Το πήρα και εγώ όπως έγραψα και νωρίτερα, το περίεργο είναι ότι έχει Ελληνικά παντού, δεν έχει Κινέζικες εφαρμογές, έχει play store που δουλεύει άψογα όλα στα Ελληνικά και συνδέθηκε στο wifi χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις, το έβαλα στον υπολογιστή (win vista) και το αναγνώρισε αμέσως για δείτε εδώ:
- Την επωνυμία της επιχείρησης GEARBEST - Την Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε, Xiaomi Mi 4c - Την ημερομηνία αγοράς 16/6/16 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 15 μέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) 7 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Όλα πολύ καλά, έκανα και αλλαγή μιας θήκης μετά την παραγγελία και πληρωμή, όπου έμεινε ένα μικρό πιστωτι…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από mplari: “φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ που γράφεις ένα τόσο μεγάλο κείμενο για να μου απαντήσεις! πραγματικά δεν έχω λόγια! για να το πετύχεις αυτό που αναφέρεις (το κατάστημα να πουλαει κινητο χωρις ελληνικά), πρέπει να το παραγγείλεις απο το εξωτερικό? ” Xiaomi και από την Ελλάδα να πάρεις δεν θα έχει σωστά Ελληνικά (εκτός και αν κανένας μερακλής το φλασάρει) το παίρνεις από Κίνα και μετά το ξεκλειδώνεις και το κάνεις Ελληνικό σύμφωνα με τους οδηγούς αυτού του απίστευτου φόρουμ που …
Παράθεση από pagouirx: “Movieland θεος. Σε περιπτωση που δεν πιασουν τα low price και as a gift ποσο θα πληρωσουμε αν το εκτελωνισουμε μονοι μας ενα κινητο 150 ευρω; ” Αυτό είναι το άγχος μου τώρα, παρακολουθώ την πορεία του δέματος το οποίο γυροφέρνει στην Αθήνα και θα ανηφορίσει για Θεσσαλονίκη σήμερα.
Τι εννοείς δεν φταίνε τα ακουστικά? Επειδή μαγαζί έχω και πουλάω ακουστικά χρόνια και τα πιο ακριβά να έχεις θέλουν πολύ προσοχή. Τραβήγματα, πατσαβούρα τύλιγμα μέσα σε τσάντα κτλ.τα χαλάνε. Εκτός αν τα δοκίμασες αλλού και δουλεύουν.
Γεια σας παίδες αν έχω καταλάβει καλά θα βάλω την κινέζικη developer για να κάνω το ξεκλείδωμα και μετά (πες ότι έχω καταφέρει όλη την διαδικασία) βάζω την Ελληνική developer? δεν μπορώ να πάω απευθείας στην Ελληνική stamble?
Παράθεση από Bodai: “Αυτός ο τρόπος είναι unofficial και δεν τον συνιστούμε. Δεν χρειάζεται άδεια απο την Xiaomi ... ” Bodai ποιος τρόπος είναι ο official? διαβάζω εδώ μέσα τόσες μέρες μπας και ξεστραβωθώ μέχρι να παραλάβω το κινητό αλλά ομίχλη ακόμη, τι να πω.