Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 518.
-
Παράθεση από Ilmarios: “Σε Mi6 Sagit συνεχίζει το πρόβλημα με το ακουστικό-μεγάφωνο τους ακούω όλους λές και είναι σε κανένα πηγάδι!!! Τι φταίει βρε παιδιά????? ” Δεν αντιμετώπιζα αλλά ούτε αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με ακουστικά- μεγάφωνο
-
Σε λίγο καιρό θα έχω το mi band 4. Όσοι το χρησιμοποιούν μέχρι τώρα ποια εφαρμογή έχουν για να είναι λειτουργικό με το τηλέφωνο;
-
Καλημέρα. Για όταν θα βγει ελληνικό firmware για το mi band 4, θα είναι στο συγκεκριμένο νήμα ή θα υπάρξει άλλο; Κ αν υπάρξει σε άλλο θα ενημερωθούμε από εδώ;
-
δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Με καθαρισμό των cache μήπως δεις κάποια βελτίωση;
-
Παράθεση από Nick Alt: “Δεν λειτουργεί το κεντρικό κουμπί που σε πάει στην αρχική οθόνη. Ψάχνω στις ρυθμίσεις αλλά βρήκα τις λειτουργίες των άλλων κουμπιών και όχι του κεντρικού, καμία βοήθεια ? Όπως επίσης και στον κουμπί τερματισμού δεν εμφανίζει το recovery Σε MI6, ξέχασα να το αναφέρω ” Παράθεση από gkalen: “@Nick Alt Ρυθμισεις/Η συσκευή μου / Όλα τα χαρακτηριστικά / πατας 5-6 φορές στο Miui version για να ενεργοποιηθούν οι ρυθμίσεις για προγραμματιστές .. Πας πίσω στις Ρυθμίσεις/ Πρόσθετες …
-
Από χθες το βράδυ στις 00:00 περίπου. Είναι φυσιολογικό;
-
Παράθεση από Vaskli: “Παιδιά καλησπέρα. Με την xtrv 9.6.20 σε Mi6 είχατε κάποιο πρόβλημα; ” Σαν τι πρόβλημα;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από apo.stam: “Καλημέρα. Είχα περάσει την έκδοση 4.0.0_v2 κ το hardware μου είναι το παρακάτω. Πέρασα την έκδοση 4.0.0_v3 αλλά το hardware παραμένει το ίδιο. Τι πρέπει να περάσω για ν' αλλάξει; Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ερωτηματικά ή γενικά ” Δεν αλλάζει το hardware revision. Πληροφορία είναι για να ξέρεις ποιο firmware πρέπει να βάζεις. Τώρα που εμφανίστηκε νέα παρτίδα που παίρνει διαφορετικό firmware, έχουμε συμπληρώσει στον αντίστοιχο πίνακα της πρώτης σελίδα…
-
Καλημέρα. Είχα περάσει την έκδοση 4.0.0_v2 κ το hardware μου είναι το παρακάτω. Πέρασα την έκδοση 4.0.0_v3 αλλά το hardware παραμένει το ίδιο. Τι πρέπει να περάσω για ν' αλλάξει; Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ερωτηματικά ή γενικά
-
Παράθεση από Tseligas2000: “ΤΕΛΙΚΑ δεν βλεπω και πολυ κοσμο πια με το mi6. Παντος εμενα με ετρωγε και την εβαλα σημερα. Τι σημερα τι αυριο. Διαγραφη ολα και φτου απο την αρχη. Tωρα περιμενω να δω αποτελεσματα, δεν μπορω ομως να βρω ολες τις αλλαγες που εχουν γινει στο android π.χ. αλλαγες με το ρολοϊ. ” να υποθέσω ότι έκανες factory reset; Κ εγώ έχω καταλάβει ότι οι κάτοχοι mi6 είμαστε πλέον ελάχιστοι! Πες μας εντυπώσεις μετά από κάποιες μέρες χρήσης!
-
Την έχει περάσει κανείς σε mi6;
-
Παράθεση από amavroudis: “Κάνεις συγχρονισμό σίγουρα. Βλέπεις με απλά wipe αν πάει καλά. Αν όχι κάνεις factory reset. ” Όταν λες συγχρονισμό τι εννοείς;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sinbad: “δηλαδη να περιμενουμε ΟΤΑ την ROM για το mi6 η να παμε χειροκινητα τωρα? ” Ναι θα έχει ΟΤΑ κανονικά μόλις βγουν οι νέες ROM την επόμενη εβδομάδα. ” Επειδή αλλάζουμε android από 8 σε 9 θα χρειαστεί fr ή απλά με flash;
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από Gkontos10: “Σε ΜΙ6 έβαλε κάποιος? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Οκ μου φαίνεται μέχρι στιγμής το μόνο που παρατήρησα όσο το έχω δουλέψει είναι ότι όταν μιλάς στο τηλ μένουν αναμένα τα φωτάκια από τα δύο κουμπιά κάτω και ας σβήνει η οθόνη όταν το ακουμπάς στο πρόσωπο. ” Εμένα η κάμερα δε δουλεύει με τπτ και το magisk δεν εγκατασταθηκε σωστά, δε μου δίνει root. Δεν ξέρω τι να κάνω.. ” Τελικά έχουμε κάποιο συμπέρασμα αν είναι οκ…
-
Παράθεση από Ilmarios: “Καλησπερα και Χρόνια Πολλά μόλις έβλα στο sagit και θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις. 1) Πως βγάζουμε τον βοηθό την σελίδα που βγαίνει μπροστά τέρμα αριστερά, και 2) Παλιότερα πατόντας το power μου είχε επιλογή να μπώ στο recovery τωρα δεν έχει μπορούμε να κάνουμε τίποτα? ” Την πέρασες με απλό φλας ή έκανες factory reset; Πώς την βλέπεις μέχρι τώρα την ρομ; Έχεις παρατηρήσει κανενα bug, η μπαταρία;