Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 274.
-
Στο άρθρο αναφέρει "Συνδέεται φυσικά με την εφαρμογή Mi Fit" sent from my 1+3T
-
Ετοιμαστείτε παλληκάρια ....... Xiaomi Hey+ Smartband: δικό σου το Mi Band 3 με έγχρωμη οθόνη στα 43€! - GizChina Greece
-
αρα πρώτα σβήνουμε την 3.5.3,μετά εγκατάσταση την 3.5.4 add τα στοιχεία μας και είμαστε οκ ?
-
Στο apkmirror εμφανίστηκε Mi fit 3.5.4
-
Και εγώ μέσα για την κίνηση sent from my 1+3T
-
Kαλησπέρα, τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω την συσκευή από banggood ελπίζω, την έκδοση 6/128 global , ή από κάποιο τέλος πάντων μαγαζί από Κίνα που μπορώ να να εμπιστευτώ, αναμένω λοιπόν την κατάλληλη στιγμή και μαγαζί για τιμή κοντά στα 350-360 ευρώ. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με miui θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το τι πρέπει να προσέξω κατά την έναρξη - ρύθμιση της συσκευής. Σε γενικές γραμμές να αναφέρω ότι με Oneplus που είμαι τα τελευταία 4+ χρόνια ξεκλείδωνα τον booloader - πέρ…
-
@dnomikos, θα πρότεινα στις επόμενες εκδόσεις που θα φτιάξετε αν είναι τεχνικά εφικτό ή στο ποστ ή στην έκδοση να υπάρχει μια ημερομηνία έκδοσης ώστε να μην υπάρχουν απορίες τι περνάμε και από πού. Συνεχίστε την ωραία δουλειά sent from my 1+3T
-
η νέα έκδοση είναι αυτή στο τέλος του 1ου ποστ ? Και αν ναι τι κάνουμε , απεγκατάσταση της παλιάς και εγκατάσταση και μετά ενημέρωση μέσα από αυτή ?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paiktaras: “αυτό που καταλαβαινω είναι ότι περνάς μέσω της εφαρμογής [i]Notify & Fitness for Mi Band το αρχείο με κατάληξη res , το άλλο αρχείο με κατάληξη fw πως το περνάς ? Και τέλος...το mi fit το έχεις εγκατεστημένο ή όχι ?[/i] ” 1. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περνάς και το res.2. Ναι εγκατεστημένο ” τελευταία ερώτηση, πρώτα το fw και μετά το res ?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paiktaras: “σε ενός φίλου σήμερα πήγα να το κάνω Ελληνικό με τον εδώ τρόπο, έκανα απεγκατάσταση της original mi fit , εγκατάσταση μετά της Ελληνικής, είσοδο με Mi λογαριασμό ,pair κανονικά αλλά την αναβάθμιση δεν μου την κατέβασε ......τι μπορεί να έκανα λάθος ? ” Αφού είχε την official εφαρμογή, του είχε ήδη περάσει μέσα το 1.6.0.16. Θα πρέπει να βάλετε μόνοι σας και τα 2 αρχεία firmware και resources από την πρώτη σελίδα. ” στην 1η σελίδα αναφέρει : εγκαθισ…
-
σε ενός φίλου σήμερα πήγα να το κάνω Ελληνικό με τον εδώ τρόπο, έκανα απεγκατάσταση της original mi fit , εγκατάσταση μετά της Ελληνικής, είσοδο με Mi λογαριασμό ,pair κανονικά αλλά την αναβάθμιση δεν μου την κατέβασε ......τι μπορεί να έκανα λάθος ?
-
Πάντως θα ήταν πολύ καλό μιας και υπάρχει από ότι φαίνεται η δυνατότητα να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις των αναπάντητων
-
Παράθεση από drivth: “Αυτό λέμε, ούτε εγώ έχω miui.Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από drivth: “Εμένα τι έχει μάλλον λόγω custom rom. Ιδού: Παράθεση από vanni: “όχι σε μένα δεν εμφανίζει το τηλέφωνο σαν εφαρμογή και να την επιλέξω. ” 2522744972d683eea3813d673d32e5b3.jpg ” θα το δοκιμάσω το απόγευμα αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί δεν το έχω σε κινητό με Miui ” ” Μόλις το τσέκαρα, δεν εμφανίζει , στις ρυθμίσεις το εισερχόμενη κλήση είναι ενεργό καθώς και μέσα στην ρυθμιση αυτή είναι on ο…
-
Παράθεση από alnikou: “ερώτηση : ανοίγω το miwifi πάω ρυθμίσεις μετά WI-FI settings επάνω επάνω λεει Dual-bend WI-FI αν ενεργοποιήσω τον διακόπτη τι γίνετε ? να σας πω ότι έχω δυο ρουτερ ένα το απλό και ένα το 3G. θελω να μάθω θα δουλεύουν και οι δυο μπάντες αυτόματα ? η θα έχω πρόβλημα με την 2.4 ? ” Εχουμε μήπως κάποια απάντηση για αυτό το ερώτημα ?
-
Παράθεση από drivth: “Εμένα τι έχει μάλλον λόγω custom rom. Ιδού: Παράθεση από vanni: “όχι σε μένα δεν εμφανίζει το τηλέφωνο σαν εφαρμογή και να την επιλέξω. ” 2522744972d683eea3813d673d32e5b3.jpg ” θα το δοκιμάσω το απόγευμα αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί δεν το έχω σε κινητό με Miui
-
To παρέλαβα και εγώ χτες και πέρασα το Ελληνικό firmware,όλα καλά.....μία ερώτηση όμως έχω , έχω ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στις κλήσεις, οκ κτυπάει το τηλ δεν το σηκώνω, πάω στο band στο μενού των κλήσεων αλλά δεν βρίσκω με ποιον τρόπο μπορώ να δω την αναπάντητη στην οθόνη του