ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από antzelinino: “Οχι δεν το έχω κατεβασμένο καν... Πρέπει να το κατεβασω; ” Όχι δεν χρειάζεται, απλά αυτό που γράφεις ότι είναι θολές και με σύνδεση στο internet καθαρίζουν, συμβαίνει όταν τις έχεις αποθηκευμένες στο internet.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από demakhs: “Ευχαριστώ σας, να στε καλά...είναι πολύ καλή η συσκευή... "sorry" @gkalen... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20162/ ” Ρε μπας και ψήνει και καφέ?
Νέο reviews για το mi4c για την thunder @gkalen stable 8.0.5.0 μετά από 4 μέρες: το κινητό φίλε είναι άνεμος, στην μπαταρία όμως έχω λίγο περισσότερη κατανάλωση, κάτι που διαβάζω για 3 και 4 μέρες αυτονομία σε άλλες συσκευές (με ελαφριά χρήση) δεν υπάρχει 1,5 μέρα περίπου μου βγάζει (ελαφριά χρήση) αλλά είναι THUNDER,THANKS ΦΙΛΕ KEEP WALKING.