@'thanag7,' user name και στα 2 mi account δοκίμασε να βάλεις τον αριθμό του mi account και όχι το email ή τον αριθμό του κινητού σου. Σε νιώθω γιατί και εγώ είχα σκάσει πόσο καιρό που δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω με τίποτα. Για δες τα λοιπόν θα τα καταφέρεις.
Παράθεση από thanag7: “Ειναι 3 μερες που εστειλα το email με τα print screens αλλα ακομα δεν μπορω να ξεκλειδωσω. Οσοι ξεκλειδωσαν με αυτον τον οδηγο ποσες μερες περιπου χρειαστηκε να περιμενουν. Μηπως πρεπε να προσπαθησω με win7? Σημερα τους ξαναεστειλα email. ” Εγώ ξεκλείδωσα μετά 4 ώρες, άσχετα με το sms το οποίο δεν είναι πανάκεια, αν δεν έχεις κάνει και τα υπόλοιπα σωστά Ξεκλείδωμα του Bootloader. συνδέεσαι με τον ίδιο mi account και στο κινητό και στον υπολογιστή? έκανες find device? Αν τα…
Παιδιά αυτό το φόρουμ αξίζει κάθε υποστήριξης, είναι πραγματικά από καρδιάς, με την πρώτη ευκαιρία (σύντομα) θα βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ, μπράβο και πάλι σε όλους.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από lleonidas: “Δεν είδα έγκαιρα το μήνυμα σου και δεν έκανα τη διαδικασία ως διαχειριστής σε κανένα στάδιο.Αυτό είναι πρόβλημα;; Ποιες είναι οι ''ψηφιακές υπογραφές'';; ” Αν έκανες την δουλειά σου δεν είναι πρόβλημα, για τις υπογραφές δες εδώ: Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 προτείνω να κάνεις την μόνιμη μέθοδο μέχρι να τελειώσεις αυτά που θέλεις.
Παράθεση από lleonidas: “Δεν επέλεξα να είμαι διαχειριστής διότι δεν ξέρω από που γίνεται αυτό.Έχω win 10 ” @lleonidas καλησπέρα, θα πας κάτω αριστερά στον μεγεθυντικό φακό θα τον ανοίξεις και θα γράψεις cmd, από πάνω θα βγάλει γραμμή εντολών εκεί με δεξί κλικ θα επιλέξεις εκτέλεση ως διαχειριστής, μην ξεχνάς τις ψηφιακές υπογραφές.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Επειδή αντιμετώπιζα σοβαρά προβλήματα με το συγχρονισμό των επαφών google, προς ενημέρωση σας αναφέρω ότι έσβησα τον λογαριασμό mi, το viber, και τέλος τον google (αυτά τα έκανα γιατί συνέχιζε το πρόβλημα) μετά τα έστησα πάλι ξεκινώντας από τον google και το θέμα επιλύθηκε, τώρα αλλάζω ένα τόνο στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο και συγχρονίζουν αμφίδρομα αμέσως. Να προσθέσω ότι στις ρυθμίσεις των επαφών τσεκάροντας την επιλογή (αυτόματη απόδοση μιας εικόνας σε επαφές χωρίς εικόνα) αν η επαφή σου έχ…
Καλημέρα σε όλους, Κυριακάτικα εγώ το βιολί μου, παρότι έκανα τις ρυθμίσεις βάζοντας νέα επαφή την περνάει στο mi account χωρίς επιλογή καταχώρησης . Μήπως να καταργήσω το mi αλλά είναι λύση αυτή?
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα περημενω το τηλέφωνο σε 2 το εβδομάδες πάνω κάτω μπορώ να κάνω αίτηση για ξεκληδωμα?? Και εάν ναι πως??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορείς φίλε διάβασε αυτό: Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
Παράθεση από chrdes: “Μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου σε αρχείο και μετά εισαγωγή στο google. Θα πας ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - επαφές - εισαγωγή εξαγωγή επαφών - εξαγωγή επαφών στον εσωτερικό χώρο. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Ευχαριστώ πολύ πέτυχε, και παιδευόμουν 2 μέρες .