχω ένα πρόβλημα στο sagit που νομίζω ότι έχει ξεκινήσει από τότε που έγινε μετάβαση σε Android P. Ενώ έχω επιλέξει την συγκεκριμένη ενέργεια, δεν ανταποκρίνεται.
-
Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει, τουλάχιστον από την γραμματοσειρά των μηνυμάτων που μου έρχονται, ότι κατά την διάρκεια της ημέρα αλλάζει η γλώσσα του band από ελληνικά σε αγγλικά, χωρίς να μπαίνω σε καμιά από τις 2 εφαρμογές. Έχω περάσει το res από εδώ κ από το notify την γλώσσα του band σε ρώσικα.
-
κ σε εμένα με την international έκδοση μόλις κάνω καθαρισμό της ανοιγμενης καρτελας του notify, γυρνάει στ' αγγλικά
-
Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από geozn8: “Εγώ προσωπικά έχω το κινητό στα ελληνικά, εγκατεστημένο το ελληνικό MiFit 4.0.6 και τη γλώσσα του band στα γαλλικά μέσω Notify (έχω στοιχειώδη γαλλική παιδεία). Όλες οι ειδοποιήσεις και ο καιρός εμφανίζονται σωστά στα ελληνικά! ” miband4-lang.jpg Για όποιον θέλει το band στα αγγλικά, δε θέλει κενά ανάμεσα στα γράμματα και δεν τον ενοχλεί η έλλειψη των ειδικών χαρακτήρων, μπορεί να περάσει το font από εδώ. Με αυτό, η απόδοση της "μεγάλης" γραμματοσειρ…
-
Παράθεση από Ilmarios: “Σε sagit mi6 έχουμε κανένα νέο έβαλε κανένας??? ” την έχω βάλει κ όλα μια χαρά προς το παρόν