Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 274.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paiktaras: “η προηγούμενη ναι, ένα sasmung A7 ” Σβύσε από τον εσωτερικό χώρο του κινητού την εφαρμογή, απεγκατέστησέ την και ξανακατέβασέ την από το post 288. Τώρα θα σε αφήσει να συνδεθείς.” Ok θα το προσπαθήσω Ξανά. Στο μεταξύ ήρθε αναβάθμιση στο notify και βρίσκω μέσα ελληνική γλώσσα sent from Mi9T pro
-
η προηγούμενη ναι, ένα sasmung A7
-
εγώ πάντως δεν την παλευω πλέον...... η έκδοση mifit non ota η τελευταία δεν με αφήνει να συνδεθώ μέσω fb account , η οfficial με αφήνει αλλά όταν πάω να περάσω μέσω notify τα 2 αρχεία προχωράει κανονικά αλλά όταν κάννω συγχρονισμό με το mifit κάνει ξανά update κε με γυρνάει στην προηγούμενη έκδοση v1.0.6.16
-
Με το no-ota εγκαταστημένο ο λογαριασμός μου μέσω fb δεν συνδέεται με τίποτα, ενώ με την έκδοση του play store συνδέεται κανονικά..... sent from Mi9T pro
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paiktaras: “δηλαδή τώρα η διαδικασία είναι : περνάω μέσω Notify & Fitness ( από εργαλεία / update mi band firmware ) το cinco_201910091051_v66_res.pack.bin αρχικά , μετά εγκαθιστώ το MiFit-4.0.10-Greek_MB4_no-OTA και αφού έχω περάσει ήδη στο τηλεφωνο το cinco_201910091051_1.0.7.10_cinco.fw θα περάσει αυτόματα το firmware ? ” Πρώτα εγκαθιστάς το συγκεκριμένο MiFit και μετά βάζεις την beta έκδοση περνώντας εσύ χειροκίνητα πρώτα το res και μετά το fw ” μάλιστα..…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Geopis: “Καλησπερα! Εξακολουθεί να παραμένει κλειδωμένη η επιλογή για custom faces στην 4.0.10 ; Βρίσκομαι ακόμα στην 4.0.7 έκδοση του mi fit γι'αυτό τον λογο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ” Ναι είναι κλειδωμένη.Παράθεση από paiktaras: “Θα ήταν εύκολο στην 1η σελίδα να καθαρογραφτεί η διαδικασία μιας και πλεόν δεν χρειάζονται οι ru εκδόσεις κλπ ? ” Νομίζω δεν είναι απαραίτητο...από ότι φαίνεται δεν θα βγάλουμε άλλη custom έκδοση μετάφρασης για το Mi Band 4... ί…
-
Θα ήταν εύκολο στην 1η σελίδα να καθαρογραφτεί η διαδικασία μιας και πλεόν δεν χρειάζονται οι ru εκδόσεις κλπ ?
-
Τελικά πέρασε αφού έκανα 3,4 προσπάθειες sent from Mi9T pro
-
Γιατί άραγε δεν περνάει η v2 από πάνω από την προηγούμενη; sent from Mi9T pro
-
Παράθεση από hakallim: “Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από fatsas7: “Η καινούργια έκδοση τι έχει καινούργιο; ” Θα μπορούσες να μπεις στο link για να διαβάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το έβαλα sent from Mi9T pro ” Εγώ είμαι πάντως στην 1.06...ακόμα δεν μου έχει βγάλει αναβάθμιση. Εσύ την έκανες;” Χτες που το τσεκαρα όχι δεν είχε βγάλει, ίσως με φταίει που έχω την πειραγμενη έκδοση για να έχω ελληνικά, δεν ξέρω..., sent from Mi9T pro