Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 274.
-
Μεταφέρω και εδώ το μήνυμα που έγραψα πριν από λίγο στο νήμα του band4: Σήμερα το παρέλαβα και εγώ, το έβαλα για φόρτιση και γύρω στο 60% το έβγαλα και το σύνδεσα με το εδώ mifit 4.0.5 , συνδέθηκε και έκανε αναβαθμίσεις και μάλιστα στον καιρό μου βγάζει Ελληνικά χωρίς όμως το τελικό ς στο υπομενού Δεν μπορώ να βρω όμως το τρόπο να αλλάξω την γλώσσα στο κεντρικό μενού από κινέζικα σε Αγγλικά, που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση ?
-
Σήμερα το παρέλαβα και εγώ, το έβαλα για φόρτιση και γύρω στο 60% το έβγαλα και το σύνδεσα με το εδώ mifit 4.0.5 , συνδέθηκε και έκανε αναβαθμίσεις και μάλιστα στον καιρό μου βγάζει Ελληνικά χωρίς όμως το τελικό ς στο υπομενού Δεν μπορώ να βρω όμως το τρόπο να αλλάξω την γλώσσα στο κεντρικό μενού από κινέζικα σε Αγγλικά, που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση ?
-
Η πλάκα είναι ότι θα ρωτάμε άτομα που δεν το έχουν στην κατοχή τους ακόμα sent from my 1+3T
-
Πολύ καλή η ερώτηση του @geozn8 , επειδή και εγώ αύριο παραλαμβάνω θα με ενδιέφερε και εμένα η απάντηση sent from my 1+3T
-
Α ααααα , μην μας λες τέτοια @dnomikos sent from my 1+3T
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ εναλλάξ το 3 και το 4 , μόνο το 4 θα είναι σε λειτουργία στο υπάρχον account. Απλά δεν θέλω να χάσω τα παλιά δεδομένα sent from my 1+3T
-
Eρώτηση και από μένα, αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το Mi band 3 με την ΄΄δικιά΄΄ μας έκδοση mi fit 4.0.5, την άλλη εβδομάδα λογικά θα έχω το 4, μπορώ να το συνδέσω ως 2ο band στην εφαρμογή ώστε να μην χάσω τα δεδομένα μου ?
-
Παράθεση από marsele: “Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος του mi band 2 και τόσο καιρό σκεφτόμουν να κάνω την μετάβαση σε xiaomi verge λόγω της amoled οθόνης αλλά όταν είδα ότι βγήκε το mi band 4 μου καρφώθηκε να το αγοράσω.Η κινέζικη έκδοση από banggood (το έχω βρει περίπου στα 29 ευρω τελική τιμή με priority direct mail) έχει κάποιες διαφορές όσον αφορά τις λειτουργίες ή μόνο το ότι υποστηρίζει κινέζικα και αγγλικά;;” Καμία διαφορά εκτός από τις γλώσσες υποστήριξης sent from my 1+3T
-
Xiaomi Mi Band 4 – Κύρια χαρακτηριστικά - 0.95-inch (120 x 240 pixels) AMOLED 24bit color touch screen display with up to 400 nits brightness, 2.5D scratch-resistant glass - Shows time, steps, heart rate, activities, weather, notifications from apps, calls and more - Microphone for voice assistant - Photoplethysmography (PPG) / Heart rate sensor - Monitors your fitness and tracks your sleep, Sedentary reminder - Tri-axis Accelerometer + Tri-axis Gyro, Capacitive Wear Monitoring Sensor - 22.1g / …
-
Μια από τα ίδια και σε εμένα, καμία αναβάθμιση στο band sent from my 1+3T
-
Παράθεση από zaxosg: “Βγήκε νέο firmware 2.2.0.42 για το Mi Band 3 που προσθέτει λειτουργία factory reset. ” η μόνη αλλαγή ή βρήκες και κάποια άλλη ?
-
σε εμένα με την default επιλογή λειτουργεί σωστά ο καιρός
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από paiktaras: “αυτό Xiaomi Mi Band 3: νέα αναβάθμιση διαθέσιμη, θα «λύσει» τα χέρια σε πολλούς! το είδατε ? ” Καλημέρα.. Παικταρα όσοι έχουμε το νέο Mi Fit από εδώ έχουμε και αυτήν την δυνατότητα του διαδρόμου με το νέο firmware ” Eπειδή πέρασα το mifit 3.5.5 απλά την Κυριακή χωρίς να το τσεκάρω καθόλου, μου λες ότι εμπεριέχεται σε αυτή την αναβάθμιση ?
-
αυτό Xiaomi Mi Band 3: νέα αναβάθμιση διαθέσιμη, θα «λύσει» τα χέρια σε πολλούς! το είδατε ?