Καλημέρα, έκανα Τελικά την τελευταία αναβάθμιση, ένα περίεργο που μου έκανε και τώρα και στην προηγούμενη είναι ότι δεν ολοκληρώνει την αναβάθμιση, κολλάει στο 96% , όταν όμως κάνω επανεκκίνηση την εφαρμογή δείχνει ότι έχει πραγματοποιηθεί Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paiktaras: “Χωρίς να μπεις στην διαδικασία του macedon? Sent from my 1+1 ” Εγώ ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω τον οδηγό, επειδή ήμουν πριν τον νοέμβρη ποτέ δεν έχω δει το μήνυμα περί Κίνας” Και εγώ προ Νοεμβρίου είμαι και μου εμφανίστηκε μέσα από το ui της τελευταίας εφαρμογής σου. Οπότε θα την κάνω κανονικά Sent from my 1+1
Παράθεση από maddoctor: “Επειδή μεταφράζω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, μόλις είδα ότι υπάρχει η εξής εντολή μέσα... Η περιοχή που κάνατε login ταιριάζει με την έκδοση της κάμερας και της εφαρμογής, παρακαλώ ελέξτε για άλλες ρυθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι τσεκάρει το που είναι η κάμερα μέσω gps και ελέγχει έτσι εάν είναι κινέζικη ή όχι.” Οπότε; Sent from my 1+1
Ερώτηση.....για καθημερινή χρήση χωρίς να γράφω Έχω τικ στα , ενεργοποίηση δυναμικής λειτουργίας, ενεργοποίηση βίντεο συναγερμού στην εφαρμογή και λήψη ειδοποίησης στο webchat, η τελευταία επιλογή μάλλον μου είναι άχρηστη, σωστά; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από maddoctor: “Μόλις ανέβηκε η τελευταία έκδοση YI Home 2.10.2.4_20160617 GR μεταφρασμένη.” Δώσε πόνο γιατρέ :p Έχουμε κανένα change log? Με την κατανάλωση μπαταρίας καμία πρόταση; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά βλέπω υπερβολική κατανάλωση τις τελευταίες ημέρες, μιλάμε Ότι είναι πρώτη σε κατανάλωση με 15% !!!! Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk