Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 562.
-
Να πω και εγώ τις πρώτες πρώιμες εντυπώσεις για την thunder 8.0.5.0 gkalen stable στο mi4c (πρώτη φορά gkalen rom). Φαίνεται να λύθηκαν τα προβληματάκια που είχα με την stable 8.0.4.0 δείχνει πολύ δυνατό το τηλέφωνο μέχρι στιγμής (2 μέρες την έχω) ελαφρώς λιγότερη κατανάλωση ram αλλά στην μπαταρία είμαι περίπου στα ίδια ίσως τρώει λίγο παραπάνω από πριν, αυτό θα μπορώ να το πω μετά βεβαιότητας μετά από καμιά εβδομάδα χρήσης. @gkalen είσαι σίγουρος ότι για το mi4c έχεις περάσει mpdecision?
-
@gkalen thanks again εντυπώσεις soon, πως φαίνεται ότι το έχω στα Αγγλικά wtf καληνύχτα .
-
@gkalen μου έκανε εντύπωση γιατί ένα σωρό κλήσεις και μηνύματα στα καλά καθούμενα να εξαφανιστούν σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας, κάτι παίχτηκε αλλά ποιος ξέρει.
-
Μπήκα και εγώ στο club thunder από χθες το βράδυ, για εντυπώσεις είναι λίγο νωρίς νομίζω, η μπαταρία εξαφανίστηκε σε μισή μέρα αλλά δεν είναι δείγμα μιας και είναι μέρα στησίματος κτλ. να αναφέρω όμως ένα περίεργο φαινόμενο μήπως μπορεί κάποιος να εξηγήσει, έκανα επαναφορά τοπικού αντιγράφου και είδα ιστορικό κλήσεων και μηνύματα κανονικά, το πρωί όμως μετά από επανεκκίνηση της συσκευής Ω του θαύματος εξαφανίστηκαν, τι έγινε ρε παιδιά?
-
Είναι ήδη στο φούρνο και ψήνεται, ευχαριστώ πολύ καλή σου νύχτα.
-
Factory reset δεν χρειάζεται τώρα?
-
Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε @gkalen είσαι τρομερός, μόλις έβαλα την δική σου ρομ ο @MIUI_ART μου έστειλε αργυρό μετάλλιο τυχαίο δε νομίζω, τώρα κατεβαίνει η 8.0.5.0, ειλικρινά κάθισα και διάβασα και τις 29 σελίδες εδώ αλλά αν δεν πάρω το χρυσό δεν ξεστραβώνομαι. Εντυπώσεις για την 8.0.5.0 next days (να την περάσω με το καλό).
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από movieland: “Δεν είδα το μήνυμα σου και μόλις φλάσαρα την 8.0.4.0 με clean zip τι κάνω τώρα να ξαναφλασάρω. ” Φλασαρε την 8.0.5.0 από πάνω ..Και δε χρειάζεται Clean zip η 8.0.5.0 πλεον Το περίεργο είναι ότι φλασαρες την προηγούμενη και όχι την πιο καινούργια.. ” Το έκανα γιατί κάτω από το link της 8.0.4.0 είχε το link clean zip για 3g που έχει το δικό μου, θα το κάνω ακριβώς με την ίδια διαδικασία?
-
Δεν είδα το μήνυμα σου και μόλις φλάσαρα την 8.0.4.0 με clean zip τι κάνω τώρα να ξαναφλασάρω.
-
Για να φλασάρω στο mi4c μαζί με clean zip θα πρέπει να βάλω την 8.0.4.0 σωστά? @gkalen για την 8.0.5.0 θέλει buildfix πάλι σωστά? ποια να βάλω? Sorry τώρα είδα για 3g θέλει clean zip και 8.0.4.0.
-
@demakhs ο @amigagr εννοεί το ξεκλείδωμα του bootloader by official way εκεί χρειάζονται τα τάματα και το σφάξιμο κόκκορα για να περπατήσει, αυτό ίσχυε βέβαια το καλοκαίρι λόγω bug στους server της Xiaomi για το mi4c τώρα δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερα τα πράγματα, για τα φλασαρίσματα και λοιπά σαλιαρίσματα είναι εύκολο.
-
Ok thanks.
-
@gkalen τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγο για όλα αυτά που κάνεις, απλά θεούλης, και ας μην έχω δοκιμάσει ως τώρα τίποτα δικό σου, έφτασε η ώρα όμως. Ερώτηση (και μη βαράτε) για να κατεβάσω τα αρχεία και να τα βάλω στο κινητό χρειάζεται απενεργοποίηση ψηφιακών υπογραφών?
-
Να είστε καλά ρε μπαγάσες πέθανα στο γέλιο.
-
@geoanto555 την προηγούμενη την έβαλα με πεντακάθαρη τόσο που παραλίγο να εξαφανιστεί το τηλέφωνο geoanto555 wrote: Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς βασικά να αναβαθμίσεις κανονικά και μετά αν έχεις τα ίδια θέματα να πας σε καθαρή. ” Αυτό θα κάνω σε ευχαριστώ πολύ.
-
Ενώ πριν την 8 δούλευαν όλα ρολόι τώρα μου κόλλησε 3 φορές μία δεν έκλεινε η κλήση και άλλη 2 σε εφαρμογές, οι ειδοποιήσεις δεν δουλεύουν σε 2-3 εφαρμογές που έχω (ή όποτε θέλουν), παρότι έκανα όλες τις ρυθμίσεις από τον οδηγό του @NasDriver, και κάποια άλλα θεματάκια που δεν θυμάμαι τώρα.
-
Καλησπέρα σε όλους, για να περάσω την νέα Stable V8.0.5.0 (Libra) επαρκούν τα cache + dalvik cache? έχω την 8.0.4.0 (την βρήκα λίγο προβληματική) Και λέγαμε βάλε stable να μην ασχολείσαι κάθε εβδομάδα.