Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 518.
-
Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους. Κάτοχος από χθες του mi band 3. Ακολούθησα τις οδηγίες κ όλα μια χαρά ως τώρα. Τον καιρό πως μπορώ να τον βλέπω; Στο band μου γράφει να συνδεθώ με την εφαρμογή για ενημέρωση. Ποια εφαρμογή εννοεί; Γιατί με το mi fit είναι συνδεδεμένο. Οκ το βρήκα. Έκανα την ρύθμιση ώρας στο κινητό χειροκίνητα, έβαλα περιοχή Κάϊρο κ μου την έβγαλε. Κάτι άλλο τώρα: Πως μπορώ να βλέπω τον καιρό στην αρχική οθόνη του band μαζί με την ώρα, ημ/νια, κ.α.;
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εγώ που έχω forthnet δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Μήπως έγινε κάποια στιγμή διακοπή ρεύματος κ αποσυντονίστηκε;
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά σε περιβάλλον miui 10 κ έχω κάποιες απορίες: 1. Πως μπορώ να φαίνεται στην οθόνη όταν παίρνω ή δέχομαι τηλ η εικόνα που έχω βάλει στην επαφή; 2. Πως μπορώ να βγάλω widget του email της miui στην αρχική οθόνη ενώ δεν μου το δίνει σαν δυνατότητα; 3. Πως γίνεται στο email της miui να μην μου ομαδοποιεί μηνύματα από gearbest, ebay ως διαφημίσεις ή ειδοποιήσεις ενώ δεν το έχω τικαρισμένο;
-
Παράθεση από ktsiaras: “Περάστηκε σε mi6 και όλα καλά. ” Απο μπαταρία τι λέει; Τι ρομ έβαλες: άρωμα ή xtrv;
-
Παράθεση από drillerkiller: “Περαστηκε σε Mi6 σύμφωνα με τις οδηγίες. Μπήκε magisk και το Dolby, και τα modules δουλεύουν μια χαρά!! Παιδιά μετά από 4 αγονους μήνες με τη Global, η ROM αυτή είναι σκέτη απόλαυση! 3 πράγματα : Face unlock, AI preload, και λειτουργία πλήρους οθόνης και η εμπειρία πάει σε άλλο επίπεδο!! Παιδιά ευχαριστώ για την πολύ καλή δουλειά σας! ” Με την διάρκεια της μπαταρίας τι λέει;
-
@Gkontos10 Πέρασες την καινούργια ρομ; Αν ναι, με factory reset ή με τα 2 cache; Πως είναι η καινούργια ρομ, η μπαταρία; Είμαι κ εγώ στην 8.5.3 κ με ενδιαφέρει η μετάβαση. @MIUI_ART σε περίπτωση που κάνω την μετάβαση σε miui 10 θα μπορέσω να επιστρέψω στην 8.5.3 (miui 9) εφόσον πάρω πλήρες back up μέσα από twrpq;
-
Καλημέρα κ καλή επιτυχία σε όλους!
-
Παράθεση από geoanto555: “η βάζει πιο καινουριο twrp.Αν έχει και εκει θεμα θα κάνουμε άλλο που κανει decrypt τις νέες ρομς. ” δεν μπορεί να βάλει πιο καινούργιο γιατί δεν το βλέπει στον αποθηκευτικό χώρο μέσα από το twrp. Γενικά δεν βλέπει αρχεία στην sdcard!
-
ένας φίλος μου έχει το mi5 (gemini) κ φοράει την 8.5.10 xtrv beta. Θέλει να περάσει την τελευταία 10άρα αλλά έχει ένα θέμα με το twrp (3.1.0-1) το οποίο δεν βλέπει τον σκληρό στο κινητό. Ακόμη κ σε wipe . Τι παίζει;
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από apostolisni: “Παράθεση από nikosprov: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από nikosprov: “ ” Εμένα στο 59.6% η κατανάλωση στο σύστημα android se sagit. Κάτι δεν πάει καλά... ” Ελπίζω να στρώσει με κάνα fix η με την 10.Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και μένα το ίδιο σε sagit. Η κατανάλωση του android στο 57% και καίει συνεχώς η πλάτη του τηλεφώνου. Ακόμα και με μια κλήση. ” @MIUI_ART Δημήτρη μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί δυστυχώς τα τηλ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “και αν τα εχω ενεργοποιημενα θα πρεπει να κανω format data για να βαλω τη νεα ρομ ; η με το φιξ αυτοματα θα βαλει τη νεα ρομ απενεργοποιοντας τα ; ” Αν έχεις τα Encryption απενεργοποιημένα δεν χρειάζεται να κάνεις τα παραπάνω που έγραψα.Αν όμως δεν έχουν απενεργοποιηθεί σωστά, θα το καταλάβεις αμέσως καθώς μετά το Flash της ROM θα κολλήσει η συσκευή στο Boot με τις τελίτσες και δεν θα μπορεί να μπει στην Miui. Τότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να…
-
Παράθεση από drillerkiller: “Να πω κι εγώ για τη ρομ, όλα καλά αλλά μακράν η χειρότερη μπαταρία ever σε Mi6. Επιπλέον παρατήρησα ότι ενώ το φορτιζα και το χρησιμοποιουσα ταυτόχρονα, η μπαταρία έπεφτε.. ” Μιλάς για την τελευταία 8.5.14;
-
Παράθεση από stapd_21: “Καλημέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις: Αν ξεκλειδώσω, εγκαθιστώντας κάποια επίσημη ρομ, ξανά κλειδώνει; Και δεύτερον, με magisk λειτουργούν οι τραπεζικές εφαρμογές και το otego; Ευχαριστώ προκαταβολικά ” Εγώ με την 8.5.3 χωρίς ρουτ δεν έχω προβλήματα με alpha, tap'n'pay, nova go, περαιώς
-
Παράθεση από Gkontos10: “@xnikos Μετά από restart δουλεύει μια χαρά.. Αλλά οταν περάσει λίγη ώρα χάνετε το σήμα πχ μπορεί να είμαι δίπλα στον ρουτερ και να μου δινει 1 γραμμή. Ακόμα μαζί με τις αυξομειώσεις του σήματος σέρνετε και το ίντερνετ.. Ενώ σε ΜΙ6 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, αρα δεν είναι θέμα ρουτερ Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Έχεις περάσει την τελευταία ρομ στο mi6; Εντυπώσεις;
-
Την 8.5.3 σε mi6 την κάνω απλά flash μέσα από το twrp; Φοράω την 8.4.19
-
Παράθεση από apo.stam: “Εβαλα την ρομ στο mi6. Όλα καλά με την εγκατάσταση. Τελικά ξεπεράστηκε το θέμα να βλέπει την συσκευή ως ρουτ. Το μόνο ζόρι ήταν το ξαναστησιμο του κινητού. Για θέμα μπαταρίας δεν έχω ακόμη συμπεράσματα. Κατά τα μέσα εβδομαδος ασφαλή συμπεράσματα. ” Έβαλα την άρωμα στο mi6 κ από την Κυριακή που την χρησιμοποιώ έχω να πω ότι σε σχέση με την 8.2.1 που είχα πριν κ με την ίδια χρήση η μπαταρία είναι χειρότερη. Εκεί που η μπαταρία έφθανε στις 23:00 στο 11%-13% από το πρωϊ, τώρα…