Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 274.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

paiktaras - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από Dida Dina: “Καλημέρα και συγνώμη αν έχει ξανα αναφερθεί το θέμα. Πως μπορώ στο Xiaomi Mi Box S να περάσω το ERTFLIX?” Έχεις προσπαθήσει με sideload να το περάσεις και δεν τα κατάφερες; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gregdalak: “Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από gregdalak: “Καλησπέρα. Θέλω να πάρω κι εγώ το mi box s για χρήση ip TV και θα ήθελα να το έχω με ethernet. Ξέρει κανείς εάν χάνει σε ταχύτητα με τον αντάπτορα σε σύγκριση με ένα box που έχει θύρα ethernet? ” Όχι τίποτα, αν δεις και φωτό που έβαλα παραπάνω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι ταχύτητα σύνδεσης έχεις;;” 200 d και 200u μέσω inalan Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gregdalak: “Καλησπέρα. Θέλω να πάρω κι εγώ το mi box s για χρήση ip TV και θα ήθελα να το έχω με ethernet. Ξέρει κανείς εάν χάνει σε ταχύτητα με τον αντάπτορα σε σύγκριση με ένα box που έχει θύρα ethernet?” Όχι τίποτα, αν δεις και φωτό που έβαλα παραπάνω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “@paiktaras μια χαρά είσαι. Αντε τώρα να χαρείς 4Κ περιεχόμενο... :thumbsup:” Δεν έχω 4K tv , ΧΑ ΧΑ ΧΑ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από mathematica: “Παράθεση από MikeT83: “Καλησπέρα σας. Πήρα και εγώ το ίδιο e-shop.gr/tp-link-ue330-usb-30…-usb-adapter-p-PER.612841 άλλα δεν φαίνεται να ανταποκρινεται στο Xiaomi Mi Box S. Ανάβει για λίγο το φωτάκι του και μετά κλείνει και δεν λειτουργεί τίποτα. Δοκίμασα να το βάλω με ανοιχτό το box, δοκίμασα με κουμπωμένο στο USB και βγάλσιμο από την πρίζα και ξανά τοποθέτηση στην πρίζα εκεί άναψε το φωτάκι για λίγο μετά έσβησε. Στο pc λειτουργεί κανονικά. Πρ…

• USB to Ethernet adapter για mibox

Μήνυμα

Παράθεση από mathematica: “Παράθεση από MikeT83: “Καλησπέρα σας. Πήρα και εγώ το ίδιο e-shop.gr/tp-link-ue330-usb-30…-usb-adapter-p-PER.612841 άλλα δεν φαίνεται να ανταποκρινεται στο Xiaomi Mi Box S. Ανάβει για λίγο το φωτάκι του και μετά κλείνει και δεν λειτουργεί τίποτα. Δοκίμασα να το βάλω με ανοιχτό το box, δοκίμασα με κουμπωμένο στο USB και βγάλσιμο από την πρίζα και ξανά τοποθέτηση στην πρίζα εκεί άναψε το φωτάκι για λίγο μετά έσβησε. Στο pc λειτουργεί κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκρ…

• Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως κάνω τον Sideload Launcher - Android TV , default launcher ?

• Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως κάνουμε τον slideload default launcher ?

• Mi Router 4a Gigabit

paiktaras - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Μια άλλη διαφορά που βρήκα είναι ότι προστέθηκε η επιλογή "guest devices" Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

Παράθεση από sv1kwz: “Παράθεση από paiktaras: “Μόλις εμφανίστηκε ενημέρωση με κωδικό 3.0.24 Την εγκατεστησα μέσω του κινητού μου. Όλα πήγαν καλώς. Αλλαγές δεν μπορώ να δω από την εφαρμογή του κινητού εκτός του ότι έχουν συμπεριλάβει και άλλες χώρες και την Ελλάδα μέσα σε αυτές Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αφαίρεσαν από την αρχική σελίδα του web όλα τα στατιστικά !!! Τραγικό !!! Sent from my MI 8 using Tapatalk” Όντως !!!!! Πραγματικά τραγικό Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μ…

• Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

Μόλις εμφανίστηκε ενημέρωση με κωδικό 3.0.24 Την εγκατεστησα μέσω του κινητού μου. Όλα πήγαν καλώς. Αλλαγές δεν μπορώ να δω από την εφαρμογή του κινητού εκτός του ότι έχουν συμπεριλάβει και άλλες χώρες και την Ελλάδα μέσα σε αυτές Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

paiktaras - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Miui 12 από χθεςefa4e9b6cf1903ced5adedaf11ecde39.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 5

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από angarato_surion: “Καλό ακούγεται.. Το θέμα είναι αν αξίζει να αφήσει κάποιος το mi band 3 (το έχω περίπου 1 χρόνο) για να πάρει το 5 ειδικά από το εξωτερικό που θα πρέπει να το στείλει πίσω αν χαλάσει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε ένα μήνα από τώρα θα έχει γύρω στα 25 € , σε σχέση με το 3 η αναβάθμιση θα είναι η μέρα με την νύχτα ! Για το θέμα επισκευής.........μάλλον πρέπει να το βανδαλίσεις για να χαλάσει

• Mi Band 5

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

pre order στο gearbest η global έκδοση αλλά με άγνωστη ημερομηνία αποστολής ...... gearbest.com/smart-wristband/p…1002_200619_1592562671_a5

• Mi Band 5

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε το πιο πολυαναμενόμενο Mi Band 5 σε μια διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κίνα, όπως είχε υποσχεθεί . Το νέο Mi Band 5 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1,1 ιντσών, η οποία είναι 20% μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του (Mi Band 4), έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίζει περισσότερους χαρακτήρες. Υποστηρίζει επίσης και εκατοντάδες προσαρμοσμένα θέματα (Watchfaces) για να διαλέξετε, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και γνωστά θέματα, όπως το Spongebob Squa…

• Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιος λόγος να μπει κάποιος στην διαδικασία εγκατάστασης OpenWRT ? Θα κερδίσει κατις στην καθημερινή χρήση? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

paiktaras - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Για ψαχτειτε, βγήκε αναβάθμιση με security path Απριλίου Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

εδώ το τελευταίο global firmware 2.28.132 [b]https://filebin.net/1sguerbqqg24tmgq[/b][/b]

• Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

Μια χαρά θα σου παίξει. Προσωπικά τα extended δεν τα έχω σε υπόληψη Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

δεν ξερω αν το χρειάζεται κάποιος, εγώ το αφήνω εδώ πάντως . . . . github.com/acecilia/OpenWRTInvasion