Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 562.
-
Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από movieland: “Το νεότερο είναι να πήρες αυτό που παρήγγειλες ή τα χρήματα πίσω. ” Δηλαδή δεν απαντάω και η υπόθεση θα κλείσει; Διότι δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ και τόσες μέρες οπότε θα πρέπει να περιμένω τα λεφτά μου πίσω..σωστά; ” Πρέπει να απαντήσεις γιατί αν κλείσει ή υπόθεση θα χάσεις τα χρήματα σου.
-
Παράθεση από 8@nos: “Ναι και το πρόβλημα με το 3.2 είναι ότι ακόμα και να κάνεις format data αν χρειαστεί να το ξαναφλασάρεις πάλι password θα σου ζητάει, είπαμε έχει ακόμα τα θεματάκια του στο santoni Το link για το 3.1 είναι το ίδιο με το άλλο απλά κοίτα κάτω κάτω....Πάτα εδώ καλύτερα να το κατεβάσεις αμέσως χωρίς να ψάχνεις ” Παιδιά ευχαριστώ πολύ είστε καταπληκτικοί, ακόμα και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, το link που είναι κάτω κάτω μου βγάζει μετά το κατέβασμα ότι είναι κατεστραμμένο και το κα…
-
Την κάτσαμε την βάρκα, παιδιά βοήθεια, αφού ξεκλείδωσα κανονικά και με τον νόμο τον bootloader ακολούθησα αυτό τον οδηγό: Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. ευλαβικά και με μεγάλη προσοχή, όλα πήγαν κατ ευχήν μέχρι το σημείο που στο recovery έπρεπε να κάνω advanced wipe dalvic κτλ. αλλά δεν μπορούσε να κάνει μου έγραφε ότι πρέπει να κάνω format, έτσι πήγα πίσω και επέλεξα reboot, εδώ και 40 λεπτά (μόνιμα πλέον και είναι ζεστό από κάτω) έχει με…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όποια θες βάζεις, προσωπικά βάζω developer, είναι πιο εύκολο να βρεις από Παρασκευή σε Παρασκευή μία ρομ που να λειτουργεί όπως θες :)” Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι της συζύγου αν σημειώσω ότι το δικό μου (mi4c) έχει ακόμη την 8.2 stample καταλαβαίνεις τι γίνεται. Πάντως αν όλα πάνε καλά με το redmi νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξαραχνιάσω και το δικό μου. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 25th 2018, 11:49pm =============== Γεια σας παιδ…
-
Παράθεση από 8@nos: “Όχι και με τη stable ξεκλειδώνει ” Από ότι ξέρω αυτό έχει την global. =============== Ιαν 25th 2018, 1:29am =============== Παράθεση από movieland: “Παράθεση από 8@nos: “Όχι και με τη stable ξεκλειδώνει ” Από ότι ξέρω αυτό έχει την global. ” Τώρα μου κατεβάζει OTA την MIUI 9.1.1.0 Σταθερή, τελικά ποια θέλει για να πάω για ξεκλείδωμα?
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από movieland: “Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ είναι official, το πρώτο που θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι factory reset να δούμε εάν στρώσει. Φυσικά πρώτα αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές γιατί θα χαθούν όλα, ειδικά εάν δεν συγχρονίζονται σε κάποιο account ” Official κινέζικη? Γιατί τότε δεν το βλέπει το mi pc suite? ” Official global φοράς. ” Λίγο αργά κατάφερα να μπω στο φόρουμ, αλλά έχω πρόβλημα έβαλα το τηλέφωνο σε recovery και είναι τα πάντα κινέζικα, δύσ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ είναι official, το πρώτο που θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι factory reset να δούμε εάν στρώσει. Φυσικά πρώτα αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές γιατί θα χαθούν όλα, ειδικά εάν δεν συγχρονίζονται σε κάποιο account ” Official κινέζικη? Γιατί τότε δεν το βλέπει το mi pc suite?