Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 518.

• Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

apo.stam - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Όταν είναι ανοικτό το κινητό δεν φορτίζει, ενώ αν το απενεργοποιήσω άλλες φορές φορτίζει κανονικά κ άλλες, όπως τώρα που το έχω δίπλα μου, επί μισή ώρα ανέβηκε μόνο 1%. Όταν είναι ανοικτό το κινητό, το λαμπάκι δεν φωτίζει ούτε κ η μπαταρία (στην μπάρα ειδοποιήσεων)είναι πράσινη. Με απενεργοποιημένο το κινητό το λαμπάκι είναι άσπρο κ η μπαταρία στην οθόνη είναι πράσινη.

Μήνυμα

Ακριβώς

Μήνυμα

Απλά σου έδειξα λίγο το ιστορικό των ρομ που περάσανε από το κινητό. Η ρομ που έχει τώρα είναι η global

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου το κινητό της φώτο. Θέλω να μάθω ποια κωδική ονομασία έχει; Υποθέτω ότι έχει μαϊμού ρομ Ο bootloader είναι κλειδωμένος Το εικονίδιο στο recovery mode είναι ένα κινητό κ ένα καλώδιο Ποιόν οδηγό ακολουθώ; ” Παράθεση από NasDriver: “Το Prada έχεις και είναι όντως με μαϊμού ρομ ” Παράθεση από NasDriver: “Σύμφωνα με την φώτο είναι redmi 4 - Santoni ” Η φώτο (unofficial rom) είναι με την μαϊμού ρομ που είχε το κινητό . Στην (φώτο 1) είναι αυτή που μ…

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Για ανέβασε... ”

Μήνυμα

Απο Δευτέρα που θα πάω στην δουλειά

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Από αυτά που επέλεξες κατά το flash που έκανες...θυμάσαι τι είχες επιλέξει ? ” Μου είχε επιλογη 3 ρομ με πράσινο χρώμα κ μόνο. Επέλεξα την global stable. Μου είχε global China κ νομίζω μια global developer. Με ένα screenshot από το about phone θα μπορούμε να βγάλουμε άκρη; Κ σε τι παίζει ρόλο αν είναι fastboot ή recovery;

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “fastboot rom πέρασε ή recovery rom, έχει μεγάλη σημασία... ” από πού το καταλαβαίνω;

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αυτόν ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Τελικά πέρασα εύκολα την official με το XiaoMiTool. Μια άλλη ερώτηση: Το κινητό φορτίζει όταν είναι απενεργοποιημένο κ όχι όταν είναι ανοικτό. Υπάρχει κάτι να κοιτάξω;

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Με ξεκλείδωμα βάζεις όποια ρομ θες Αν δεν θες να ξεκλειδώσεις μάλλον θα χρειαστεί edl mode για εγκατάσταση fastboot rom ” Θέλω μια βοήθεια: Ξεκλείδωσα το κινητό. Ποιον οδηγό ακολουθώ για να περάσω την official rom; Φοράει την official αγγλοκινέζικη

• Μια ερώτηση: Χρειάζεται να βάλουμε κ mi account στο κινητό για να ξεκλειδώσουμε; Δεν αναφέρεται στον οδηγό

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε αν και δύσκολο τώρα που μπήκε china rom, ίσως θα ήταν καλύτερα να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις όποια ρομ θες ” Με ξεκλείδωμα θα μπορώ να βάλω official global; Γιατί αυτός είναι ο σκοπός

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το Prada έχεις και είναι όντως με μαϊμού ρομ ” Μέσω του misetup πέρασε μια official rom αλλά αγγλοκινέζικη. Για να περάσω την τελευταία global θα ακολουθήσω την ίδια διαδικασία;

Μήνυμα

Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου το κινητό της φώτο. Θέλω να μάθω ποια κωδική ονομασία έχει; Υποθέτω ότι έχει μαϊμού ρομ Ο bootloader είναι κλειδωμένος Το εικονίδιο στο recovery mode είναι ένα κινητό κ ένα καλώδιο Ποιόν οδηγό ακολουθώ;

• Καλημέρα. Με την ώρα τι κάνουμε, μείναμε στην παλιά ώρα!

• Σε mi6 sagit όλα καλά με την xtrv εκτός από την εφαρμογή της alpha bank η οποία όταν πάω να περάσω δακτυλικό μου βγάζει αυτό το μνμ. Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, έχω κάνει απεγκατασταση κ εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν είμαι ρουτ. Στην εφαρμογή της Πειραιώς δουλεύει κανονικα. Το dark mode μια χαρά, για μπαταρία είναι ακόμη νωρίς.

• Σε mi6 έχει δοκιμάσει κανείς;

• Παράθεση από veloglou: “Γύρισα το sagit στην προηγούμενη και δεν έφτιαξε , με factory reset είναι οκ με τη τελευταία Ρομ, μάλλον το ίδιο αναγκαστικά και στο Gemini Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Είχες κάνει factory reset όταν γύρισε από eu σε cn source στο mi6; Μήπως είχες "κατάλοιπα"!

• Παράθεση από fusik: “Στο Sagit έχεις night mode; Παράθεση από veloglou: “Δε νομίζω, δε το βλέπω Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Καλημερα σε ολουςΦυσικα και το εχεις ¨¨Ρυθμισεις/προσθετες ρυθμισεις/επιλογες προγραμματιστων ” Στην 9.1.24 που είμαι δεν έχει το night mode. Ίσως το βάλανε στις 2 επόμενες;

• Παράθεση από veloglou: “Καλησπέρα! Εγώ πάλι σε Sagit και Gemini έχω το ίδιο πρόβλημα οπότε πάω να κάνω update εφαρμογή ή new install κρασαρει το play store , έκανα clear data δε δουλεύει , καμία ιδέα, ευχαριστώ ! Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Στο Sagit έχεις night mode;