Γεια σας παίδες, μόλις έκανα update την stable (Ελληνική 7.5.4.0), στο τέλος μου έγραψε ότι η συσκευή μου δεν είναι rooted και να κάνω install το super su ή όχι, εγώ επέλεξα όχι, καλά έπραξα ο έρμος? και τι σημαίνει αυτό (ξέρω τι είναι root). To supersu zip υπάρχει μέσα στο κινητό από την πρώτη εγκατάσταση της Ελληνικής stable 7.5.2.0.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Νέα ερώτηση παίδες, έχω πλέον τις επαφές τακτοποιημένες στο τηλέφωνο και στο google (διόρθωσα έσβησα πρόσθεσα) στο mi όμως του οποίου τον συγχρονισμό έχω απενεργοποιημένο οι επαφές είναι στην προ επεξεργασίας μορφή, τι να κάνω ώστε να συγχρονιστούν μόνο στο mi cloud και όχι στο τηλέφωνο? μήπως back up?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από movieland: “@NasDriver δεν σου ξεφεύγει τίποτα, μέχρι και την μπαταρία πρόσεξες. ” Να δεις που το λευκό όμως σημαίνει γεμάτη μπαταρία και όχι άδεια #Michalisgr, με μπαταρία λιγότερη από 70% καλό είναι να μην ξεκινάμε flash....αν είσαι πάνω από βδομάδα μπορείς να ξεκινήσεις με την προϋπόθεση ότι για λίγες μέρες θα έχεις μία συσκευή μόνο με αγγλικά και χωρίς google, όπως σου είπα και παραπάνω ” Όπως και να είναι την πρόσεξες.
Παιδιά φαντάζομαι αναφέρεστε στο απαντητικό email με τα screenshots που σου ζητάνε. Αν ναι τότε ξεκλειδώνεις από 4-5 ώρες ως την επόμενη μέρα, ο φίλος @thanag7 ελπίζω ήταν η εξαίρεση, αλλά ο @Michalisgr δεν φαίνεται να έχει mi 4c.
Παράθεση από lallasgr: “Υπάρχουν αρκετοί καλοί οδηγοί στους Διάφορους οδηγούς που αξίζει κάποιος να ρίξει μια ματιά! Θεωρώ ότι αν αρχίζουμε να βάζουμε και αυτούς στο Γενικό ευρετήριο θα αρχίσει να χάνει την μπάλα όποιος είναι εκεί! Αλλά θα το δούμε!! ” Σωστά
Μπράβο ρε φίλε @lallasgr για πολλοστή φορά, προτείνω να βάλετε αυτό τον οδηγό μαζί με τους άλλους στο ευρετήριο γιατί τον ανακάλυψα τυχαία ψάχνοντας, και δεν νομίζω να γνωρίζουν πολλοί ότι τι tethering είναι απενεργοποιημένο (βασικά είναι κουφό) και θα το χρειαστούμε στις διακοπές.
@amigagr μπράβο επιτέλους, άντε και καλές βουτιές, να σημειώσω πάντως ότι αυτή την διαδικασία την είχα κάνει όταν ήμουν στο γενικό ψάξιμο (απόγνωση) να ξεκλειδώσω official, αλλά δεν ολοκληρωνόταν πάλι.