Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 562.

• Βασικά εγώ από ότι κατάλαβα εξαντλούν την μπαταρία με κάποιο τρόπο για 6-7 ώρες ίσως συνδέει κάτι επάνω να τραβάει ρεύμα και όταν εξαντληθεί ανάβει κόκκινο λαμπάκι και κάνει μόνο του fastboot. Thanks again lallasgr. Πώς επισημαίνω το όνομα όπως το κάνετε όλοι και εγώ το γράφω (lallasgr) στο πληκτρολόγιο?

• Διάβασα μία λύση στο πρόβλημα εδώ: Mi4C bricked - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum ξέρει κανείς πως μπορούμε να εξαντλήσουμε την μπαταρία του τηλεφώνου χωρίς να δουλεύει?

• Παράθεση από lallasgr: “Για τσέκαρε αυτό τον οδηγό. Ανεξάρτητα αν δεν ανοίγει το κινητό καθόλου για τσέκαρε όταν το συνδέεις στον υπολογιστή μπας και το βλέπει ως 9008 σε κάποια Com Port στο Device Manager. Αν το βλέπει το MiFlash ίσως σώζεται: How to unbrick MI4C - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum ” Θα το δω το βράδυ ευχαριστώ.

• Την HMNOTE 3 Pro 6.6.23 οπότε να το βγάλω από τον φορτιστή και να ετοιμάσω μία σεμνή τελετή, και πέθανα στο διάβασμα τόσες μέρες. Η πλάκα είναι ότι τώρα αυτή: miui_MI4c_6.6.30_5900d411cb_5.1 την έχω στον Η/Υ, την κρατάω για το Note 3.

• Ωχ τελικά μιλάμε για στόκο, λάθος dev του έβαλα για αυτό δεν ανοίγει, λέτε να πέθανε?

• Ok θα το δοκιμάσω το βράδυ αν δεν γίνει κάτι με την φόρτιση.

• Ευχαριστώ πολύ lallasgr & NasDriver όπως και τον Bodai για το ενδιαφέρον και την βοήθεια, το έβαλα τώρα στον φορτιστή και βλέπουμε, και πως το ανοίγουμε γιατί δεν βλέπω κάποια εγκοπή.

• Βλέπω ότι ο φορτιστής από ένα lenovo είναι 2A το έβαλα εκεί, πάντως το κινητό δεν έσβησε, το απενεργοποίησα εγώ επειδή ήταν κολλημένο στο 99 για 3,5 ώρες, και το είχα όλο το βράδυ στον φορτιστή.

• Δεν ανάβει το led στην φόρτιση. Διάβασα το αντίστοιχο πρόβλημα στο φόρουμ, πατάω power & vol.+ τίποτα.

• MI 4C δεν ανοίγει μετά από flash

movieland - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Είχα στο 80% αλλά το φόρτισα και όλο το βράδυ.

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@movieland έχεις κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader? Αν είναι ξεκλείδωτος ακολούθα αυτόν τον οδηγό και θα επανέλθει μια χαρά. Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Αν είναι κλειδωμένος δοκίμασε αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) ” Κλειδωμένος είμαι αλλά δεν ανοίγει η συσκευή.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@movieland, για ποια συσκευή μιλάς και για ποιον οδηγό ? ” Καλησπέρα mi 4c την πάτησα δεν ανοίγει, κατέβασα την κινέζικη dev την έβαλα στα downloads της συσκευής και μέσα από το updater ξεκίνησα, πήγε στο 99% και μετά 3,5 ώρες που ήταν κολλημένο εκεί το έκλεισα και μας αποχαιρέτησε. Μπαταρία είχε και την φόρτισα ξανά το βράδυ αλλά τίποτα.

• Είναι φυσιολογικό να είναι στο 99% εδώ και δύο ώρες? Πέρασα την Κινέζικη dev ή έτσι νομίζω.

• Σωστός bzanios, thanks και παιδευόμουν ώρες, είμαι κλειδωμένος.

• Παράθεση από bzanios: “Φίλε @movieland Μάλλον δεν έχεις σε αυτή την διαδρομή το φάκελο adb γι' αυτό και δεν τον βρίσκει. Αν τον έχεις, κατά λάθος, βάλει σε κάποια άλλη διαδρομή (φάκελο) τότε να τον μεταφέρεις στον C:\ ώστε να ισχύει η διαδρομή c:\adb Καλώς ήρθες στο Forum. ” Τώρα θα το δω.

• Κόλλησα στα εύκολα φαντάζομαι τι θα γίνει στην συνέχεια, δεν μπορώ να δω αν είμαι κλειδωμένος, στην εντολή cd C:\adb μου λέει το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου, έχω win 10 64-bit. Κανείς για βοήθεια?

• Υπάρχουn ασυμβατότητες κάποιες φορές και λύνονται συνήθως με το explorer, ευχαριστώ Bodai.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από movieland: “Γεια σας παιδιά μία ακόμη ερώτηση: παίζει ρόλο ο browser που θα χρησιμοποιήσουμε για το κατέβασμα των drivers κτλ. ” ” Google Crhome , Mozzila, Explorer.

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά μία ακόμη ερώτηση: παίζει ρόλο ο browser που θα χρησιμοποιήσουμε για το κατέβασμα των drivers κτλ.

• Παράθεση από lallasgr: “Μεγειές το κινητάκι λοιπόν. Το κακό είναι ότι η ρομ που έχεις δεν είναι official! Προσωπική άποψη είναι να πάρεις τους οδηγούς έναν έναν και να περάσεις με το καλό την Ελληνική ρομ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και αν μπορείς να περνάς και καμιά αναβάθμιση που και που!! ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε lallasgr, αυτό θα κάνω απλά θα καθυστερήσω λίγο γιατί πρώτα έχω να στήσω έναν υπολογιστή, για αυτόν που μιλήσαμε νωρίτερα με τα windows 10. Έχω δουλειές με φούντες.