Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 274.

• RE:

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από fatsas7: “Η καινούργια έκδοση τι έχει καινούργιο;” Θα μπορούσες να μπεις στο link για να διαβάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που το έβαλα sent from Mi9T pro

• Mi Band 4

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

εμφανίστηκε σε κάποιον το update ? gr.gizchina.com/2019/10/03/mi-…-neo-update-diathesimo-2/

• Xiaomi redmi k20 pro

paiktaras - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από karlesg: “vpn off, dns cloudflare, και χρησιμοποιώ stevenblack unified list. απλά να ξερεις ότι πρέπει από τις ρυθμίσεις εφαρμογών του miui να το αφήσεις χωρίς περιορισμούς στην εξοικονόμηση μπαταρίας, γιατί αλλιώς θα στο σταματάει από μόνο του. ” ok τα έκανα όλα αυτά που αναφέρεις, βλέπουμε . . . . . Να ρωτήσω , την εξοικονόμηση γενικά την έχουμε ενεργή ή όχι ?

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από karlesg: “Όσοι ασχολείστε με φωτογραφία gcam κλπ, καλό είναι να κάνετε ένα καινούριο νήμα αποκλειστικά για gcam ρυθμίσεις κλπ, για να τα βρίσκουμε εύκολα κι εμείς που δεν ασχολούμαστε! Αν κάποιος που ασχολείται βρει κάτι καλό, να μας το πει... Το blokada παίζει κανονικά. ” πες μου αν έκανες και τι ρυθμίσεις ? Το vpn στην εφαρμογή το έχεις on ? Eχεις αλλάξει dns ?

• Εχω το εξής θέμα σε ΜΙ9Τ PRO με global 10.3.2 Kάνω 2ο viber, πατάω στο εικονίδιο για να ανοίξει η εφαρμογή και μου γράφει ΄΄η άδεια απορρίφθηκε΄΄ και κλείνει. Οταν όμως πάω στην βασική εφαρμογή viber και πατήσω μου βγάζει επιλογή για τους δύο λογαριασμούς viber. wtf ??????

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “2. Η κλωνοποίηση είναι πάντα με δύο εικονίδια. ” ναι είναι αλλά αφού μπω στην εφαρμογή, δεν με αφήνει να έχω 2 εικονίδια viber σαν widget στην αρχική οθόνη ( launcher nova ) και όταν πάω στην καρτέλα όλες τις εφαρμογές και πατήσω επάνω ώστε να την ανοίξω μου βγάζει μήνυμα ΄΄η άδεια απορρίφθηκε΄΄

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

κάτοχος και εγώ του Μι9Τ pro έκδοσης 6/128 με miui global 10.3.2. και s.p 1-8-2019 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές χωρίς να πω ότι έχω πετάξει από την χαρά μου ( δεν ξέρω ίσως γερνάω ) Τρεις ερωτήσεις μιας και είναι ουσιαστικά η πρώτη επαφή μου με miui λειτουργικό : 1. Ποια έκδοση gcam αξίζει να δοκιμάσω ? 2. Εχω κάνει κλωνοποίηση το viper αλλά δεν μπορώ να έχω δύο εικονίδια της εφαρμογής, υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω ή είναι θέμα miui και παίζει μόνο με ένα εικονίδιο και μόλις πατήσε…

• Για να καταλάβω, σε mi band4 πρώτα περνάμε την 4.0.8 και μετά μέσω notify το αρχείο για τα ελληνικά; sent from my 1+3T

• Mi Band 4

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από echaosad: “Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα χαρακτηριστικά που μου έκανε εντύπωση. Γράφει ότι έχει Bluetooth 5.0 τι σημαίνει όμως στην πράξη αυτό? Ότι θα λειτουργεί μόνο με τηλέφωνα που έχουν bt5.0? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” όχι βέβαια, κανονικά δουλευει και με χαμηλότερες εκδόσεις

• Mi Band 4

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από daras: “Παράθεση από amavroudis: “Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.6 Stable] ” φιλε μου ειναι δικο μου, για να εχεις Αγγλικα πρεπει να εχεις Αγγλικη γλωσσα στο κινητο. Δεν ξερω με το Mi fit της κοινοτητας τι παιζειρωτα να σου πουν τα παιδια και εαν το θες ξερεις που θα με βρεις ” Παιδιά να ρωτήσω εσάς με το κινέζικο τι έχει γίνει τελικά... Είπαν ότι 1ο με το τελευταίο update ότι το έφτιαξ…

• Mi Band 4

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Δύο φορές βουτιές στην θάλασσα και όλα καλά sent from my 1+3T

• Mi Band 4

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

αυτό http://blog.geekbuying.com/2019/07/now-you-can-install-international-firmware-on-your-precious-mi-smart-band-4-2/ το έχει δοκιμάσει κανείς ?

• RE:

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από charlie_GR: “τα λουρακια απο το Mi band 3 ειναι συμβατα με το Mi band 4?” Ναι είναι sent from my 1+3T

• RE: Mi Band 4

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από teopanta1: “Ερωτήσεις για τους κατόχους. Η δόνηση είναι πιο δυνατή από το 3 επειδή το χρησιμοποιώ σαν ξυπνητήρι; Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλύτερη σε σχέση με το 3; Ποιες άλλες διαφορές βλέπεται σε σχέση με το 3; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δόνηση τα ίδια θα έλεγα, μπαταρία λογικά λίγο χειρότερη λόγω έγχρωμης οθόνης, απόκριση καλύτερη sent from my 1+3T

• RE:

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από paiktaras: “Το CH έχω αλλά οκ, γύρισα την γλώσσα στα αγγλικά του τηλ και είμαι οκ για τη ώρα και μέχρι τα παιδιά φτιάξουν τα πράγματα sent from my 1+3T ” Φίλε έχω την εντύπωση ότι αν βάλεις το mi band master και από εκεί διαλέξεις την γλώσσα του Band 4 αγγλικά και ας έχεις ελληνικά στο μενού αυτό θα παραμείνει αγγλικά.. Δοκίμασε το και πες μας.. Με ποιο mifit το δουλεύεις..? Εγω αρχικά με το official αλλά τώρα έχω το ελληνικό που υποστηρίζει και αναγνώριση.. Βγ…

• RE:

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παιδιά εγώ το δικό μου το έχω ευχαριστηθεί. Με ελληνικά στο κινητό μου έκανε αναβάθμιση κανονικά στα αγγλικά. Έχω όμως το international εσύ φίλε @paiktaras ποιο έχεις?? Έχω κατεβάσει και άλλα watchfaces μια χαρά και έφτιαξα κι δικό μου.. :thumbsup:” Το CH έχω αλλά οκ, γύρισα την γλώσσα στα αγγλικά του τηλ και είμαι οκ για τη ώρα και μέχρι τα παιδιά φτιάξουν τα πράγματα sent from my 1+3T

• Mi Band 4

paiktaras - - Mi Band

Μήνυμα

@zukas αυτό συνέβει με το τηλ στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά ως γλώσσα ?

• Eίχες δίκιο, γύρισα στα αγγλικά το τηλ και μόλις συνδέθηκε εμφανίστηκαν τα πάντα στα αγγλικά. Οπότε για την ώρα το αφήνω έτσι και περιμένω το δικό σας firmware ?

• οκ την απεγκατέστησα και εγκατέστησα την επίσημη μέσα από το playstore , την 4.0.6 , έκανε ακόμα ένα update, η εφαρμογή είναι κανονικά στα Ελληνικά, το miband όμως παραμένει στα κινέζικα ........