Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 562.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από gkalen: “@movieland Επελεξε fastboot αλλά να έχεις τη συσκευή συνδεδεμένη στο usb και τσεκαρε αν τώρα κάθεται ή κάνει πάλι reboot ?? Σε μερικές συσκευές δουλεύει έτσι το fastboot .. ” Έχεις δίκιο φιλαράκι θέλει usb.
-
Παράθεση από amigagr: “και στο δικο μου δεν εχει σχετικη επιλογη αλλά μπαινει κανονικα σε fastboot ” Χωρίς usb?
-
@gkalen ευχαριστώ θα το δοκιμάσω το βράδυ.
-
Παράθεση από gkalen: “@movieland Για τσεκαρε στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές , έχεις ενεργοποιησει την επιλογή fastboot ??? Ή μήπως δεν την έχει στη συσκευή σου ?? ” Δεν βρίσκω εκεί κάποια επιλογή για fastboot.
-
Γεια και από μένα πέρασα την 8.1.2.0, φαίνεται να πηγαίνει καλά η μπαταρία δείχνει να φεύγει πιο γρήγορα αλλά θα το δούμε αυτό, το πρόβλημα είναι ότι και σε αυτή και στην gkalen stable που είχα πριν δεν μπαίνει το τηλέφωνο σε fastboot ανοίγει το εικονίδιο του fastboot και μετά κλείνει η συσκευή.
-
Thanks @amigagr.
-
Καλημέρα αν την περάσω τώρα περιλαμβάνει το sms ή θα πρέπει να το βάλω ξεχωριστά.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Το μόνο που δεν έκανε είναι οδηγό πως να κάνεις οδηγό ” Μην βάζεις ιδέες. thanks @NasDriver
-
Παράθεση από mixaliscy: “10 ευρώ το χρόνο Χρηστο μου. Μου επαναφέρει τα πάντα μέχρι το πρωί ... Είναι πολύ καλό ” Καλησπέρα, ποιο πρόγραμμα είναι αυτό και που πληρώνεις τα 10 ευρώ?
-
@amigagr ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Γεια σας παίδες, έχω εδώ και καιρό την 5.1.1.libra THUNDER stable V8.0.5.0 είμαι πολύ ευχαριστημένος (εκτός από την μπαταρία), να δοκιμάσω την XTRV-Stable V8.1 ROM ή να περιμένω?
-
mp3 ως ήχος κλήσης
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε.
-
mp3 ως ήχος κλήσης
ΜήνυμαΤο θέμα είναι πως προσθέτουμε ένα mp3 μέσα στους ήχους κλήσης. Τελικά δεν χρειάζεται, πηγαίνεις στην επαφή που θέλεις μετά προεπιλεγμένος ήχος κλήσεις πατάς + και σου βγάζει τα mp3.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΓεια σας παίδες, μήπως γνωρίζει κανείς αν και πότε θα έχουμε Marshmallow 6 για το mi 4c?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από torter10: “Έπειτα, θέλω να βάλω Cyanogenmod γιατί δεν την παλεύω με το MIUI, γιατί όσο όμορφο είναι, άλλο τόσο δύσχρηστο είναι. ” Γνώμη μου είναι ότι αδικείς την συσκευή που πήρες με αυτη σου την απόφαση. Δώσε λίγο χρόνο ... κανείς μας δεν ήξερε την miui όταν πήρε την συσκευή του.. ” Και αν την μάθεις (εύκολο) δεν την αλλάζεις με τίποτα.