Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 274.

• RE: RE:

paiktaras - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από skek: “Αν δεν κάνω λάθος όταν την αγόρασα (9/2015) με το firmware που φορούσε, η νυχτερινή εικόνα ήταν σε αποδεκτά επίπεδα. Μετά τα γ@μ*σ@ν όλα... Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μεχρι Πριν ένα μήνα με αυτό το firmware δούλευε μια χαρά και η νυχτερινή. Όταν άρχισαν τα θέματα με τον server τότε έγιναν όλα Τατιάνα Sent from my 1+1

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Καλά εντάξει, βραδυνή λήψη δεν παίζει πλέον με τίποτα, απαράδεκτα πράγματα! Τα ίδια κάνει με την Mi Smart home? Sent from my 1+1

Μήνυμα

Τελευταία ερώτηση, τι κάνω αν θέλω να την επαναφέρω στο αρχικό της firmware? Sent from my 1+1

Μήνυμα

Μέσω κινητού μόνο από browser? Sent from my 1+1

Μήνυμα

Παιδιά όπως καταλαβαίνεται μας ενδιαφέρει και εμάς η ιστορία ιδίως εάν μπορούμε να δούμε την κάμερα εκτός δικτύου και online Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xyannis: “Ενώ στην αρχή ήμουν ικανοποιημένος με τις κάμερες, με τα timestamps και τη ροή του εγγεγραμμένου βίντεο να λειτουργούν κανονικά, τώρα έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η κατάσταση.” Ποιο είναι το δικό σου θέμα; Sent from my 1+1

Μήνυμα

Πολύ με έχει κουράσει η ιστορία με την κάμερα. Νύχτα δεν δείχνει τίποτα είτε on είτε off στο χειροκίνητο της νυχτερινής.Μάλιστα κάτω δεξιά η ταχύτητα είναι μόνιμα στο 0 Sent from my 1+1

Μήνυμα

Από merimobiles δεν αγοράζω ούτε πεθαμένος Το vick δεν την έχει...... Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Ευρωπαϊκή έκδοση από σοβαρό κατάστημα που κοιτάω για να πάρω ένα τεμάχιο; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοτάς στα συμβεβλημένα μαγαζιά με το φόρουμ εάν έχουν.” link please Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ευρωπαϊκή έκδοση από σοβαρό κατάστημα που κοιτάω για να πάρω ένα τεμάχιο; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Αυτό λέω, είτε on είτε off δεν έχω εικόνα Sent from my 1+1

Μήνυμα

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω Και εγώ είναι ότι δεν έχω εικόνα σε σκοτεινό περιβάλλον, είτε έχω την χειροκίνητη ανοικτή, είτε κλειστή Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Βγήκε νέα έκδοση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18874/” Ακόμα να την μεταφράσεις? Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Να υπενθυμισω, οτι η κάμερα δεν είναι ασφαλειας, αλλά παρατήρησης. Αν θέλω να σε κλεψω το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να κόψω το ρεύμα. Έτσι ξέρω πριν ακόμα προσπαθήσω, αν έχεις συναγερμό που να δουλεύει σωστά και κλείνω και το σύστημα παρακολουθησης γιατί σίγουρα δεν θα έχεις προνοήσει να το συνδέσεις σε UPS. :ninja:” Δεν πάμε να πιάσουμε τον κορλεονε, κάνα πειναλεο μπουκαδορο....φτου φτου φτου μακριά από εμάς Sent from my 1+1

Μήνυμα

Μια από τα ίδια και εγώ, λειτουργεί μια χαρά πλέον Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanos8: “Παιδιά με την καινούρια έκδοση της εφαρμογής σταμάτησε να μου ζητάει συνέχεια login Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Για ποια έκδοση μιλάς; Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Handler: “[Quote = 'paiktaras',' https: //xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9599-Xiaomi-%CE%88%CE%BE%CF%85%CF%80%CE% BD% CE% BF-% CE% A3% CF% 80% CE% AF% CF% 84% CE% B9-Mi-Smart-Home-3-7-17-GR-EN-FR-HU-DE /? postID = 194892 # post194892 '] [Quote =' maddoctor ',' https: //xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9599-Xiaomi-%CE%88%CE%BE%CF%85% CF% 80% CE% BD% CE% BF-% CE% A3% CF% 80% CE% AF% CF% 84% CE% B9-Mi-Smart-Home-3-7-17-GR-EN-FR -HU-DE /? postID = 194889 # post194889…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “@paiktaras με την yi home παίζει η κάμερα? Στο Mi Home την βλέπεις connected!?” Με την yi home μου ζητάει σε κάθε σύνδεση κωδικό, στο mi home παίζει κανονικά Edit Ούτε με rw rw rw δικαιώματα δούλεψε. Edit 2 Στις ρυθμίσεις η ενημέρωση του plugin πρέπει να είναι off ή on? Μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση με κωδικό3.8.5 Sent from my 1+1

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Εγκαταλείπω την προσπάθεια.....Δεν την ανοίγει με τίποτα, είτε με τα δικαιώματα που έχει ήδη, είτε με αυτά του αρχικού αρχείου.....θα βολευτω όπως είναι η εφαρμογή έως ότου βρεθεί λύση με την εφαρμογή της κάμερας Sent from my 1+1 ” Εμένα είναι έτσι και δουλεύει μια χαρά... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18121/” Έτσι έδωσα τα δικαιώματα στην τελευταία προσπάθεια, μετά έκανα reboot το τηλ, άνοιξα την εφαρμογή και δεν κάνει τίποτα, δεν α…

• Εγκαταλείπω την προσπάθεια.....Δεν την ανοίγει με τίποτα, είτε με τα δικαιώματα που έχει ήδη, είτε με αυτά του αρχικού αρχείου.....θα βολευτω όπως είναι η εφαρμογή έως ότου βρεθεί λύση με την εφαρμογή της κάμερας Sent from my 1+1