Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 274.

• Mi Router 4a Gigabit

paiktaras - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Mια ερώτηση και από εμένα..... υπάρχει δυνατότητα ΄΄κλεισίματος του ipv6 και αν ναι πως ? Οσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι ......

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από basilhskantzos: “Παράθεση από sv1kwz: “Θα παραθεσω μονο τις βασικες διαφορες σε hardware : Xiaomi Mi router 3g specs CPU: MT7621A MIPS dual-core 880MHz ROM: 128MB SLC Nand Flash RAM: 256MB DDR3-1200 USB: 3.0 Mi Router 4 gigabit CPU: MT7621A MIPS dual-core 880MHz RAM: 128 MB DDR3-1200 ROM: 16 MB SLC NAND Flash Και φυσικά η δυνατότητα του custom firmware στο 3G (padavan) που το απογείωνε σε επιπλέον λειτουργίες.. Sent from my MI 8 using Tapatalk ” εγω εχω το mirouter 3 το απλό,απλα ηθ…

• Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

Παράθεση από sv1kwz: “Μόνο Αναβάθμιση απο το router 3 gigabit δεν το λες αυτο το χάλι.. Κάπως ετσι την πάτησα και εγώ.... Sent from my MI 8 using Tapatalk ” χωρίς να έχω δουλέψει το 3 , γιατί το λες αυτό ? Μερικές ημέρες χρησιμοποιώ το 4A και είμαι πολύ ικανοποιημένος, πολύ σταθερό το βρίσκω

• Mi Router 4a Gigabit

Μήνυμα

Παράθεση από basilhskantzos: “Καλησπέρα,αγόρασα το εν λογω ρουτερ,μετα απο "αναβαθμιση" που ηθελα να κανω εχοντας προηγουμενως το mi router 3,και μου ηρθε με global rom,επειδη πριν ημουν συνδεδεμενος στο αλλο ρουτερ με κινεζικη ρομ και account στο miwifi app με region κινα,σκεφτηκα να βαλω κινεζικη ρομ,εβαλα την τελευταια που βρηκα απο το miwifi.com 2.28.62.Τωρα το app δεν μου βρισκει το router και μου πεταει συνεχεια μηνυμα να βαλω region γερμανια κλπ.Εχω μπλεξει τα μπουτια μου εν ολιγης...Εχει…

• Xiaomi redmi k20 pro

paiktaras - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Hρθε ενημέρωση στην global rom 11.0.2.0 (QFKMIXM) 620mb , εγώ την κατέβασα με χώρα την Ελβετία

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Στην περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το μενού ( στοκ συσκευή με global miui 11 ) θα σβηστούν βίντεο και photo ?

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

............ μάλλον εκεί ήταν η ιστορία, μάλιστα επειδή το ambient mode το είχα ήδή κλειστό, έκλεισα εντελώς το ΄΄βοηθός google΄΄ και μέχρι στιγμής τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους ! Μια ερώτηση ακόμα..... δεν έχω ενεργοποιημένο το ΑΟD αλλά η οθόνη κάποιες φορές ΄΄ξυπνάει΄΄ χωρίς να έχω ειδοποίηση , τι μπορεί να συμβαίνει ?

• τώρα μόλις έμαθα για το tool ! Ερώτηση, σε mi9t pro με global rom 11 θέλω να απεγκαταστήσω τα εξής : Διαχείρηση αρχείων - καιρός - σημειώσεις - φυλλομετρητής από τις εφαρμογές της miui, στην επόμενη αναβάθμιση που θα βγει θα έχω κανένα θέμα να την κάνω ota όπως μέχρι τώρα ? Και μία ακόμα ερώτηση, απεγκαθιστώ το youtube, έχω το newpipe, όταν σε κάποιο link πατήσω για να δω ένα βιντεο θα ανοίξει αυτόματα με το newpipe ?

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

είχα και έχω ( με την miui 11 ) το παρακάτω πρόβλημα : Εχω το εξής θέμα σε ΜΙ9Τ PRO με global 10.3.2 Kάνω 2ο viber, πατάω στο εικονίδιο για να ανοίξει η εφαρμογή και μου γράφει ΄΄η άδεια απορρίφθηκε΄΄ και κλείνει. Οταν όμως πάω στην βασική εφαρμογή viber και πατήσω μου βγάζει επιλογή για τους δύο λογαριασμούς viber. wtf ?????? Εχω κάνει απεγκατάσταση, εγκατάσταση ξανά, καθαρισμούς κλπ και λύση δεν μπορώ να βρω .........

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Μου αναφέρει ότι η λειτουργία συζήτησης δεν είναι διαθέσιμη για την συσκευή μου Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Global όπως βλέπεις992066f3fa37dce799bfe96849ea8721.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Δεν βρίσκω τίποτα τέτοιο στην συσκευή μου Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Και μονάδες έχω και στις δύο κάρτες και την default εφαρμογή μηνυμάτων χρησιμοποιώ. Όμως μήνυμα δεν φεύγει Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Σου έγραψα τόσες φορές... Αν πατήσεις πάνω στην ειδοποίηση τι κάνει;” Μου γράφει αποτυχία αποστολής sms επιβεβαίωσης Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

@amavroudis θα σε κυνηγάω παντού Μια βοήθεια και σε εμένα για το προ ωρών ερώτημά μου !

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Θέλει να στείλει μια φορά ένα sms και να δηλωθεί η κάρτα στους xiaomi servers.” Οκ, Πώς γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Μια απορία... Πώς μπορώ να σταματήσω την εμφάνιση αυτού του μηνύματος που εμφανίζεται σε κάθε άνοιγμα της συσκευής μου?f730143c7fe98e7411cb9225dde69600.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από trixstat: “Παράθεση από paiktaras: “Τι ότι βγήκε miui 11 στη global έκδοση το μάθατε; Την πέρασα χωρίς hard reset και δείχνει μέχρι στιγμής να λειτουργεί σωστά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημέρα πού την βρήκες ? Εχω και εγω mi 9t pro με global10.3.4.0 PFKEUXM σταθερή, αγορασμένο από την INFOQUEST, αλλά δεν κάνει μέχρι σήμερα update την 11. Γράφει "δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις"” Δεν έχεις global rom αλλά EU Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Να ρωτησω κατι σε οσους εχετε global οταν ξεκλειδωνετε τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας ας το πουμε, κανουν κινηση ή ειναι σταθερα?? Ειναι ενα feature της 11” Είμαι με Nova launcher και δεν βλέπω κάποια κίνηση Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk