Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 562.

• Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από movieland: “Το νεότερο είναι να πήρες αυτό που παρήγγειλες ή τα χρήματα πίσω. ” Δηλαδή δεν απαντάω και η υπόθεση θα κλείσει; Διότι δεν έχει αλλάξει τίποτα εδώ και τόσες μέρες οπότε θα πρέπει να περιμένω τα λεφτά μου πίσω..σωστά; ” Πρέπει να απαντήσεις γιατί αν κλείσει ή υπόθεση θα χάσεις τα χρήματα σου.

• Το νεότερο είναι να πήρες αυτό που παρήγγειλες ή τα χρήματα πίσω.

• Παράθεση από 8@nos: “Ναι και το πρόβλημα με το 3.2 είναι ότι ακόμα και να κάνεις format data αν χρειαστεί να το ξαναφλασάρεις πάλι password θα σου ζητάει, είπαμε έχει ακόμα τα θεματάκια του στο santoni Το link για το 3.1 είναι το ίδιο με το άλλο απλά κοίτα κάτω κάτω....Πάτα εδώ καλύτερα να το κατεβάσεις αμέσως χωρίς να ψάχνεις ” Παιδιά ευχαριστώ πολύ είστε καταπληκτικοί, ακόμα και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, το link που είναι κάτω κάτω μου βγάζει μετά το κατέβασμα ότι είναι κατεστραμμένο και το κα…

• Ώπα ρε συ το έκανα και άνοιξε στο recovery και μου ζητάει password. =============== Ιαν 29th 2018, 2:56am =============== Κανένα λινκ για την twrp 3,1 santoni?

• Επίσης δεν υπάρχει ποια το κινητό στο pc.

• Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά αλλά το κινητό δεν σβήνει ούτε ανοίγει σε fastboot ή recovery πατώντας το power κλείνει και ανοίγει σε δευτερόλεπτα στο mi logo το ίδιο και με power +-.

• Την κάτσαμε την βάρκα, παιδιά βοήθεια, αφού ξεκλείδωσα κανονικά και με τον νόμο τον bootloader ακολούθησα αυτό τον οδηγό: Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά.. ευλαβικά και με μεγάλη προσοχή, όλα πήγαν κατ ευχήν μέχρι το σημείο που στο recovery έπρεπε να κάνω advanced wipe dalvic κτλ. αλλά δεν μπορούσε να κάνει μου έγραφε ότι πρέπει να κάνω format, έτσι πήγα πίσω και επέλεξα reboot, εδώ και 40 λεπτά (μόνιμα πλέον και είναι ζεστό από κάτω) έχει με…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από movieland: “Εμένα το sms με την άδεια ξεκλειδώματος ήρθε 10 λεπτά μετά την αίτηση. ” Κανε μια προσπάθεια για να αρχίσουν να μετράνε οι ώρες ” Έκανα φίλε, ευχαριστώ.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Εμένα το sms με την άδεια ξεκλειδώματος ήρθε 10 λεπτά μετά την αίτηση.

• Παράθεση από fog: “Είναι εντάξει αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι σε 71 ώρες θα ξεκλειδώσεις. Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, απλά περιμένεις να περάσουν οι ώρες και ξανατρέχεις το miunlock. ” Ευχαριστώ πολύ, αναμένω.

• RE:

movieland - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όποια θες βάζεις, προσωπικά βάζω developer, είναι πιο εύκολο να βρεις από Παρασκευή σε Παρασκευή μία ρομ που να λειτουργεί όπως θες :)” Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι της συζύγου αν σημειώσω ότι το δικό μου (mi4c) έχει ακόμη την 8.2 stample καταλαβαίνεις τι γίνεται. Πάντως αν όλα πάνε καλά με το redmi νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξαραχνιάσω και το δικό μου. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Ιαν 25th 2018, 11:49pm =============== Γεια σας παιδ…

• Παράθεση από NasDriver: “Από τη στιγμή που έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader ναι ” Thanks again. Μπορώ να βάλω την Aroma stable?

• @NasDriver Καλημέρα, αυτόν τον οδηγό να ακολουθήσω για να το κάνω δικό μας? Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..

• Παράθεση από 8@nos: “Όχι και με τη stable ξεκλειδώνει ” Από ότι ξέρω αυτό έχει την global. =============== Ιαν 25th 2018, 1:29am =============== Παράθεση από movieland: “Παράθεση από 8@nos: “Όχι και με τη stable ξεκλειδώνει ” Από ότι ξέρω αυτό έχει την global. ” Τώρα μου κατεβάζει OTA την MIUI 9.1.1.0 Σταθερή, τελικά ποια θέλει για να πάω για ξεκλείδωμα?

• Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω. =============== Ιαν 25th 2018, 12:44am =============== Παράθεση από movieland: “Ευχαριστώ παιδιά θα δοκιμάσω. ” Τελικά με wipe all data το τηλέφωνο συνήλθε, ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια, τώρα για να ξεκλειδώσω τον bootloader πρέπει να βάλω την developer?

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από movieland: “Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ είναι official, το πρώτο που θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι factory reset να δούμε εάν στρώσει. Φυσικά πρώτα αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές γιατί θα χαθούν όλα, ειδικά εάν δεν συγχρονίζονται σε κάποιο account ” Official κινέζικη? Γιατί τότε δεν το βλέπει το mi pc suite? ” Official global φοράς. ” Λίγο αργά κατάφερα να μπω στο φόρουμ, αλλά έχω πρόβλημα έβαλα το τηλέφωνο σε recovery και είναι τα πάντα κινέζικα, δύσ…

• Παράθεση από NasDriver: “Το mi pc suite δεν αναγνωρίζει συσκευές με android 6 ή νεότερο, έχει σταματήσει η ενημέρωσή του...το θες απλά για τους drivers που βάζει ” Δεν το ήξερα φίλε, θα το κάνω το βράδυ ένα fc και βλέπουμε, ευχαριστώ πολύ.

• Παράθεση από NasDriver: “Η ρομ είναι official, το πρώτο που θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι factory reset να δούμε εάν στρώσει. Φυσικά πρώτα αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές γιατί θα χαθούν όλα, ειδικά εάν δεν συγχρονίζονται σε κάποιο account ” Official κινέζικη? Γιατί τότε δεν το βλέπει το mi pc suite?