Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 274.

• RE:

paiktaras - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Το τελευταίο firmware της κλασικής κάμερας είναι το 1.8.7? Βλέπω ότι έχει ημερομηνία Μαρτίου και μου το αναβάθμισε χτες! Sent from my m1 note using Tapatalk ” Εμένα έχει μείνει με του νοεμβρίου! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33754/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33755/” Και εμένα μου έβγαλε την νέα έκδοση, έγινε εγκατάσταση κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

paiktaras - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Τελικά μόνο με την MI HOME εφαρμογή παίζει η συγκεκριμένη κάμερα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• βασικά με ενδιαφέρει να μάθω ποιο είναι το link του meizu market

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από snb: “Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση, και από μπορούμε να την κατεβάσουμε;” Εμένα έχει την 3.10.16 ως τελευταία στο Meizu market. Sent from my m1 note using Tapatalk” Ποιο είναι αυτό; μπορείς να ποστάρεις link? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από GR-Macedon: “Κι εγώ ψήνομαι αλλά γιατί αυτή 27 και η αντίστοιχη στρογγυλή 1080 στα 60; ” τι να σου πω δεν ξέρω...... το θετικό είναι ότι το μεσημέρι έκαν στο geαrbest την παραγγελία και πριν από λίγο μου έδωσαν t/n οπότε κάνε υπομονή να δούμε αν και τι φόλα θα φάω και πράτεις ανάλογα :)” Ότι πήρες ΤΝ πριν από λίγο δεν λέει κάτι. Μπορεί να σταλεί και μετά την Πρωτοχρονιά το πακέτο. Sent from my m1 note using Tapatalk” Ε καλά, σίγουρα…

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Κι εγώ ψήνομαι αλλά γιατί αυτή 27 και η αντίστοιχη στρογγυλή 1080 στα 60; ” τι να σου πω δεν ξέρω...... το θετικό είναι ότι το μεσημέρι έκαν στο geαrbest την παραγγελία και πριν από λίγο μου έδωσαν t/n οπότε κάνε υπομονή να δούμε αν και τι φόλα θα φάω και πράτεις ανάλογα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Αν είσαι σίγουρος ότι θα δουλεύει μετά από κανένα χρόνο.....” Το πολύ, πολύ να πετάξω 27€ , πρώτη φορά θα είναι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

λέω να πάρω αυτήν Original Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera-29.99 Online Shopping| GearBest.com ακόμα δε είναι σαφές αν δουλευει στην Ευρώπη

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Εγώ πάντως με την τελευταία επίσημη 20161216 κανένα πρόβλημα. Sent from my m1 note using Tapatalk” Που την βρίσκουμε; Να φανταστώ ότι έχει Αγγλικά ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ τις κατεβάζω όλες από το Meizu market και πάντα έχουν Αγγλικά. Δουλεύουν μια χαρά με 3G ή Wifi. Sent from my m1 note using Tapatalk” Δώσε μου το link αν θες. Edit Οκ την βρήκα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Εγώ πάντως με την τελευταία επίσημη 20161216 κανένα πρόβλημα. Sent from my m1 note using Tapatalk” Που την βρίσκουμε; Να φανταστώ ότι έχει Αγγλικά ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Stefanidis: “Χρησιμοποιώ το αρχείο με το test (rtsp) για να βλέπω την κάμερα από άλλες εφαρμογές όπως tiny cam , καθώς έχω και άλλες κάμερες.να μην χρειαζετε να ανοίγω την δικιά της εφαρμογή. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σου δουλεύει καλά η κάμερα με αυτή την εφαρμογή? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από billxrys: “XiaoYI Ants unofficial info page Για μπες εδω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπήκα , πάω στο πεδίο Original for CN hardware κατεβάζω το ζιπ αλλά όταν ξεζιπάρω δεν είναι apk !!!!

Μήνυμα

Παράθεση από billxrys: “Αν δεν κάνω λάθος έχεις την international κάμερα δεν ξέρω αν θα κάνει το firmwer αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει..... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με κινεζικη είμαι προ Νοεμβριου 12CNW7CVJTUS8Z151009

Μήνυμα

Δεν μπορώ να κατεβάσω, μου βγάζει error Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Stefanidis: “Εγώ πλέον ξαναγύρισα σε1. 8.5.1 k και είδα τεράστια διαφορά σε ποιότητα εικόνας Και ειδικά το βράδυ. Με τα καινούρια firmware Γενικός υπάρχει μια θολούρα ενώ με αυτήν που έβαλα η οξύτητα πάει σύννεφο” Δώσε μου το link που την κατέβασες πλιζ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Σε εμένα ενώ την πρώτη ημέρα δούλευε άψογα πλέον για να συνδεθεί μου βγάζει την πίστη.Μιλάω για την Q έκδοση. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Τελικά σε εμένα παίζει με την R έκδοση καλύτερα από με την Q, συνδέεται άμεσα Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Λογικό. Οι αναβαθμίσεις είναι για ψιλοδιορθώσεις και για τις νέες κάμερες. Όσοι έχουμε την αρχική 720, δεν θα δούμε κάποια διαφορά. Στις μεταφράσεις εγώ τα βλέπω, αλλά μετά όταν κάνω την εγκατάσταση δεν υπάρχουν φυσικά.” Τις μεταφράσεις μόνο εσύ τις βλέπεις πλέον Sent from my 1+1

Μήνυμα

Βγήκε αναβάθμιση, Την πέρασα κανονικά, διαφορές δύο μενού δεν βρήκα Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ad8f12e6c66b6306f798fbf7c3a1fff4.jpg

Μήνυμα

Εμένα άρχισε πάλι τα κουλά, για να συνδεθεί κάνει 5 λεπτά . Κουρασηηηηηηη Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk