Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 274.

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

paiktaras - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Την ματιασα, από χτες εμένα είναι offline συνεχώς, ενώ μια άλλη 720 στο ίδιο ρούτερ δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά βγήκα από τον λογαριασμό, έκανα reset τις κάμερες και μετά πάλι εγκατάσταση και login και δείχνει να λειτουργούν. Με έδειχνε offline είτε από wifi είτε από data. Είχα και έχω συνδεθεί στο region > mainland china sent from my TV using UHF signals !

• RE:

paiktaras - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από Jiasios: “Δοκιμασε τες σε νεο καθαρο λογαριασμο να δεις τι παιζει.” Παράθεση από paiktaras: “Βρε παιδιά τι θα κάνω; Δύο κάμερες έχω, μια 1080 και μια 720 και εδώ και ένα μήνα σχεδόν, καμία δεν λειτουργεί σωστά μέσω της εφαρμογής. Τις έχω σβήσει και περάσει πολλές φορές ξανά αλλά μάταια. sent from my TV using UHF signals !” Εννοείς να φτιάξω νέο λογαριασμό μέσα από το apk ? sent from my TV using UHF signals !

• Βρε παιδιά τι θα κάνω; Δύο κάμερες έχω, μια 1080 και μια 720 και εδώ και ένα μήνα σχεδόν, καμία δεν λειτουργεί σωστά μέσω της εφαρμογής. Τις έχω σβήσει και περάσει πολλές φορές ξανά αλλά μάταια. sent from my TV using UHF signals !

• RE:

paiktaras - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera-$27.14 and Online Shopping | GearBest.com Mobile ποιος θα μπορέσει να μου εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έχω ηχητικό στις ειδοποιήσεις της παραπάνω κάμερας. Βίντεο γράφει κανονικά αλλά δν μου βγάζει ειδοποίηση ηχητική ή στην notification bar Sent from my 1+3T” Παράθεση από Jiasios: “Οι περισσότερες καμερες εχουν ακομα το γνωστό πρόβλημα των ειδοποιήσεων. Δεν είσαι ο μόνος αν αυτο σε παρηγορεί.” Και τι κάνουμε ; περιμένουμε…

• Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera-$27.14 and Online Shopping | GearBest.com Mobile ποιος θα μπορέσει να μου εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έχω ηχητικό στις ειδοποιήσεις της παραπάνω κάμερας. Βίντεο γράφει κανονικά αλλά δν μου βγάζει ειδοποίηση ηχητική ή στην notification bar Sent from my 1+3T

• Σε εμένα και με την 5.1.29 ειδοποίηση από κάμερα δεν μου έρχεται Sent from my 1+3T

• Γιατί στην mi home 5.1.1 δεν μπορώ να βρω την ενεργοποίηση κίνησης; Εδιτ Το βρήκα αφού έβαλα αγγλικά ως γλώσσα Sent from my 1+3T

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από paiktaras: “Πριν από λίγο βρήκα update με κωδικό 3.3.3.25 το οποίο και πέρασα και η κάμερα λειτουργεί μια χαρά.Μάλιστα η εφαρμογή mi home με αφήνει να αλλάξω την περιοχή από China σε Ευρώπη αλλά δεν έχει Μέσα κάμερες ώστε να περάσω την δικιά μου. Sent from my 1+3T ” δλδ βλέπεις κανονικά μέσα από το mi home?πριν δεν δουλεύε? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Όχι, αφού γράφω ότι δεν υπάρχει κάμερα να επιλέξω…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Παράθεση από paiktaras: “Πριν από λίγο βρήκα update με κωδικό 3.3.3.25 το οποίο και πέρασα και η κάμερα λειτουργεί μια χαρά.Μάλιστα η εφαρμογή mi home με αφήνει να αλλάξω την περιοχή από China σε Ευρώπη αλλά δεν έχει Μέσα κάμερες ώστε να περάσω την δικιά μου. Sent from my 1+3T” δλδ βλέπεις κανονικά μέσα από το mi home? πριν δεν δουλεύε? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Όχι, αφού γράφω ότι δεν υπάρχει κάμερα να επιλέξω.Απλά παλιότερα εάν επέλεγες Ευρώπη δεν συνδέοσο…

Μήνυμα

Πριν από λίγο βρήκα update με κωδικό 3.3.3.25 το οποίο και πέρασα και η κάμερα λειτουργεί μια χαρά.Μάλιστα η εφαρμογή mi home με αφήνει να αλλάξω την περιοχή από China σε Ευρώπη αλλά δεν έχει Μέσα κάμερες ώστε να περάσω την δικιά μου. Sent from my 1+3T

Μήνυμα

Νέα αναβάθμιση εμφανίστηκε σήμερα με κωδικό 3.2.0.30 Την πέρασα κανονικά, νομίζω ότι βλέπω λίγο καλύτερα χρώματα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Με app 4.1.26 και firmware 3.0.4.20 (τελευταία δηλαδή) όλα δουλεύουν καλά.” Mia από τα ίδια και εμένα.σωστή λειτουργία, Καλά χρώματα, άμεσες ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

paiktaras - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από newsformobiles: “Σήμερα πάντως έβγαλε νέα αναβάθμιση 4.1.26. Για βάλτε την μήπως διορθώσει τα προβλήματα. Επίσης η τελευταία έκδοση της εφαρμογής για την κάμερα είναι η Yeelight 2.3.20.” Που βρήκες την 4.1.26 ? Η 4.1.25 δεν είναι η τελευταία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Update σήμερα με αριθμό έκδοσης 3.0.4.9 Τι αλλαγές έχει δεν γνωρίζω και δεν βρήκα κάτι ψάχνοντας λίγο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

paiktaras - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από nikos153: “Καλησπέρα H εφαρμογή αυτή παίζει σε αυτήν την κάμερα ? Original Xiaomi 1080P Smart Web IP Camera 2017 Newest Xiaomi Mi Mijia 1080P Camera 32803381342.html Ευχαριστώ” Ποια είναι αυτή η εφαρμογή; LINK? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Εγώ θα ντρεπόμουν να πω πως ρώτησα χωρίς να κάνω τα απαραίτητα. Είναι κρίμα για τον κόσμο που τρέχει να απαντήσει την κάθε απορία μας να ρωτάμε πριν κάνουμε τα βασικά.” Καλά εσύ ντρεψου και μην ρωτάς , εγώ δεν ρώτησα, ποσταρα απλώς Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Δεν είπα πουθενά την φράση έχει αλλάξει. Είπα παραμετροποίηση του ρούτερ. Μπορεί να είναι από την αρχή έτσι ρυθμισμένο το ρούτερ που να μην αφήνει. Σε ένα τρίτο ρούτερ δοκίμασες;” Τελικά έκανα ένα restart την κάμερα και όλα οκ για την ώρα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Τότε υπάρχει κάποια παραμετροποίηση στο άλλο ρούτερ που σε μπλοκάρει” Τίποτα δεν έχει αλλάξει, το ρούτερ στην δουλειά μου είναι και ξέρω ανά πάσα στιγμή αν και τι έχει αλλάξει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Δύο ημέρες τώρα η δική μου αρνείται να συνδεθεί εκτός οικιακού Wi-Fi. Το κουφό είναι ότι με data συνδέεται κανονικά :confused: Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk