Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 562.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα@gkalen ευχαριστώ πολύ, το τηλέφωνο μου πάει σφαίρα.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΣε σχέση με άλλα δύο mi 4c που είδα κάνα δύο σελίδες πιο πάνω εμένα γιατί πιάνει τόσο χαμηλό σκορ?
-
Παράθεση από motouboubati: “Καλησπέρα και απο εμένα. Κάτοχος και εγώ απο εχθές του ΜΙ4C. Ξεκίνησα την διαδικασία ξεκληδώματος του Bootloader αλλα κόλλησα νωρις. Στην εντολή fastboot oem edl, παίρνω αυτό: FAILED (remote: unknown command).Την συσκευή την βλεπει κανονικά γιατι στο fastboot devices την βρίσκει. Κάποια Βοήθεια? ” Μην μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία ξεκλείδωσε official, δες εδώ: Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
-
Παράθεση από Gartzos: “Καλησπέρα παιδιά. Είχα ανεβάσει αυτό το θέμα καθώς είχα πρόβλημα με το ξεκλείδωμα του bootloader στο Mi4c μου. Έκανα τη διαδικασία που γράφετε εδώ και έστειλα το mail στην xiaomi προχθές. Είχα περάσει σε screenshot όλα όσα ζητάνε. Δεν μου απάντησαν ποτέ, αλλά μόλις δοκίμασα ξανά την διαδικασία ξεκλειδώματος και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!! Ευχαριστώ πολύ!! ” Μπράβο φίλε, το σημαντικό είναι ότι λύθηκε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατόχους του mi 4c, και ναι όντως δεν απ…
-
Παράθεση από amigagr: “μπα, το official unlock δεν πετυχαινει ουτε με την dev 6.7.7 εγκατεστημενη... υπαρχει τροπος τουλαχιστον να ριξω τιποτα miui gapps για αυτη την rom? ” Για να πετύχει θα πρέπει να απαντήσεις στο email που σου έστειλαν με αυτά που σου ζητάνε, και να δοκιμάσεις ξανά όταν σου στείλουν ok ή μετά από 4-5 ώρες.
-
Μπράβο !!!!!!!!!! είστε απίθανοι.
-
@amigagr αυτό που θέλεις εσύ τώρα είναι μόνο να περάσεις την developer για να πας στο επόμενο βήμα του ξεκλειδώματος χωρίς αυτήν δεν γίνεται να ξεκλειδώσεις (ξέχνα το ξεκλείδωμα σε αυτήν τη φάση)με τον official τρόπο, προσπαθώ να σε βοηθήσω αλλά και εγώ στραβάδι είμαι, κατέβασες την dev και την έβαλες στο κινητό? Υ.Γ. Παρακαλώ το ιππικό να βοηθήσει, δεν έγινα ειδήμονας ξαφνικά σε μια βραδιά.
-
Παράθεση από amigagr: “εαν εννοεις αυτην miui_MI4c_6.7.7_d3516d2af7_5.1, με αυτην κανω ολες τις δοκιμες. οχι τις ψηφιακες υπογραφες δεν τις εκλεισα ακομα, θα το κανω, αν και μεχρι τωρα δεν μου κλωτσησε σε καμια εγκατασταση καποιος driver. για να δουμε... ” Δες εδώ: MIUI ROM for Xiaomi Mi 4c - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Πριν κάνεις οτιδήποτε έπρεπε να τις απενεργοποιήσεις τις υπογραφές.
-
@amigagr έχεις πειραγμένη ρομ για αυτό έχει Ελληνικά κατέβασε την τελευταία libra developer σε μορφή zip στον υπολογιστή σου και μετά πέρασε την στο κινητό μέσα στα downloads για παράδειγμα, άνοιξε το updater επέλεξε την και προχώρα, έχεις 64-bit φαντάζομαι, πριν κατεβάσεις drivers απενεργοποίησες τις ψηφιακές υπογραφές?
-
Παράθεση από amigagr: “4) Εγκαταστήστε στο κινητό την τελευταία κινέζικη developer... και πως θα το κανω αφου το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο? οτι και να δοκιμασα για να κανω rom update (με τον updater ή το MiPCSuite καταληγει να μην δουλευει λογω κλειδωμενης συσκευης... ειναι λιγο φαυλος κυκλος η ιστορια, κατι σαν τον Πυργο του Καφκα... ” Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή μπορείς να βάλεις τις official κινέζικες ρομ αν δεν μπορείς ή κάτι κάνεις λάθος ή το κινητό σου έχει πειραγμένη ρομ, έχεις Ελληνι…