Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 562.
-
Ψόφιοι για τρολάρισμα είστε .
-
+1 εγώ παιδιά ρίχνω στάνταρ 2 την ημέρα μπορεί καμιά φορά και 3.
-
Σε λίγο και οι Βιετκόνγκ θα μας ψηφίζουν + ξανά.
-
+1 Again and again 8870 MIUI GREECE FOREVER!!!!!!!!!!!!
-
@MIUI_ART ξέρεις ότι είμαι μεταλορύχος.
-
Και μία ακόμη σήμερα, πάμε γερά παιδιά, μετάλλιο δεν βλέπω όμως και έχω ψηφίσει πολλές φορές..
-
+1 και σήμερα.
-
Μία ακόμα +1. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 από 6977...619.
-
Ψήφισα και εγώ και θα το κάνω κάθε μέρα, νομίζω ως movieland γιατί μου το έβγαλε με τον αριθμό του κιμητού μου, πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. =============== Ιαν 1st 2017, 11:28pm =============== Παιδιά όντως ψήφισα σαν 6977......... πως μπορώ να το αλλάξω αυτό μπήκα στον λογαριασμό μου και δεν βλέπω επιλογή για αλλαγή user.
-
Παράθεση από movieland: “Την καινούργια την έβαλε κανείς στο mi 4c για να πει εντυπώσεις, σχετικά με αυτά που διάβασα με swiftkey facebook κτλ. ” Δεν πήρα απάντηση και πόσο να αντέξω, την σβουντούρισα (κλεμμένο από σκώληξ) και no problem με fb και swiftkey για περαιτέρω εντυπώσεις θα επανέλθω, πάντως η προηγούμενη δεν ήταν καλή για μένα (mi 4c) είχα 4-5 κρασσαρίσματα (κολλήματα) που δεν είχα ποτέ με όλες τις προηγούμενες stable & stable gkalen, see you later xiaomigators.
-
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Την καινούργια την έβαλε κανείς στο mi 4c για να πει εντυπώσεις, σχετικά με αυτά που διάβασα με swiftkey facebook κτλ.
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
ΜήνυμαΓια το mi4c πότε θα υπάρξει αναβάθμιση σε android 6? γνωρίζει κανείς, πρέπει να είναι η 4η φορά που ρωτάω στο φόρουμ αλλά ουδεμία απόκριση, μάλλον άγνωσται αι βουλέ.
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
ΜήνυμαΤι λέτε βρε παιδιά ακόμη σε 6 δεν πήγαμε.
-
Παράθεση από DownUnder: “Για να πάω. Από gkalen σε xtrv πρέπει να κάνω όλα τα wipes? ” Δεν χρειάζεται την περνάς απλά από πάνω, στο τέλος αν θέλεις κάνεις wipe cache & dalvic.
-
Μετά τις stable 7.0.9.0, 8.0.2.0, 8.0.5.0, 8.0.5.0 gkalen με την xtrv το κινητό πρώτη φορά κράσαρε πάγωσε εντελώς χωρίς να το δουλεύω και συνήλθε με επανεκίνηση, τις πρώτες 2 μέρες είχε μία αστάθεια αλλά νομίζω τώρα έστρωσε, η μπαταρία στην αρχή τελείωνε πιο γρήγορα από την gkalen μετά 2-3 φορτίσεις όμως ανέβηκε πολύ.