Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 274.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skek: “Αν δεν κάνω λάθος όταν την αγόρασα (9/2015) με το firmware που φορούσε, η νυχτερινή εικόνα ήταν σε αποδεκτά επίπεδα. Μετά τα γ@μ*σ@ν όλα... Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μεχρι Πριν ένα μήνα με αυτό το firmware δούλευε μια χαρά και η νυχτερινή. Όταν άρχισαν τα θέματα με τον server τότε έγιναν όλα Τατιάνα Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xyannis: “Ενώ στην αρχή ήμουν ικανοποιημένος με τις κάμερες, με τα timestamps και τη ροή του εγγεγραμμένου βίντεο να λειτουργούν κανονικά, τώρα έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η κατάσταση.” Ποιο είναι το δικό σου θέμα; Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Ευρωπαϊκή έκδοση από σοβαρό κατάστημα που κοιτάω για να πάρω ένα τεμάχιο; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοτάς στα συμβεβλημένα μαγαζιά με το φόρουμ εάν έχουν.” link please Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Βγήκε νέα έκδοση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18874/” Ακόμα να την μεταφράσεις? Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Να υπενθυμισω, οτι η κάμερα δεν είναι ασφαλειας, αλλά παρατήρησης. Αν θέλω να σε κλεψω το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να κόψω το ρεύμα. Έτσι ξέρω πριν ακόμα προσπαθήσω, αν έχεις συναγερμό που να δουλεύει σωστά και κλείνω και το σύστημα παρακολουθησης γιατί σίγουρα δεν θα έχεις προνοήσει να το συνδέσεις σε UPS. :ninja:” Δεν πάμε να πιάσουμε τον κορλεονε, κάνα πειναλεο μπουκαδορο....φτου φτου φτου μακριά από εμάς Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos8: “Παιδιά με την καινούρια έκδοση της εφαρμογής σταμάτησε να μου ζητάει συνέχεια login Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Για ποια έκδοση μιλάς; Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Handler: “[Quote = 'paiktaras',' https: //xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9599-Xiaomi-%CE%88%CE%BE%CF%85%CF%80%CE% BD% CE% BF-% CE% A3% CF% 80% CE% AF% CF% 84% CE% B9-Mi-Smart-Home-3-7-17-GR-EN-FR-HU-DE /? postID = 194892 # post194892 '] [Quote =' maddoctor ',' https: //xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9599-Xiaomi-%CE%88%CE%BE%CF%85% CF% 80% CE% BD% CE% BF-% CE% A3% CF% 80% CE% AF% CF% 84% CE% B9-Mi-Smart-Home-3-7-17-GR-EN-FR -HU-DE /? postID = 194889 # post194889…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “@paiktaras με την yi home παίζει η κάμερα? Στο Mi Home την βλέπεις connected!?” Με την yi home μου ζητάει σε κάθε σύνδεση κωδικό, στο mi home παίζει κανονικά Edit Ούτε με rw rw rw δικαιώματα δούλεψε. Edit 2 Στις ρυθμίσεις η ενημέρωση του plugin πρέπει να είναι off ή on? Μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση με κωδικό3.8.5 Sent from my 1+1
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Εγκαταλείπω την προσπάθεια.....Δεν την ανοίγει με τίποτα, είτε με τα δικαιώματα που έχει ήδη, είτε με αυτά του αρχικού αρχείου.....θα βολευτω όπως είναι η εφαρμογή έως ότου βρεθεί λύση με την εφαρμογή της κάμερας Sent from my 1+1 ” Εμένα είναι έτσι και δουλεύει μια χαρά... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18121/” Έτσι έδωσα τα δικαιώματα στην τελευταία προσπάθεια, μετά έκανα reboot το τηλ, άνοιξα την εφαρμογή και δεν κάνει τίποτα, δεν α…