Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 562.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ας δούμε πρώτα ποια ρομ έχει, μπορεί αν είναι official να θέλει ένα απλό factory reset ” Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι για την άμεση απάντηση, απλά το τηλέφωνο είναι πολύ μπερδεμένο για παράδειγμα είναι σε flight mode και επάνω δείχνει φουλ σήμα, αλλάζω ρυθμίσεις και τις επαναφέρει, η ώρα μέσα στις ρυθμίσεις είναι εντάξει αλλά επάνω αριστερά λάθος, κάνω αλλαγές στην μπάρα ειδοποιήσεων και δεν αλλάζει τίποτα.
-
Γεια σας παίδες μετά από αρκετό καιρό, μια βοήθεια θέλω, αγόρασα το redmi 4x για την γυναίκα μου αλλά έχει μέσα μία απαράδεκτη ρομ 9 κάτι σταθερή λέει, το τηλέφωνο υπολειτουργεί είναι χάλια, ο bootloader είναι κλειδωμένος, εδώ τώρα (γιατί τα έχω ξεχάσει) η μόνη λύση είναι china developer με mi flash tool? ή έχετε καμιά άλλη λύση. Φωτο μπορώ να βάλω το βράδυ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ίδια περίπτωση είμαστε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές από την πρώτη στιγμή.
-
@gkalen ευχαριστώ πολύ, θα το παλέψω.
-
@amigagr εσύ την πέρασες?
-
Παράθεση από gkalen: “ΓΙΑ ΤΟ Libra Η νέα Ρομ είναι android 7.0 , θα ακολουθηθεί η διαδικασία όπως και με τη developer.. για όσους είναι ακόμα σε 5.1 lollipop , με την προηγούμενη stable δηλαδή .. Θα βάλετε το TWRP από την Ρομ 8.2.3.0 .. είναι μέσα στο φάκελο recovery Μετά θα μπορείτε να φλασαρετε την 8.2.3.0 , ίσως χρειαστεί factory reset , μπορείτε να δοκιμάσετε όμως να τη βάλετε πάνω από την προηγούμενη .. Εννοείται ότι τσεκαρουμε bootloader μετά την εγκατάσταση της Ρομ για όσους έρχονται από …
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis1_: “Παράθεση από movieland: “Παράθεση από Giannis1_: “Καλησπερα, κατοχος mi4c εβαλα την nougat και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω τον bootloader βγαζει Current account is different from the account info on the device. Εχω δοκιμασει την εφαρμογη που "αλλαζει" IP αλλα παλι τα ιδια. ( απο developer setts εχω ανοιχτο το OEM unlock) Καποια ιδεα? ” Πως το έκανες αυτό ρε φίλε? ” Τι ενοεις? Οταν λεω "αλλαζει IP ενοω την Hotspot shield που προτεινεται στην 1η σελιδα. Κανω καποιο λαθος στ…
-
Παράθεση από gkalen: “@movieland Ναι , την βάζεις από πάνω , τα θέματα που διαβάζεις είναι λόγω μετακίνησης από android 6.0 σε 7.0 και αντίστροφα , εσύ δεν έχεις βάλει android 7.0 ακομα , μπορείς να προχωρήσεις σε εγκατάσταση της αναβάθμισης. Όταν είναι να περάσεις σε Android 7.0 τοτε αλλάζει λίγο η διαδικασία , πρέπει ν'αλλαξεις το twrp και μετά να ξεκλειδώσεις και bootloader ξανά. ” Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση, όμως μία απορία εγώ είμαι σε android 5 πως γίνεται αυτό?
-
Επειδή λίγο μπερδεύτηκα (πάλι) έχω την 8.1.3.0, την καινούργια την βάζω απλά από πάνω ή θέλει FC? =============== Φεβ 23rd 2017, 2:02pm =============== Παράθεση από movieland: “Επειδή λίγο μπερδεύτηκα (πάλι) έχω την 8.1.3.0, την καινούργια την βάζω απλά από πάνω ή θέλει FC? ” Ξέρω ότι δεν χρειάζεται FC αλλά κάπου διάβασα ότι είναι android 6.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis1_: “Καλησπερα, κατοχος mi4c εβαλα την nougat και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω τον bootloader βγαζει Current account is different from the account info on the device. Εχω δοκιμασει την εφαρμογη που "αλλαζει" IP αλλα παλι τα ιδια. ( απο developer setts εχω ανοιχτο το OEM unlock) Καποια ιδεα? ” Πως το έκανες αυτό ρε φίλε?
-
Μπράβο μας παιδιά συγχαρητήρια πραγματικά εδώ μέσα όλοι είστε, είμαστε απίστευτοι.
-
Μπήκε και η 11795.