Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 562.
-
Παράθεση από chrdes: “@movieland ευχαριστώ. Αλλά αυτό που ζητάω είναι ένα πρόγραμμα να κρατήσω δεύτερο αντίγραφο φωτογραφιών , μουσικής κλπ σε εξωτερικη κάρτα όπως είναι σωσμένες στην εσωτερική. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει ο @ovelikios πάντως υπάρχει ένα προγραμματάκι δοκιμασμένο από εμένα με το οποίο κάνεις back up τα πάντα φυσικά και τις φωτογραφίες στην εξωτερική sd και επαναφέρεις το τηλέφωνο αν συμβεί κάτι (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από brick) στ…
-
Online shops
ΜήνυμαΜια χαρά είναι το Gearbest και φυσικά δέχεται paypal. Βασικά τα περισσότερα είναι καλά, με μερικές εξαιρέσεις, αυξομειώνοντας την αξιοπιστία τους μέσα στο χρόνο. Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
Παράθεση από makismakis2004: “Σε μένα ήρθε σήμερα μήνυμα και πέρασα με την πρώτη την Ελληνική ρομ. Πραγματικά το κινητό τα σπάει έχω και ένα samsung s6 αλλά τελικά θα κρατήσω το note 3. Μόνο μια ερωτησούλα πέρασα επιτυχώς την GTV 7.3.2.0 και στο εικονίδιο του σήματος cosmote δεν μου βγάζει το κλασικό εικονίδιο άλλα τελίτσες πως αλλάζει αυτό υπάρχει κάποιο system να περάσω με twrp ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμίσεις-πρόσθετες ρυθμίσεις-μπαταρία-μορφή δείκτη μπα…
-
Παράθεση από spideman3: “Μία ερώτηση το unlock του bootloader σε Mi5 γίνεται με official china developer ή και με global rom developer? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρέπει να γίνεται και με τις δύο, μία δοκιμή θα μας πείσει.
-
@giannist Νομίζω η τελευταία official stable έχει και Ελληνικά, η δική μας βέβαια τα σπάει και το update της είναι πολύ εύκολο.
-
@lallasgr σε ευχαριστούμε πολύ, μήπως το lallasgr να γίνει the driver?
-
Καλή ακρόαση και πάντα τέτοια φίλε.
-
Παράθεση από Astrolabe: “Όπως έχω προαναφέρει έχω τη συσκευή (Mi-4C) μιας φίλης η οποία μου ζήτησε να της ξεκλειδώσω τον bootloader. Τι εννοείς με το find device; Πάντως όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή μου ανοίγει κατευθείαν το MiPCSuite και αναγνωρίζει κανονικά την συσκευή. Θα πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ενέργεια; ” Sorry σωστά δεν το θυμόμουν, μπες στο mi cloud αφού το έχεις ενεργοποιήσει πρώτα στο κινητό και κάνε find device.